![]() |
איך אתם מאמנים תאומים?
איך אתם מאמנים תאומים?
:dry: |
בסמית'
והרמת עקבים בישיבה אבל זה בעיקר לסולאוס |
סתם שריר כפוי טובה שהוא גודל, אני סתם מאמן אותו
|
לא מאמנים :)
|
ציטוט:
כן אני עושה את זה ומוסיף משקל אמ ואצלי אין מכשיר שעבוד על תאומים=\ |
בסמית'
השריר הזה גודל בס"מ בודד לשנה בערך,משהו עלוב רצח. |
כשהייתי מתאמן, הייתי מאמן אותו בתרגיל "הרמת עקבים", בסמית' מאשין.
תאכלס באמת שריר מעצבן... אני לא יודע מי יותר מעצבן - הוא או האמות הייתי נוהג לאמן אותו בטווח של 6-10, לא גדל קיבלתי תובנה ועברתי לטוח 10-15, והתאומים גדלו ב2 ס"מ ב-3 חודשים |
סמית'
|
:XDemoticon: סקוואט
|
סקוואט + המכונה שלוחצים אותה (press Machine ? )
|
אין דרך לעבוד עליו ישירות חוץ מהרמת עקבים בעמידה. הוא לא עובד כמעט בהרמת עקבים בישיבה.
|
לא מאמן אותו ישירות.
(בעצם אני לא מאמן אותו) |
הרמת עקבים בסמית'.
מאז שהתחלתי לאמן את התאומים הם עלו באיזה 2-3 ס"מ בלחץ אבל הם התחזקו מאוד (משקלי העבודה שלי בתאומים גבוהים משמעותית ממשקלי העבודה בסקוואט). |
Sled 45 deg Calf Raise
דווקא לאחרונה התחלתי לעבוד עליו ברצינות כל יום, והוא ממש התחיל לגדול ולקבל קשיחות. |
ציטוט:
|
תואמים ואמות זה שתי שרירים שהכי קשה לפתח וזה הגיוני..
כי הגוף הכי פחות מזרים לשמה דם לשריר כי זה נמצא בשתי קצוות הגוף אז עובר שמה הכי פחות דם.. לעומת חזה אומרים שקל לפתח כי החזה ממש קרוב ללב ויש אספקת גדולה של דם:blush: בעניין החזה זה די ברור שזה אינדוידאולי |
ממ מה זה סמית בדיוק ?
יש מצב לסרטון .......... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הרמת עכבים בסמית' בהחלט שריר מעצבן מאוד
אצלי יש לי גנטיקה ממש טובה שם, התאומים ממוצעים אצלי לא ענקיים ולא קטנים אבל יוצא מהם בלוטה כזאת של שריר, זה נראה טוב, וזה מאז שנולדתי היה ככה :| הם גודלים עם הזמן חחחח מי שמתאמן בבית יכול לעשות הרמת עכבים רגל רגל על מדרגות כלשהן כנגד משקל גוף, אתם עושים 3-4 סטים רגל, רגל ללא הפסקה על בערך 15 חזרות, ותאמינו לי שלא תוכלו ללכת אחרי זה. מה שכן התאומים הם שריר מאוד חזק אני יכול להרים איתם משקלים ממש גבוהים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ