![]() |
תרגיל מעניין לטריספס
מי שיש לו בעיות במרפקים ובגלל זה הוא חלש באופן קיצוני בחלק התחתון של פשיטת מרפקים , ישנו תרגיל נחמד שמשום מה עובד מצויין לתקן את המצב הזה.
וסתם תרגיל בייתי מצויין. עושים את זה ממצד של שכיבת שמיכה , כשהני המרפקים על הרצפה , וכפות הידיים שלכם מתחת לכתפיים(חשוב , אחרת זה יוצא קל מאוד) ופשוט פותחים את היד ותוך כדי זה בתנועה מינימלית של היד העליונה עולים למעלה , רמות התנגדות מ0 (מול קיר) עד בערך משקל הגוף(מי עושה פשיטות מרפקים עם משקל הגוף , שוב פעם) (נעשה ע"י עשיית התרגיל על מקבילים או בשיפוע גבוהה , ככל שיותר גבוהה ככה יותר התנגדות , במקבילים ההתנגדות היא כל משקל הגוף שלכם בכל טווח התנועה) עכשיו דיי לתפוס את התחנה של הלחיצה צרפתית שלי.:sbb4: |
תעשה ציור של זה בצייר לא הבינו:wiggle:
|
מצטער לא הבנתי אתה יכול להסביר טוב יותר
|
תסביר שוב
|
ואההההההההההההההההההההה
נילך עם זה צעד צעד , אתה יודעים המ זה שכיבת שמיכה? תתחילו מזה במצב שאתם עם המרפקים על הרצפה (מרפקים נוגעים ברצפה , בעצם כל האמה נוגעת ברצפה) עכשיו שהכתפיים יהיו מעל כפות הידיים (ז"א איפה שהכתף קדמית , אם תסתכלו על עצמיכם ממעוף הציפור , היא תכסה את כף היד) מובן בינתיים? |
בינתיים מובן חחח
|
תדחוף למעלה , עם כפות הידיים , עד לנעילה של הידיים.
תדאג שהיד העליונה (איפה שהבייספס) לא תזוז הרבה זה יאלץ אותך ללכת טיפה קדימה עם הגוף וזהו , אתה עושה ככה עוד חזרה אחרי זה. באיזשהוא שלב בטווח התנועה תרגיש מין עומס על המרפק או הטרייספס ה"תחתון" (אין כזה דבר אבל תרגיש את זה בכל אופן) אחרי שעשיתי את זה תיקנתי לגמריי את הבעייה שהייתה לי במרפק בפשיטות מתחילת האימונים עוד. והתחזקתי הרבה בטריספס |
לא היה יותר פשוט להביא את התמונה מהספר BodyBuilding - Secret Exercises?
:) מתחילים מהמצב הזה http://img235.imageshack.us/img235/3...etexercvc1.png ואז שעולים למעלה עד למצב כמו בשכיבות שמיכה המצב למעלה רק שתנועת העליה היא המרפק לכיוון הכתף (טוב ההסבר היה יותק קשה משחשבתי) |
חחח יש לי את הספר הזה ,
לא הבאתי את זה משמה דווקא. איזה פרופורציות הם מציירים שמה הלוואי עלינו שזה יהיה אפשרי אגב אני עושה אותו כשהידיים על משהו לטווח תנועה מלא. |
מכיר את זה אבל זה לא כזה קשה לידחוק מישקל גוף מהמצב הזה
|
ציטוט:
אז באמת מהריצפה אין טווח ממש נוח חשבתי לשים משהם מתחת לידיים אבל לא מצאתי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ