![]() |
נושא חשוב שאני רוצה לדבר איתכם עליו
תראו הרבה זמן בראש כבר רץ לי מחשבה כאשר אני אוכל בשר,
בימים של היום לא סוד גדול שהתרגולות והפרות שאנחנו אוכלים עוברות כל מיני תהלכים כימים למיניהם ופיטום בצורות שונות משונות. הנקודה המרכזית כאן,שבמידה ונותנים לפרה סטרואידים וחומרים שונים למיניהם אנחנו אוכלים את זה וזה נמצא לכל אחד מאיתנו שאוכל בשר האם אתם חושבים שזה באמת ככה או שיש איזשהוא תהליך שהם עושים כדי שהאוכל יגיע אלינו אנחנו פשוט כמה שיותר "נקי" נקודה למחשבה.... |
תגדל לך ליד הבית כמה עזים,פרות,תרנגולות...קיצר תעשה לך פינת חי ותשחט מתי שבא לך...בשר אורגני
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מוניטיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ןןןןן |
תאכל עוף, אל תאכל סרט
|
אז יהיה לך קצת סטרו' בעוף..מה רע?
|
יותר זול לצרוך ככה טסט
|
הנקודה היא שאני רוצה לדעת אם נמצא אצלנו בגוף
|
בגלל זה מומלץ לאכול בשר בקר פעם ב-10 ימים. בגלל שהבשר סופג את כל התוספות והסטרואידים שמזריקים לבעלי חיים. בעוף שכבת העור סופגת את כל הרעלים כך שצריך לבשל את העוף ללא העור וללא שכבת הקרום מתחתיו ואז אין בעיה...
|
Slim Shady - בסרט הוא אומר:
WHAT IS YOUR PROFESSION ולא PROFETIONAL חחח |
ציטוט:
|
תתקן שוב - PROFESSION, עם שתי S
xd אגב איך אני מתקבל לאגודת 300 הספרטנים ? :O |
תדפוק בשר בלי הפסקה אחי עזוב אותך סטרואידים זה משו לפנים
|
זה לא סוד שנותנים לפרות לאכול כל מיני שטויות כולל אנטיביוטיקה...
אבל אם מאכילים אותן סטרואידים זה כבר סיפור אחר לגמריי.. שמעתי (אני לא בטוחה שזה נכון..) שסטרואידים פוגעים בזרע.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ