![]() |
"התשובות של פיטר"
רוצים להשאיר את החברים שלכם המומים?!?!?!?
כנסו לאתר הזה: http://peter-heb.com/ דבר ראשון והכי חשוב-אתם צריכים להקליד הכל כי אתם אלו שיודעים את הטריק! ספרו לחברים שלכם שזאת רוח וירטואלית שיודעת הכל!!!!שאלה לכל תשובה! בחלק של השאלה לחצו במקש של הנקודה.( כמו בסוף משפט) וזה יכתוב לכם את האות-פ',אחר כך תקלידו את התשובה לשאלה שבחרתם מראש. דוגמא:החבר אומר לכם לשאול את הרוח מה הצבע של החולצה שהוא לובש(נניח צבע לבן),אתם אתם מקישים נקודה וזה יכתוב את האות-פ',ואז ללא רווח לרשום לבן ואז רווח ארוך עד שניגמרת השורה ורשום:"פיטר,ענה על השאלה הבאה בבקשה:",בחלק של השאלה אתם כותבים:"מה צבע חולצתו של____ואז אתם לוחצים אנטר ואחרי כמה שניות כתוב את התשובה!(לבן). כך תוכלו לעשות לעוד בעוד שאלות כמו:מי נמצא בחדר?בן כמה אני?מה הכתובת שלי?,וכו'.. קצת מסובך בהתחלה,אחר כך תתרגלו. כוס אמא של חברים שלי אתמול עשו לי את זה פחדתי ללכת הביתה ברגל לבד, התקשרתי לאמא שלי ב-3 בלילה שתבוא לקחת אותי! |
לא הבנתי כלום אבל כלוםםם
עריכה בקשר לפסקה האחרונה:פפ'חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
חח כל העולם ואשתו מכירים את זה
|
אתה לא יודע להסביר בגרוש
|
זה לא הסבר שלי הבאתי את זה מאיזה אתר את ההסבר הזה!
|
ישן!!
|
לא הבנתי מה אמורים לעשות
|
מי לא מכיר את זה חחח
|
חח נחמד
|
דבר חמוד ביותר, לא הכרתי...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"יורייי(terminator) תשאל את פיטרר הוא כועס עליך הוא הולך להתנקם בך !"
יורי: לא תגיד לו שאני מצטער ! |
לא עובד לי. אני כותב אבל הוא לא עונה
|
ציטוט:
|
לא הבנתי כלום.
|
ציטוט:
אבל כשהוא רשם יורי שאודר כמעט לא חירבנתי. כלכם זונות עוד כל הדרך מזיניים לי בכשחל |
ציטוט:
בן כמה אתה? :helpsmilie: |
חחחחחחחחחחחחחחחחח אחי אני הפלתי אנשים ככה אין זה אחד הדברים
מכיר את זה פול זמן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תסבירו לי איך משתמשים חח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ