![]() |
גיטרה,מי פה מנגן?נושא גיטרות
מי פה מנגן על גיטרה?
מה סוג הגיטרה שלכם ,אפשר גם להעלות תמונה אה ועוד בקשה קטנה שלי מישהו יכול לתת פה שיר טוב למה שנקרא מתחילים מתקדמים לא ממש מתחילים אלא מתחיל מתקדם -אני מדבר על עצמי,אני צריך שיר יפה עם פריטה לא קשה מאד ואקורדים לא מסובכים אני אתחיל יש לי אקוסטית שקניתי בחנות בת"א ,לא של חברה מוכרת אבל היא טובה,צליל טוב,צבעים כתום כהה עם שחור מסביב,צוואר שחור. |
|
ציטוט:
אני מנגן על גיטרה בקרוב אני יקנה חשמלית :):):):) אחרי איזה 3 שנים חח |
אני הייתי מנגן חח היית לי ibanez כחולה..
|
הייתה לי גיטרה אבל אמא שלי זרקה לי אותה חחחחח
|
ציטוט:
מה??? למה |
ציטוט:
בכל מקרה, אני מנגן על גיטרה. הייתה לי הפסקה גדולה מאד בגלל הספורט אבל אחר כך חזרתי לתת בראש. |
ציטוט:
אז קיצר היא העיפה אותה חח |
חח אני הייתי מנגן הפסקתי ועכשיו חזרתי ללא ידע אבל למדתי הכל שוב מחדש אני ברמה נחמדה אבל תמיד צריך להשתפר בעיקר בטכניקה ,יש לי שמיעה מוזיקלית טובה מאד זה מקל איפשהו...טרמינייטור תודה אבל אני לא אוהב את ראמשטיין כלכך,ננסה לנגן אותו.
אני אשתפר ואקנה איזו איבנז חשמלית משו טוב עם מגבר והכל בינתיים אני מסתדר עם האקוסטית חח |
ציטוט:
|
חח יש לי חבר חסר קורדינציה ושמיעה מוזיקלית הכי לא מוזיקלי בעולם ,הוא לומד שנה עם מורה והוא די גרוע :):):):)
|
הבעיה היא שנראה לי שאני יותר כשרוני בכלי הקשה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני מנגן
|
BENWIN איך שינית את הכתוב מתחת לשם משתמש שלך :helpsmilie: ?
חחח דברו תעלו תמונות של הגיטרות שלכם או פרטים על הגיטרה כמה זמן מנגנים והכל חח וכן אנטון יש לי חבר עם תופים ואני מרגיש שיש לי יותר מוזיקליות בתופים ויותר אהבה לתופים תופפתי אצלו קצת את הגיטרה אני פחות אוהב אבל גם אותה אני אוהב,ואין לי איפה לתקוע תופים,זו בעיה חח |
ציטוט:
אבל אני מנגן על קלאסית ומנגן לרוב מוזיקה קלאסית וג'אז, למרות שאני יודע את כל היצירות המוקרות כמו מטאליקה נירבנה לד זפלין וכל הכדומה... אם אתה טוב, אבל באמת טוב, אין על גיטרה, הכי כיף בעולם... וגם בנות אוהבות את זה... |
ציטוט:
סליחה על ההודעה הלא כ"כ קשורה, הייתי חייב לשאול.:boxing: |
אני עומד להתחיל לנגן
אני רק צריך שיקנו לי גיטרה(בקרוב מאוד חח) |
אני מנגן כבר 4 וחצי שנים על גיטרה.
יש לי קלאסית אחת, אדמירה פאלומה. וחשמלית ESP LTD F50. השיר ההוא של ראמשטיין הוא ממש ממש קליל, מנוגן על דרופ C. שיר חמוד זה patience של גאנז. הכיוון זה חצי טון אחורה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ