ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   בקשר להורמון גדילה (https://israelbody.com/showthread.php?t=12712)

yonip 22-06-07 21:17

בקשר להורמון גדילה

אומרים שהוא מופרש רק בלילה כי האור חודר דרך הריסים ומגיע למערכת העצבים בבוקר ואז ההורמון לא מופרש..
עכשיו אם בבוקר אני הולך לישון סוגר תתריסים ותדלת? הוא יופרש אז?

adilevy 22-06-07 21:38

Whaaaaat?-who told you that stupid shit?,gh secretion has nothing to do with light,its when you are in your deep sleep your pituitary gland secretes it in pulses throughout the night-there is no relation to what you just said in your post.(SORRY STILL NO HEBREW KEYBOARD AVAILABLE GUYS!)
ADI.

yonip 22-06-07 21:40

אמרו פה בפורום שהורמון גדילה מופרש רק בלילה. ואף אחד לא שלל את זה. אתה בטוח שאתה צודק?

adilevy 22-06-07 21:43

Thats Exactly What I Said.but If You Meant Only At Night,well If Gonna Take A Nap During The Day-maybe Then Too(it Depends On A Few Factors Such As Blood Sugar Levels,and How Long And How Deep Are You Into Your Sleep)-so I Would Say Mostly At Night Because Thats When We Sleep The Longest.

ran_z 22-06-07 21:44

הורמון גדילה מופרש במשך כל היום ובעיקר בלילה כשאתה נח, ומה הפוסט הזה קשור לפורום פיתוח גוף תחרותי?

adilevy 22-06-07 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
הורמון גדילה מופרש במשך כל היום ובעיקר בלילה כשאתה נח, ומה הפוסט הזה קשור לפורום פיתוח גוף תחרותי?

WELL, HOW ARE YOU GONNA COMPETE WITHOUT GH?... JUST KIDDING.

Desperado 22-06-07 21:52

אנשים נדפקו תאמינו לי

ran_z 22-06-07 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adilevy

אהלן עדי שגריר ישראל בקנטאקי, יש מצב אתה שולח לי איזה חבילה טובה של קנטאקי פרייד צ'יקן?
תארגן ככה איזה מנה טובה דלת שומן ועתירת חלבון הא אחי

אליאב קרייסלר 22-06-07 22:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adilevy

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי קבל מוניטין

yonip 22-06-07 23:06

חחחחח מצטער כנראה שלא הבנתי טוב
אם אני יושן נגיד מ6 בבוקר עד 2-3 בצהרים, והתאמנתי בערב של היום לפני, הgh יופרש?

damn 23-06-07 04:06

אם תהיה חיית לילה ותישן רק בשעות היום ההורמון יופרש גם.
הוא מופרש כשאתה נמצא בתרדמת, שינה מלאה ולא חלקית.

papoose8 23-06-07 09:50

אולי במצב של שינה אבל מה הקשר לאור?
תשאל רופא ליתר ביטחון

damn 23-06-07 13:23

אין שום קשר לאור, ואלה שישנים ב"חושך מצרים" זה לא יעזור לכם, תפסיקו לחשוב שאתם פרעה.

adilevy 27-06-07 05:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran_z
אהלן עדי שגריר ישראל בקנטאקי, יש מצב אתה שולח לי איזה חבילה טובה של קנטאקי פרייד צ'יקן?
תארגן ככה איזה מנה טובה דלת שומן ועתירת חלבון הא אחי

Hi Ranz my man!-sorry bro no fried chicken at this house(but there are for sure some of the fattest people ive seen in my life!!!-no kidding bro!)-but i moved here(louisville ky) a year ago from chicago,and was kind of surprised to see a lot of people in shape in this small town(small compare to chicago),but again there are a lot of people that JUST DONT CARE how they look in the mirror,anyway bro i hope to finaly visit israel in november(finaly after 10-years!)-im sure everything has changed(my brother lives in haifa),but anything i can do for you guys let me know,,TODA ACHI(MITSTAER EIN LI IVRIT BA MIKLEDET),ADI.

אור 27-06-07 10:56

התאוריה שחברנו המלומד קומפלקס הביא לפורום היא, שבגוף יש רצפטורים או מן חיישנים,
שקולטים מתי חושך ומתי אור, ברור שתוך שינת Rem משתחרר יותר הורמון גדילה, אבל לפי מה שהוא אמר, כשהגוף קולט שבאמת לילה, הוא משחרר את ההורמון בצורה יותר גדולה, ולא רק זה,
משתחררים עוד הורמונים שאחראים על תיקון הנזקים שנוצרו בגוף במהלך היום,
אני לא יודע אם זה נכון או לא, אבל אני בינתיים לא רואה שמישהו סתר אותו..

adilevy 27-06-07 18:40

I Have To Say That I Disagree Because Sleep Is Sleep(the Deepness Of Sleep Has Nothing To Do With Light Or Dark)-ofcourse Its Easier To Sleep When Its Dark-but As Far As I Know There Are No Such Sensors/receptors That Alter Our Sleep. Adi.

Leo 27-06-07 18:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור
שקולטים מתי חושך ומתי אור, ברור שתוך שינת Rem משתחרר יותר הורמון גדילה, אבל לפי מה שהוא אמר, כשהגוף קולט שבאמת לילה, הוא משחרר את ההורמון בצורה יותר גדולה, ולא רק זה,

זה נשמע הזוי למען האמת ,

ישנו קשר בין נטייה לישון וחושך
ולכן קשר בלתי ישיר באין אור לGH

אבל קשה לחשוב שזה משפיע ישירות

אגב , אחד הגורמים שכן מגרים יצור GH זה תחושת רעב.

flikeron 27-06-07 20:12

זה נכון

VoRteX 27-06-07 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אור

אמממ לא, אור חודר דרך העפעפיים ומגיע דרך עצב הראיה למח, שם הוא מגלה שיש אור בחדר, וזה פוגע איכשהו בהורמון כלשהו, שמשפיע על דברים אחרים (לא כל-כך קריטי).

yonip 27-06-07 21:50

בקיצור עדיף לישון בלילה... וזה לא כל כך קריטי?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ