ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימוני ידיים (https://israelbody.com/showthread.php?t=12590)

פאוור 20-06-07 18:15

אימוני ידיים

באיזה טווח חזרות כדאי לעבוד על ידיים 5 או 8

Gamerrrrr 20-06-07 18:20

268

ועכשיו ברצינות, לא כדאי לרדת מ8 חזרות לידיים, או לכל שריר קטן אחר.

פאוור 20-06-07 18:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
268

ועכשיו ברצינות, לא כדאי לרדת מ8 חזרות לידיים, או לכל שריר קטן אחר.

למה ???
אם אני רוצה שיהיה לי ידיים חזקות
ודרך אגב ראיתי שמגנוס עובד בטווח של 4 5 על ידיים

Gangsta 20-06-07 18:31

כי זה שריר קטן!שמועד לפציעות בחזרות נמוכות יותר מאשר שריר גדול!וגם הרכב סיבי השריר שונה בשריר קטן מהרכב סיבי השריר בשריר גדול(בגדול יותר לבנים בקטנים יותר אדומים)

זה בערך הסיבה בכלליות...

Dr. Recoba 20-06-07 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
למה ???

אז תעבוד בתרגילים המורכבים כמו חתירה ולחיצות עם משקלים כבדים. הידיים עובדים בהם חזק.

Gamerrrrr 20-06-07 18:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
למה ???

איפה ראית? התאמנת איתו? למה אתה חושב שיהיה לו אינטרס להראות למישהו איך הוא מתאמן בדיוק? חוץ מזה שאתה מגנוס? אתה בנוי כמו מגנוס? יש לך את המסה שיש למגנוס? לפי התמונות שלך אז לא. תעבוד בטווח של 8-12 והידיים שלך יתחזקו, למה אתה ממהר? יש לך איזושהיא תחרות סטרונג מן בקרוב שאתה צריך כוח בידיים? אני משער שלא.

פאוור 20-06-07 18:38

ציטוט:

איפה ראית? התאמנת איתו? למה אתה חושב שיהיה לו אינטרס להראות למישהו איך הוא מתאמן בדיוק? חוץ מזה שאתה מגנוס? אתה בנוי כמו מגנוס? יש לך את המסה שיש למגנוס? לפי התמונות שלך אז לא. תעבוד בטווח של 8-12 והידיים שלך יתחזקו, למה אתה ממהר? יש לך איזושהיא תחרות סטרונג מן בקרוב שאתה צריך כוח בידיים? אני משער שלא.

לא אמרתי שאני מגנוס ההבדל בינו לביני עצום...
אני רק אומר שאני אוהב לעבוד על כח ואני לא רוצה סתם ידיים מנופחות אני רוצה ידיים חזקות

Gamerrrrr 20-06-07 18:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
לא אמרתי שאני מגנוס ההבדל בינו לביני עצום...
אני רק אומר שאני אוהב לעבוד על כח ואני לא רוצה סתם ידיים מנופחות אני רוצה ידיים חזקות

ולמגנוס יש ידיים חזקות לא מנופחות..... כן אני מבין, בעיה בסיסית של חוסר קריאה לעומק בדבריי החכמים בפורום, בעיה נפוצה מאוד..... בקיצור אם אתה רוצה תעשה 5 חזרות מצידי תעשה אחוז של RM1 בידיים, לאורך כמה זמן הידיים שלך ישארו בריאות ללא פציעות.? אני נותן בערך שבוע.... אני כבר כתבתי את ההמלצה שלי

פאוור 20-06-07 18:43

ציטוט:

ולמגנוס יש ידיים חזקות לא מנופחות..... כן אני מבין, בעיה בסיסית של חוסר קריאה לעומק בדבריי החכמים בפורום, בעיה נפוצה מאוד..... בקיצור אם אתה רוצה תעשה 5 חזרות מצידי תעשה אחוז של RM1 בידיים, לאורך כמה זמן הידיים שלך ישארו בריאות ללא פציעות.? אני נותן בערך שבוע.... אני כבר כתבתי את ההמלצה שלי

ניפצעת שאתה אומר את זה ?? או שסתם אתה קובע שעבודה כבדה על שרירים קטנים פוצעת??

Gamerrrrr 20-06-07 19:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
ניפצעת שאתה אומר את זה ?? או שסתם אתה קובע שעבודה כבדה על שרירים קטנים פוצעת??

קודם כל כן, הייתה לי פציעה במרפק, ודבר שני כן זה כן עובדה.

תשמע הבנתי את הראש שלך, אתה רוצה שאני אגיד לך "כן זה בסדרא אם תעשה ככה יהיו ך ידיים שיכולות להרים תותח" אז לי אין כוח להתווכח איתך, תעשה מה שבראש שלך, אני כתבתי לך מידע של מישהו מנוסה בהרבה ממך, תעשה עם המידע מה שבא לך

פאוור 20-06-07 19:13

ציטוט:

קודם כל כן, הייתה לי פציעה במרפק, ודבר שני כן זה כן עובדה.

תשמע הבנתי את הראש שלך, אתה רוצה שאני אגיד לך "כן זה בסדרא אם תעשה ככה יהיו ך ידיים שיכולות להרים תותח" אז לי אין כוח להתווכח איתך, תעשה מה שבראש שלך, אני כתבתי לך מידע של מישהו מנוסה בהרבה ממך, תעשה עם המידע מה שבא לך

חבל שאתה מתעצבן מכל דבר...
שמעתי סבבה אם מסוכן אז מסוכן

benwin21 20-06-07 22:50

יש לי שאלה שמתקשרת לנושא.
אם אני עושה 10 חזרות במוט w אז זה עובד על היפרוטרופיה?

עוז20 20-06-07 22:51

תגוון גם 6 זה טוב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ