![]() |
איך לאתר פציעת ספורט?
היה לי היום אימון פשוט גרוע!
נתחיל מזה שיש לי היום אימון גב עליון גב תחתון יד אחורית בטן ארובי אימון קצר יחסית ולא קשה. יום שישי שבת נחתי. אתמול יום ראשון חילקתי את האימון ל2. בבוקר עשיתי אימון אנארובי- רגליים 5 תרגילים, כתפיים תרגיל 1 ובטן. בערב עשיתי ריצה של 10 קילומטר. בבוקר התעורתי עם קצת כאבים באיזור שבין הכתף לשכמות. חשבתי שכשאלך לאימון אעשה מתיחות וזה יעבור. אבל זה רק ניהיה גרוע יורת כשהתחלתי לעבוד על יד אחורית. הכאב היה פשוט בלתי נסבל ולא יכלתי להרים את המשקלים שאני בדרך כלל מצליחה. חשוב לציין שהכאב הוא רק בעט מאמץ, ולא כשאני סתם עומדת או הולכת. ועוד משהו... אתמול באימון בערב אחרי הריצה, פעם ראשונה בחיים עשיתי שכיבות שמיכה- אם זה קשור... עשיתי 10 חזרות 2 סטים. ועוד משהו, גם סחבתי אתמול על הגב 3 בקבוקים של ליטר וחצי מים, בתיק גב... אולי זו גם סיבה. מה אתם אומרים? זו פציעה? או סתם כדאי לי לנוח? המאמן כושר לא בטוח. הבחור שנאי מתאמנת איתו אמר לי פשוט להרגע ולעשות כמה שפחות תזוזות בגוף העליון. ובשבוע הקרוב לעבוד על ארובי וחלק גוף תחתון |
מסתומרת באיזור שבין הכתף לשכמות? אולי את מתכוונת לשריר הרחב גבי על סיביו העליונים?
נשמע שאימצת את המקום מאוד והוא תפוס. נכון לעכשיו מנוחה והורדת העומס יהיה רעיון טוב. |
אולי את צריכה איזה שבוע חופש מאימונים לתת לגוף להיתאושש?
|
מנוחה
|
מנוחה, רק מנוחה. תאכלי טוב ותשני.
אם הכאב לא עובר - כנראה שזה בעייה בשריר, אבל זה לא כ"כ סביר במקרה שלך. או שכן?! |
יש חיישן מיוחד שמוכרים בחנויות חשמל.
תבקשי מהמוכר מאתר פצעיות ספורט, יש מכשיר קצת יקר יותר שהוא גם מרפא את הפציעה נקרא מאתר ומאחה פציעות ספורט. בהצלחה! |
ביקור לרופא יהיה עצד חכם?
המאמן כושר אמר לי בנתיים רק לנוח, ולא ללכת לרופאים. חשבתי על ראורטופד אם לא יעבור ב4 ימים הקרובים. מה אתם אומרים, אולי מחר אלך לעשו אימון ארובי רגליים ובטן?? ממש לא באלי להפסיק. אולי פשוט אעבווד על פלג גוף תחתון וארובי? |
תגידי מי את חושבת שאת ? ג'ני לין ?
מה את מרימה 3 בקבוקים של ליטר וחצי על הגב את בת. תמשיכי עם האימוני משקולות של הקילו וחצי. אה ותרגישי טוב. |
ציטוט:
מה אתה חשוב שאני מהזקנות האאלא שבאות ב5 בבוקר למכון כושר לעשות הליכה 3 שעות ואז להרים משקולות של חצי קילו ולעשות מתיחות? =\:wiggle: אם אני בחורה, זה לא אומר שאני לא ספוטיבית או חזקה:boxing: |
דיי דיי..
אז את מרימה 2 קילו. בכל מקרה שרירים שנראים לעין לא יהיו לך אז למה כל הקקשווילי הזה.. ובנות שריריות לא עושות את זה כמעט לאף אחד. |
חוץ מיזה שזה מגעיל בנות חטובות מידי
|
ציטוט:
ציטוט:
היא שאלה שאלה תענו לה ברצינות או שאל תענו. ומילא אם אתם מספרים בדיחות אז שלפחות יהיו מצחיקות |
ציטוט:
ממש לא מעניין אותי אם בנות שריריות עושות לך את זה או לא... הן עושות את זה לי, וזה הכי חשוב |
ועכשיו מישהו יכל לענות לי בכלל? להמשיך להתאמן על פלג גוף תחתון? או לקחת לגמרי מנוחה? או לעשות שבוע רק ארובי??
אני חייבת תשובות. היום התאמנתי רק רגליים ישבן ובטן ואז 40 דקות ריצה |
ציטוט:
|
סנדרה, מנוחה זה מנוחה לגמריי.
הגוף צריך לנוח ולהתאושש, רק כשתרגישי מנוחה תחזרי. ואני מביע תמיכה בך על הרצון והאהבה לפיתוח גוף...מה שמדהים שאת רצה 10 ק"מ...אני רץ 4 ק"מ ומרגיש אבוד... |
ציטוט:
נראה לי שרק בגלל התגובה הזו באמת אקח שבוע OFF. אנוח לגמרי. מקווה שהכתף תתאושש. פשוט כל כך בניתי על החופש הזה להשקיע 110% באימונים ולעלות במשקלים ובהכל.. ועכשיו בול יומיםם לפני ההתחלה של החופשה הכל נדפק :( |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ