![]() |
הסרת בלוטות זיעה מבית שחי..יש למישהו קצת מידע?
אהלן! רציתי קצת מידע בהסרת בלוטות זיעה מבית השחי זתמרת שלא להזיע במקום הזה בכלל!
יש למישהו קצת ידע או שמע משהו על זה שיכול לספר? כמה זה יכול לעלות ? מה הסיכונים? איך מבצעים את זה? כמה טיפולים? תודה מראש. |
יש שיטה בייתית דיי ידועה.... כל מה שאתה צריך זה:
-שלוש שפורפרות של דבק שלוש שניות -צימרונים למריחה אחידה -אלכוהול לחיטוי מה שאתה עושה, זה שופך שפורפרת וחצי על כל בית שחי, ומורח עם הצימרון. לאחר מכן, אתה ישר מצמיד את הזרוע לגוף ככה שבית השחי יהיה מסווה. מחכה שלוש דקות, ואז, וזה הקטע החשוב ביותר, מפריד במיידיות. מה שקורה בעצם, זה כל הבלוטות נסתמול ע"י חתיכות עור מהצד השני. צריך לעשות את זה מהר, אחרת זה לא צולח. לסיום, נקה עם אלכוהול. השיטה טיפה כואבת, אבל משתלמת ביותר. |
ציטוט:
ומה זה צימרונית למריחה אחידה ? |
חחחחחחחחחחחחח עזוב הוא דפוק הוא :):):):)
אל תנסה את זה כי תגיע לבית חולים ותצתרך השתלת ידיים חדשה. למישהו יש משהו קצת יותר רציני? |
ציטוט:
|
מצאתי בפורם אחר. משהו שמפסיק את הזיעה בבית שחי. נראה לי יונן מהמעלית הביא
|
תגידו מזה הדיונים המפגרים האלה שפותחים בחודש האחרון תגידו מה אנחנו נראים לכם פה?!
בית חולים אלישע ?!?! חאלסס |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, בנימה יותר רצינית, חלקיקים זעירים של אלומיניום חוסמים את בלוטות הזיעה. בשיא הרצינות, זה מה שיש בספיד סטיק לדוג'. |
ציטוט:
|
ציטוט:
עובד כמו סיני במכבסת זיעה עובד. כמו שצריך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מקסימום תעשה את זה שוב, כשאתה מריח זיעה. אין מה לפחד. |
ציטוט:
ופה אתה אומר לשים חבילה וחצי נשמע מוזר |
ציטוט:
|
--------------------------------------------------------------------------------
anhydrol forte סטיק שמורחים בלילה לפני השינה ולמחרת אתה לא מזיע באותו מקום(אפילו ל 2 ימים זה מספיק) נכון זה קצת מגרד אבל משתלם , אני בספורט אפילו לא מזיע במקומות שאני שם 60 שקל....חודשיים/חודש וחצי http://www.expresschemist.co.uk/pics...drol-forte.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
בית מרקחת ? |
יש לי ספר של תרופות סתבא כאלה.. רשום שם שנגד הזעה אתה :
לוקח תפוח אדמה, מקלף אותו , את הקליפות שם בבלנדר ואחר כך שותה את מה שיוצא לך שם. כוס ביום. את זה באופן ספציפי לא ניסיתי אבל דברים אחרים בספר כן עובדים... |
ציטוט:
אנחידרול פורטה משו בן :):):):) אני אומר לך |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ