ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אין דבר יותר מבאס... (https://israelbody.com/showthread.php?t=12386)

IRON-MASS 17-06-07 15:13

אין דבר יותר מבאס...

מלהרגיש שאתה כשלון במשהו וש"אין אור בקצה המנהרה".:(

מלהיות תלוי במישהו או באיך הוא קם היום.:(

יש דבר משמח כשאתה מפרק לבן :):):):) הזה את הצורה. מצטער על הדיבור אבל כבר עלו מים עד נפש, כבר אי אפשר לישוא בנטל, כבר קשה להרגיש מושפל ולהיות מתחת לגובה הרצפה.

זה לא קשור לחברי הפורום, זה קשור להרגשה שאני נושא אותה הרבה זמן.
מעניין אם הרגשת פעם ככה.:(

zidan 17-06-07 15:14

על איזה בנאדם מדובר?

Bodybuilder 17-06-07 15:28

הכול יהיה בסדר

Sugarzaza 17-06-07 15:31

על מה אתה מדבר?

Desperado 17-06-07 15:35

בטח על טסטר או על חבר

slim shady 17-06-07 15:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Desperado
בטח על טסטר או על חבר

בדיוק מה שבאתי להגיד...

יהיה בסדר אח שלו... תגיד ת'שם וכולנו נעלה עליו...:boxing:
חח סתם... איך אמר פה מישהו "השעות החשוכות של הלילה הם רגע לפני הזריחה.." :flowers:

קבל מונ' בשביל המצב רוח... :sbb4:

The Iron Man 17-06-07 15:37

לא הבנתי למה התכוונת אחי..

zidan 17-06-07 15:38

...

IRON-MASS 17-06-07 15:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Desperado
בטח על טסטר או על חבר

זה נכון...ואני כבר לא יכול לשאת בזה יותר, תחשוב על ההשלכות כלפיי כולם שיחשבו שאני גרוע ויפחדו לתת לי לנהוג איתם...וזה כבר לא קשור לרמת נהיגה זה קשר לאיזה פוץ בא לשבת לידי.

SuzukiR 17-06-07 15:45

מלהרגיש שאתה כשלון במשהו וש"אין אור בקצה המנהרה".

אחי ככה אני מרגיש כבר שנתיים וקצת ... אני לא יספר את הסיפור שלי אבל תאמין לי שאני מבין אותך...

IRON-MASS 17-06-07 15:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
מלהרגיש שאתה כשלון במשהו וש"אין אור בקצה המנהרה".

אחי ככה אני מרגיש כבר שנתיים וקצת ... אני לא יספר את הסיפור שלי אבל תאמין לי שאני מבין אותך...

יש לך מסנג'ר?

Sugarzaza 17-06-07 15:48

יאללה.... תרים כמה משקולות, תקתק כמה בחורות, הכל יהיה בסדר P:

zidan 17-06-07 15:52

אתה בנאדם מאמין?

Mazoz3 17-06-07 16:08

אחי עזוב שטויות, כנס דפוק לטסטר חיוך תגיד בוקר טוב תנהג כמו שאתה ואל תחשוב על מזל רע אל תהיה לחוץ... תעבור את זה באיזי... אתה מסוגל :)

zidan 17-06-07 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אחי עזוב שטויות, כנס דפוק לטסטר חיוך תגיד בוקר טוב תנהג כמו שאתה ואל תחשוב על מזל רע אל תהיה לחוץ... תעבור את זה באיזי... אתה מסוגל :)

עשית טסט פעם?

IRON-MASS 17-06-07 16:15

זה מה זה לא ככה, אני הכי נחמד והכי זהיר וזה לא הולך פשוט, ואני לא בכיין זה לא פעם או פעמיים, זה קצת יותר...פאניק אמרת שנכשלת 5, אין לי מושג איך אתה לא מעוצבן או פורק את העצבים שלך....אני כבר משתגע עוד שניה.

Red_Hot 17-06-07 16:29

עזוב אותך. כשאתה לומד נהיגה אתה לא באמת לומד נהיגה אתה רק לומד איך להזיז את ההגה ועל מה ללחוץ מתי. וכשאתה עושה טסט אתה בוחן את היכולת שלך בהזזת ההגה ובלחיצת הדוושות. אה וכמובן שזה תלוי בהאם הבנאדם מניאק או לא.

אתה לומד נהיגה וגם בוחן את יכולת הנהיגה שלך כשאתה נוסע לבד בעיר ואיזה מטורף מחליט לעבור לנתיב הנגדי ולהמשיך לנסוע למרות שמישהו נוסע מולו.

IRON-MASS 17-06-07 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Red_Hot
עזוב אותך. כשאתה לומד נהיגה אתה לא באמת לומד נהיגה אתה רק לומד איך להזיז את ההגה ועל מה ללחוץ מתי. וכשאתה עושה טסט אתה בוחן את היכולת שלך בהזזת ההגה ובלחיצת הדוושות. אה וכמובן שזה תלוי בהאם הבנאדם מניאק או לא.

אתה לומד נהיגה וגם בוחן את יכולת הנהיגה שלך כשאתה נוסע לבד בעיר ואיזה מטורף מחליט לעבור לנתיב הנגדי ולהמשיך לנסוע למרות שמישהו נוסע מולו.

זה לא חדש לי מתן, אבל פשוט נשבר לי, תחשוב על ההשלכות...כמה כסף אבא שלי ואמא שלי צריכים להוציא בגלל איזה פוץ שהחליט שלא בא לו, אין לי מושג כבר מה לעשות. מילא היה על מה אבל סתם ככה לדכא אותי...אף פעם לא הייתי במצב כזה.:(

Mazoz3 17-06-07 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
עשית טסט פעם?

עוד שבועיים ככה.
אגב, יכשלתי לעשות את הטסט מלפני כמה חודשים... התעכבתי הרבה עם העניין כי לא היה לי כח להתחיל ללמוד נהיגה\תאוריה חח XD

עוז20 17-06-07 17:07

בלי לעצבן אותך אחי תבדוק מה אתה לא עושה נכון כי באמת למה שהוא ירצה להכשיל אותך סתם? לכל דבר יש סיבה בדיוק כמו אצלי למדתי מהטעויות ותקנתי לטסט השני....

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ