![]() |
לגיל ניסים.
שלום.
עשה טובה בבקשה, תוציא את החתימה הזאת. ממש לא מכובד,עם כל הכבוד. |
בדיוק, החלטת שאתה מבקש סליחה וכחלק מזה אתה צריך להוריד את החתימה.
ד"א אני לא בשום ריב איתך, אני פתחתי דף חדש. |
מה הבעיה עם החתימה שלו??? :ohmy:
|
אז חתך תמונה מאמצע סרטון שאני מץאמץ כשיש לי 100 קילו בידיים? ו??
זה לא אמור להפריע, אתם גם לא אמורים להתייחס. בסופו של דבר מדובר באפס ששוקל 55 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) קילו..:boxing: :helpsmilie: |
Recoba בפעם הבאה שתשתמש במוניטין כדי לקלל משתמשים אחרים שלא לדבר על מנהלים אתה תושעה.. עכשיו בקשר לחתימה, אין לי מושג מי בתמונות אבל אם החתימה שלו פוגעת במישהו אז שהבנאדם יודיע לי כאן או לאחד המנהלים במייל
|
את מי קיללתי במוניטין??? חוץ מלחלק חיוביים לאנשים סטלנים כמו נייט וולף, קצ'וק, רן Z סטסוס וכאלה אני לא נוגע בו, אז על מה אתה מדבר..
ואיזה מנהל קיללתי במוניטין יא טמבל??! כל המנהלים פה חברים שלי ויש לנו יחסים סבבה, כנראה שאתה מתבלבל ביני לבין מישהו אחר. |
ציטוט:
|
התרעננות לשבועיים לא תזיק לך...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא לריב פה עם אף אחד, אבל יש יצורים שדורשים את זה מדי פעם, והאדמין הזה מתחבר לעיתים רחוקות ושם הודעות מפגרות לאללה..כמו פה, בא נכנס בלי קשר. טוב שהוא נזכר בקללה ששמתי לו לפני חודש, והוא היחיד! |
ציטוט:
ומה הקטע המסריח הזה של ה"אדמין"..אשכרה צביעות..:mad: :mad: :mad: |
ערוך
|
אחים שלי, אוהב אתכם, צאו מהבית. שמעתי שיש עולם שלם בחוץ.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל העולם בחוץ מפחיד.. לך תדע מה יש שמה?!
|
מתן16 מאיפה אתה החלטת שאדמין זה מנהל בפורום שמתחבר כאדמין?
כל מי שיש לו תלונות כלשהם על דרכי הפעולה שלי מוזמן לשלוח מייל על כך. יום טוב לכולם |
ציטוט:
אבל בלי קשר, לא מקללים אף משתמש דרך המוניטין ודרך הפורום בכלל. ובכלל, את הפרצוף שמתי כי אם לא שמת לב, אמרת "איזה מנהל קיללתי" ו- "יא טמבל" באותו משפט. סוג של יציאת אלון מזרחי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ