![]() |
מחר מתגייס בעזרת השם, איך לשמור על כושר?
מחר בעזרת השם אני מתגייס ומתחילה הטירונות [מן הסתם] אני לא הולך להיות קרבי אבל עדיין בטירונות זה קצת בעייתי לשמור על כושר, איך בכל זאת אני עושה את זה ?
כמה סטים של שכיבות סמיכה כל ערב קצת בשיפוע.. יהיה בסדר? יהיה לי זמן לזה בכלל ? תודה רבה מראש ! :wiggle: |
תעשה שכיבות שמיכה 4 כפול 10
מתח 5 כפול 8 שכיבות שמיכה צמוד (יד אחורית ) 3 כפול 12 סקווט\מכרעים 4 כפול 10 ובטן אם יהי לך זמן קצת לשמור על מסה |
ציטוט:
30 שניות של burpees http://www.rosstraining.com/articles/burpeeclip.htm 30 שניות של Bodyweight squats מהירים http://www.frixo.com/sites/fitness/exercises/squat.html מנוחה דקה. ותחזור על זה עוד 3 פעמים. |
בטירונות לא יהיה לך זמן לחשוב על זה יטרטרו אותך מבוקר ועד ליל.
אתה תרזה שם כי אוכל חרא ואין הרבה, והרבה ריצות ופעילויות וכמובן פק"לים שכיבות סמיכה (מצב 2 זה נקרא) וכפיפות בטן ומכל הבא ליד (אלה עם תיהיה חכם כמו שאני ההיית ותרוץ להוציא פטורים) כך את זה בסבבה זה שום דבר רציני כולם עוברים את זה זה צחוקים יצעקו עליך הרבה כאילו אתה דג מושט, אבל בקטנה, בכל אופן שתסיים טירונות ותגיע לג'וב ולבסיס סדיר אז תתחיל לחשוב על אימונים איך מתי למה וכמה, עד אז תתרכז בטירונות ושיהיה לך שיפשוף נעים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למה לא ? O_o.
טוב נו הצעתי את אימון הבוקר שלי :| הוא קצר ויעיל, אבל שיהיה. אי אפשר להגיד שלא ניסיתי. |
טוב, תודה בכל אופן ... חח אני חייב לציין שזה קצת מצחיק הדיון הזה, בכל אופן אני חושב שאני יעשה איזה 4 סטים של 30 שכיבות סמכיה איטיות ומלאות עוד קצת שכיבות צמודות, יחטוף משהו קל בשק"מ וזהו ארוחת בוקר יהיה בסדר כבר ועוד קצת פק"לים בטח שלא יזיקו.
תודה רבה לכולם על העזרה, מקווה לאבד מה שפחות מאסה.. :jockey: |
ציטוט:
:):):):) הוא חושב הוא מתגייס לקייטנה, איזה קרוע הוא הולך לחטוף הלם בקו"ם הוא ישכח בכלל איך עושים כפיפת בטן |
מקבילים בין כיסאות + מטח על דלת + שכיבות שמיכה בעמידת ראש לכתפיים וסקווטים רגל אחת לרגליים ויש לך אימון בסדר רק שלא תגיע לאימון יתר בגלל הטירונות כי זה לא ממש "מנוחה" אתה יודע
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ