![]() |
חדש כאן-תמונות
שלום אני חדש כאן ואני מתאמן שבועיים כבר ... אני מתחיל עכשיו לקחת אבקות ,תגובות בבקשה
http://img441.imageshack.us/my.php?image=img1276xz4.jpg תודה |
נקודת פתיחה טובה שהיה בהצלחה
|
חחחחחחחחחחחח..........
אחי קרעת אותי מזה לקחת אבקות ? מי שימע זה סטרואידים,כולה תחליף לארוחה.. בן כמה אתה בכלל,תן נתונים כללים. כמו שדז'וו אמר בסיס מצוין בתור התחלה. אני מציע לך ליקרוא קצת מאמרים,בתור התחלה את המאמר עלייה במסה. |
אני בן 16 מטר 78 משקל 60 אחוז שומן 8.5 ואני קונה קונה אבקת חלבונים ,לא עלייה במסה אחי ...
תודה על התגובות ,עוד תגובות יתקבלו בכיף |
מטר 80 ?
יותר מידי גבוה!! יש לך סבבה של נתונים,תן מסה נקייה ותיתקדם.. |
נראה בסדר..
ישך חזה טוב.. ידיים שפר.. בהצלחה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן, גם אבקת חלבונים יכולה לשמש לעלייה במאסה (אוי לא!:blink:) תקרא מאמרים, ותגובות בפורום אימונים ובפורום תזונה, תעלה ת'פריט שלך לפורום תזונה, את התוכנית אימונים לפורום אימונים, יעזרו לך לשפצר שיהיו משהו שפיצונים, וזהו, בהצלחה. |
ציטוט:
חחח 156 זה הגבוה אחי :) |
זה אחללה של התחלה אני התחלתי ממשקל 49 עכשיו אני 61
|
תודה
תודה על התגובות ... קניתי היום אבקת חלבון של whey prostar protein
מישהו יודע אם זה נחשב לטוב ? |
ציטוט:
ועל הז** שלי הגובה זה לא מעניין אותי ולא מפריע לי. |
עוד מסה... ולאכול הרבה
|
חטוב לאללה. אני במקומך הייתי קונה גיינר, ולא אבקה רגילה, יעזור לך לעלות מסה.
|
ציטוט:
|
אחלה תודה על התגובות .. אני אעלה עוד שבועיים תוצאות של לפני אחרי אפילו שזה רק איזה 3 שבועות אני מאמין שייראו תוצאות
|
יש בסיס, בהצלחה !:sbb4:
|
ציטוט:
|
בהצלחה גבר
|
חח לא אחי לא התבלבלתי .. אני משתפר ממש מהר .... תוך שבועיים ראיתי שיפור .. עשיתי תמונות אחרי שבועיים ועכשיו עוד שבוע אני אעשה עוד פעם ואני מקווה שייראו תוצאות ..
התחלתי בדחיקה של 30 קילו ותוך 3 שבועות אני כבר דוחק 45 ואני ממשיך להעלות .. יד קדמית התחלתי 6 קילו כל יד ועכשיו אני 9 קילו .. ויש עוד הרבה חח ואני מקווה לראות שיפור מהר תודה על התגובת של כולם זה נותן לי מוטיביציה ותיהיו בריאים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ