ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   זה קריטי אם אני לא אוכל את הארוחת בוקר ישר איך שאני קם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=11936)

Mass 10-06-07 22:38

זה קריטי אם אני לא אוכל את הארוחת בוקר ישר איך שאני קם?

זה משנה נגיד אם אני יאכל את הארוחת בוקר שעה וחצי-שעתיים אחרי שאני קם?,כי אני קצת ממהר בבוקר וגם ככה אני לא ישן מספיק שעות,והארוחת בוקר לוקחת זמן בבוקר...אז זה יהיה משנה אם נגיד אני יאכל את הארוחת בוקר שלי כשאני יגיע לבסיס? שזה יהיה בערך כשעה וחצי-שעתיים אחרי שקמתי?

עוז20 10-06-07 22:40

כמה שיותר מוקדם יותר טוב אבל אם אין ברירה אז מה לעשות?

moshebe 11-06-07 00:06

קריטי ביותר,ארוחת הבוקר היא הארוחה הכי חשובה ביום.

גם שוברת צום של 8 שעות בערך וגם מטעינה אותך להמשך היום

קולמן הפחדן 11-06-07 00:08

כן.
זה יהיה ממש משנה,מאחר ואתה תיהיה פעיל כ-שעה עד שעה וחצי.
מה הבעיה ? תקום תוכל את הארוחות בוקר שלך מהר וזהו..

יiסי 11-06-07 00:24

שתי הצעות לי אליך:
תקום 10 דקות לפני , ביג דיל?
תשנה את מרקם הארוחה.. במקום לחם וביצה לדוגמא או לחם וקוטג תעשה שייק אחד טוב של שילוב של פחמימות וחלבונים.. חוסך בהרבה זמן אבל ממש לא משביע כמו ארוחה מוצקת.

PcGunMan 11-06-07 08:06

לכן קיים החטיפי חלבון:bye1:

Dino Psaras 11-06-07 08:32

דפוק טוסט או משהו, ארוחה מהירה של איזה 5' דקות (או אפילו צלחת שיבולת שועל או קורנפלקס).

Bodybuilder 11-06-07 08:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mass
זה משנה נגיד אם אני יאכל את הארוחת בוקר שעה וחצי-שעתיים אחרי שאני קם?,כי אני קצת ממהר בבוקר וגם ככה אני לא ישן מספיק שעות,והארוחת בוקר לוקחת זמן בבוקר...אז זה יהיה משנה אם נגיד אני יאכל את הארוחת בוקר שלי כשאני יגיע לבסיס? שזה יהיה בערך כשעה וחצי-שעתיים אחרי שקמתי?

מה הבעיה בלישפוך קורנפלקס לצלחת עם (או ש"ש) עם חלב. ולשתות שייק חלבון ?????

P-a-n-1-c 11-06-07 08:51

קנה גיינר

Bullet 11-06-07 09:00

קריטי ביותר. בכל דקה שאתה מתעכב לאכול אחרי הצום הממושך-מאוד של הלילה אתה מסתכן בלאבד 50 גרם שריר

Sugarzaza 11-06-07 09:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
קריטי ביותר. בכל דקה שאתה מתעכב לאכול אחרי הצום הממושך-מאוד של הלילה אתה מסתכן בלאבד 50 גרם שריר

מאיפה המספרים האלה?

P-a-n-1-c 11-06-07 09:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
מאיפה המספרים האלה?

מהפורום של לייל המלך!!!!!!

הוא ציני אבאל'ה

Sugarzaza 11-06-07 09:04

כוסססססססססאומו. כבר פעם שלישית שזה קורה

נתרץ בעובדה שעכשיו התעוררתי

Daniel-Barak 11-06-07 09:14

לא קריטי כלל. תחשוב פשוט שזה כאיל והמשכת לישון (בהנחה ואתה מבצע פעילות קלילה, ולא ישר קם ומתחיל לרוץ ספרינטים חח)
חשוב פשוט לאכול מספיק, וזהו. לא להכנס לכל מיני שטויות ובקטנות.
אם אתה לא יכול לאכול ישר, ורק אחרי הרבה זמן תוכל, אפשר לקנות גיינר (כמו שאמרו), או פשוט לאכול דברים שיחסית למאסה שלהם מכילים הרבה קלוריות, או לאכול משהו קטן, ואח"כ, כשתווכל, לאכול ארוחה מלאה.

בתיאבון

Moshe 11-06-07 09:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Daniel-Barak
לא קריטי כלל. תחשוב פשוט שזה כאיל והמשכת לישון (בהנחה ואתה מבצע פעילות קלילה, ולא ישר קם ומתחיל לרוץ ספרינטים חח)
חשוב פשוט לאכול מספיק, וזהו. לא להכנס לכל מיני שטויות ובקטנות.
אם אתה לא יכול לאכול ישר, ורק אחרי הרבה זמן תוכל, אפשר לקנות גיינר (כמו שאמרו), או פשוט לאכול דברים שיחסית למאסה שלהם מכילים הרבה קלוריות, או לאכול משהו קטן, ואח"כ, כשתווכל, לאכול ארוחה מלאה.

בתיאבון

גם אם תתחיל לרוץ ספרינטים זה אפילו דיי אידיאלי לעשות אירובי על בטן ריקה , אז נגיד ותעשה אירובי של שעה ותאכל אחרי זה ארוחה טובה , שום דבר לא יקרה

Bullet 11-06-07 09:46

ספרינטים על בטן ריקה לא רעיון טוב

moshebe 11-06-07 09:48

איך בכלל אפשר?! קשה לתפקד ככה.

וגם עשו מחקר וארוחת הבוקר משפיעה אפילו יותר מחוסר שעות שינה!

Daniel-Barak 11-06-07 12:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
גם אם תתחיל לרוץ ספרינטים זה אפילו דיי אידיאלי לעשות אירובי על בטן ריקה , אז נגיד ותעשה אירובי של שעה ותאכל אחרי זה ארוחה טובה , שום דבר לא יקרה

רק מהסטלה של הבוקר אתה תדפוק גלבה (תתהפך) :1eye:

P-a-n-1-c 11-06-07 12:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB

למה?

moshebe 11-06-07 12:18

MosheB,כמה שזה נשמע מוזר והזוי-אבל אני חולק עלייך

באיזה גיליון שקיבלתי ממועדון הכושר שלי היה סעיף שהבהיר בבירור עד כמה ארוחת הבוקר חשובה
ואמרו גם שם שמי שטוען שאפשר לדלג על ארוחת הבוקר ולהתאמן לפניה(כאילו לנצל את ה8 שעות האלו ללא האוכל כדי שזה ישרוף "יותר קלוריות")"לא רק לא רוצה שלא נרזה אלא רוצה שנעלה במשקל"(ציטוט)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:33.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ