ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   משקלי לג פרס לעומת סקוואט (https://israelbody.com/showthread.php?t=11893)

gman 10-06-07 12:58

משקלי לג פרס לעומת סקוואט

תגידו, עד כמה שונים המשלקים שאתם מרימים בלג פרס לעומת כמה שאתם מרימים בסקוואט?
אם לדוגמא מישהו עושה 40 קילו סקוואט 10 חזרות, כמה בערך הוא יעשה בלג פרס?

IGOR 10-06-07 13:00

מצטרף לשאלה.אנ עושה 44 קילו 5 חזרות 4 סטים.

יiסי 10-06-07 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
תגידו, עד כמה שונים המשלקים שאתם מרימים בלג פרס לעומת כמה שאתם מרימים בסקוואט?
אם לדוגמא מישהו עושה 40 קילו סקוואט 10 חזרות, כמה בערך הוא יעשה בלג פרס?

סקוואט: לעולם לא עשיתי את התרגיל חוץ מפעם אחת סתם לניסיון זה היה 50 קילו והיה מאוד קל..
לג פרס: התאמנתי פה ושם וביום אחד ניסתי לעשות RM1 יצא לי כול המשקל שהיה במכונה + הפלטות תוספת... יצא בערך 130 קילו פעם אחת ..

IGOR 10-06-07 13:03

למה אתה לא עושה סקוואט? שמעתי זה התרגיל הכי טוב לרגליים.

- Idan - 10-06-07 13:47

אי אפשר לתת תשובה מכמה סיבות:

1. המכניזם של הלג פרס משתנה ממכונה למכונה. אם במכונה אחת אתה יכול ללחוץ 200 קילו, אז יכול מאוד להיות שבמכונה אחרת תהיה מסוגל ללחוץ רק 150 קילו או לחילופין 250 קילו.

2. זה תלוי בכמה טווח תנועה אתה משתמש בלג פרס. עד עכשיו רוב האנשים שראיתי שעבדו עם לג פרס, עשו רק חצי תנועה ואפילו שליש מטווח התנועה המלא.

3. זה תלוי בכמה טווח תנועה אתה משתמש בסקוואט. עד עכשיו ראיתי בודדים שעשו סקוואט מלא.

Bullet 10-06-07 13:52

זה גם תלוי איזה סקוואט זה, עם פיסוק רחב או בלי פיסוק בכלל

IGOR 10-06-07 14:20

מה ההבדל בין פיסוק רחב לבלי פיסוק בכלל?

iNFace 10-06-07 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor
מה ההבדל בין פיסוק רחב לבלי פיסוק בכלל?

פיסוק רחב מערב יותר את הגלוטוס ואת ההאמס.

DropDead 10-06-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

1. המכניזם של הלג פרס משתנה ממכונה למכונה. אם במכונה אחת אתה יכול ללחוץ 200 קילו, אז יכול מאוד להיות שבמכונה אחרת תהיה מסוגל ללחוץ רק 150 קילו או לחילופין 250 קילו.

2. זה תלוי בכמה טווח תנועה אתה משתמש בלג פרס. עד עכשיו רוב האנשים שראיתי שעבדו עם לג פרס, עשו רק חצי תנועה ואפילו שליש מטווח התנועה המלא.

3. זה תלוי בכמה טווח תנועה אתה משתמש בסקוואט. עד עכשיו ראיתי בודדים שעשו סקוואט מלא.

אתה צודק בקשר ללג פרס לא ראיתי אף אחד אבל אף אחד שעושה תנועה מלאה אני היחיד במכון שלי שעושה עד הסוף. כולם יודעים להעמיס אבל עושיםרבע תנועה ובמקרה הטוב חצי ..

PcGunMan 10-06-07 14:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

נכון מאוד! גם בגלל הזוית התנועה
לנו יש LEG PRESS בישיבה מעפן כזה כל כך מעפן אני מרים שמה את הכל שזה יוצא 180 קילו וזה ממש קל..ויש אפשרות לשים את הכיסא מאוד קרוב או מאוד רחוק, אני שם על הכי קרוב שזה טיפה מתחת ל90 מעלות

יiסי 10-06-07 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
נכון מאוד! גם בגלל הזוית התנועה
לנו יש LEG PRESS בישיבה מעפן כזה כל כך מעפן אני מרים שמה את הכל שזה יוצא 180 קילו וזה ממש קל..ויש אפשרות לשים את הכיסא מאוד קרוב או מאוד רחוק, אני שם על הכי קרוב שזה טיפה מתחת ל90 מעלות

ככה בערך יש אצלי... אני עושה בו את התנועה הכי קשה רוב הזמן עד הסוף ובשבועות שיש כאבי ברכיים לא הייתי עושה עד הסוף (לא נועל את הברכיים) כי אז הכאבים היו חוזרים.. בסה"כ המכשיר שהיה לי במכון היה מאוד קשה ובסופו של דבר הוביל לכאבים של חצי שנה בגב תחתון בגלל העמסה ותנועה לא נכונה שעשיתי בו :crazy:

gman 10-06-07 21:41

טוב בכל מקרה שאלתי כי אני די חלשלוש ואני מנסה לנחש כמה אני אלחץ בלג פרס, חוץ מזה שאין לי מושג איך משתמשים במכונהp:

elad 10-06-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
טוב בכל מקרה שאלתי כי אני די חלשלוש ואני מנסה לנחש כמה אני אלחץ בלג פרס, חוץ מזה שאין לי מושג איך משתמשים במכונהp:

אל תגיד שאתה חלש בחיים לאט לאט תתחזק ותגיע למשקלים יפים אל תוריד מעצמך

ahtung 10-06-07 22:23

בוא נגיד אם אתה לוקח 100 קילו בסקוואט ,אז בלג פרס תצליח בערך פי 2 וחצי.
באסה,עכשיו אבל אין מצב אני חוזר לעבוד בסקוואטים.

Bullet 10-06-07 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ahtung
בוא נגיד אם אתה לוקח 100 קילו בסקוואט ,אז בלג פרס תצליח בערך פי 2 וחצי.
באסה,עכשיו אבל אין מצב אני חוזר לעבוד בסקוואטים.

בגלל הגב? ניסית אולי פרונט סקוואטים? האק סקוואטים?

Deja Vu 10-06-07 23:05

סקוואט אני עושה חמישים קילו כל צד בסמית וישר אחרי לחיצת רגליים מאה חמישים מתוך מאה שבעים במכונה עשר חזרות האמת שאני מרגיש תארבע ראשי יותר בלחיצת רגליים אבל בהרבה יותר מתאמץ בסקוואט מזיע כמו חמור

d-undertaker 10-06-07 23:20

דיפ סקוואט ממש עד הסוף 140 קילו 10 חזרות
לג פרס 430 קילו,זה היה במסה כמובן

ahtung 11-06-07 05:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
בגלל הגב? ניסית אולי פרונט סקוואטים? האק סקוואטים?

האופציה היחידה היא לעשות עם משקל נמוך,אבל גם את זה בינתיים פסלתי.

///Efi/// 11-06-07 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman

אחי זה לא שאתה חלש פשוט יש יותר חזקים ממך בידיוק כמו שיש יותר חלשים שחושבים שהם חלשים כשהם רואים אותך מיתאמן....:sbb3:

gman 12-06-07 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
אחי זה לא שאתה חלש פשוט יש יותר חזקים ממך בידיוק כמו שיש יותר חלשים שחושבים שהם חלשים כשהם רואים אותך מיתאמן....:sbb3:

איזה, כל הצוציקים במכון צוחקים עלי ומרימים יותר משקל ממני...:1eye:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ