![]() |
איזה פאלפון יש לכם?
איזה פאלפון יש לכם?
האם אתם מרוצים ממנו? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בו? מה הייתם רוצים להחליף בוא/ להחליף אותו בפלאפון אחר... ואם כן איזה??? |
פלאפון רגיל בלי מצלמה, בלי חרטות.
|
בינתיים אני לא צריך. שנה הבאה אני אקח אחד בשביל העבודה
|
פלאפון סאמסונג שיש ול צבע אחד- כחול D:
קצת פלאפון היסטורי, אבל הישן שלי טבע באמבטיה, והאחר נגנב, ואחר דרכתי עליו,אני נזק קיצר. תקציב של 30 שקל סיפק לי רק פלאפון סאמסונג גנוב:mushy: |
סאמסונג 850
דור שני כבר כמעט שנתיים אצלי מרוצה ממנו אש, בלי יותר מידי חארטות |
v3x , לא ממליץ בכלל.
|
לפני שנכנסתי לפיתוח גוף... הייתי חזק מאוד בקטע של הסלולריים.. כל היום קורא וזה הייתי מכור לשטויות האלה משום מה.. מתוך כל המושפעות קניתי באוגוסט שעבר את הפלאפון נוקיה 3250 http://www.interstar.ua/mobile/img/p...250_add_51.jpg
פלאפון בן זונה מכל הבחינות, ממליץ עליו בחום... למרות שעכשיו פחות מעניין אותי כל הסימביאן וזה.... משתמש בו רק לשיחות פה ושם משחקים מצלמה ומוזיקה... (ד"א, יש לו את הרמקול החזק ביותר מכל הפלאפונים הקיימים). |
סוני אריקסון K610i
אחלה MP3 ומצלמה בת :):):):) יש בו מלא אפשרויות פלאפון אחד הרעים! |
6230i-מספיק וכיום גם לא כ"כ יקר(ויש בו כל מה שצריך מוזיקה ומצלמה..למרות שגם במצלמה לא משתמשים כמעט)
|
V6
מרוצה ממנו מכל הבחינות! ולא רוצה להחליף. |
ציטוט:
|
motorola e1000 סבבה לגמרי, מצלמה טובה ורמקול חזק, קצת גדול אבל מסתדרים.
אני חושב שהייתי מחליף באיזה סוני או נוקיה... לא מת על מוטורולות. |
TELIT x60
מרוצה ממנו מאוד,אפשר להיתקשר איתו וגם ולענות כשמתקשרים ! |
סוני אריקסון K800i החלפתי לפני חודש לפני זה היה לי רגיל נוקיה הכחול צביקי פיקי
מרוצה מאוד הפלא |
Mio A710
|
ציטוט:
יש לי נוקיה 6100 פלאפון טוב(זרוק אותו מאיפה שבא לך והוא יעבוד) בלי כולמיני שטויות |
samsung z500
http://www.mobilfakta.no/samsung/sam...msung-z500.jpg טוב מכל הבחינות חוץ מהעניין שהסאונד לא כזה גבוה אבל על הזין |
נוקיה 6070 אחלה פלא' בלי כל האחרטות שמסביב רק אם היה לו חיבוא למחשב זה היה מצויין...
|
ציטוט:
הוא מאוד יקר איזה 4 אלף ..... איך הוא? |
ציטוט:
ממש לא ממליץ, כל הזמן נתקע לי, מאוד לא ידידותי למשתמש. אבל הGPS ממש טוב. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ