ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אלימות המשטרה (https://israelbody.com/showthread.php?t=11720)

elad 07-06-07 18:49

אלימות המשטרה

נגד הסטודנטים
http://www.youtube.com/watch?v=M7xom8C4mAI

The Iron Man 07-06-07 19:02

חרא של מדינה ועוד יותר חרא המשטרה שילכו קיבינימט

elad 07-06-07 19:05

רק בישראל זה ככה לך תראה מדינות אחרות שוטרים מתורבתים
לא פוגעים רק אם הם חייבים

moshebe 07-06-07 19:07

אל תסתכלו על זה רק ככה יש שתי צדדים למטבע גם לשוטרים יש צד משלהם הרי בכל זאת גם הם כעוסים על השובתים שבגללם הם צריכים לעבוד ולשמור וזה לא עבודה הכי קלה גם הם חוטפים מכות-זה לא נכון להתסכל על זה רק בצורה כזאת

elad 07-06-07 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshebe
אל תסתכלו על זה רק ככה יש שתי צדדים למטבע גם לשוטרים יש צד משלהם הרי בכל זאת גם הם כעוסים על השובתים שבגללם הם צריכים לעבוד ולשמור וזה לא עבודה הכי קלה גם הם חוטפים מכות-זה לא נכון להתסכל על זה רק בצורה כזאת

אוהב שוטרים ?

Night_Wolf 07-06-07 19:09

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיאו יס"ם והמג"ב האלה לא רואים בעניים
עלק הוא זרק את הסטודנט אם התוף ביחד חחחחחחח

בכל מקרה אותי זה מצחיק ואני שונא הפגנות וכאלו התחכמויות והוא הוריד לעוד מישהי שמה ראסיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אך זה כלכך מצחיק

ד"א זה מה שמג"ב היה צריך לעשות להומואים במצעד הגאווה

moshebe 07-06-07 19:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad
אוהב שוטרים ?

לא בדיוק,אבל יש כמה צדדים לזה-פעם גם אני הייתי עם המחשבה האטומה הזאת שלך אבל תפתח את הראש ותראה עוד צדדים

elad 07-06-07 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי moshebe
לא בדיוק,אבל יש כמה צדדים לזה-פעם גם אני הייתי עם המחשבה האטומה הזאת שלך אבל תפתח את הראש ותראה עוד צדדים

איזה מחשבה אטומה ?? בן כמה אתה תגיד לי

Danielllo 07-06-07 19:13

אלימות.... מי שישמע...

Night_Wolf 07-06-07 19:13

עכשיו בלי צחוק אני גם גדלתי תחת ההשפעה של החברה ש"משטרה זה זבל והלואי ולא היו שוטרים"
נסו לדמיין יום אחד שהמשטרה לוקחת את הרגליים שלה ופשוט לא עושה כלום וכל פושע בבית כלא יוצא לחופשי מה היה קורה אז?:thumbdown:
ואני מסכים אם משה פה יש 2 צדדים השוטרים לא התחילו הם עמדו במקום ולא נתנו לסטודנטים להתקדם כניראה שהם התחילו לדחוף ולהיתחכם אז זאת הייתה התגובה מכות

סוליקו 07-06-07 19:15

ואלה יש לי דעה אחת ! שבהפגנה אין צורך להביא מכות כל עוד ואין צורך ..ממה שראיתי לא היה שום צורך

elad 07-06-07 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
עכשיו בלי צחוק אני גם גדלתי תחת ההשפעה של החברה ש"משטרה זה זבל והלואי ולא היו שוטרים"
נסו לדמיין יום אחד שהמשטרה לוקחת את הרגליים שלה ופשוט לא עושה כלום וכל פושע בבית כלא יוצא לחופשי מה היה קורה אז?:thumbdown:
ואני מסכים אם משה פה יש 2 צדדים השוטרים לא התחילו הם עמדו במקום ולא נתנו לסטודנטים להתקדם כניראה שהם התחילו לדחוף ולהיתחכם אז זאת הייתה התגובה מכות

עזוב תקטע הזה אני מדבר על קטעים אחרים ששוטרים עושים פוזות באים
דופקים לך בדלת כאילו רצחת מישהו שרמוטות

Night_Wolf 07-06-07 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad
עזוב תקטע הזה אני מדבר על קטעים אחרים ששוטרים עושים פוזות באים
דופקים לך בדלת כאילו רצחת מישהו שרמוטות

זה באמת לא נעים והם מרשים לעצמם בתור "שוטרים" להיתנהג אלייך בצורא כזאת אבל תענה להם באדישות וסגור עליהם תדלת ושחכתה שהם בכלל הגיעו אלייך אחי לא צריך להתרגש,אתה יודע כמה פעמים קפצו עלי בולשת וישר "תעודת זהות" "משטרה אל תזוז" זה לא נעים אבל מי סם זין בכלל

Gamerrrrr 07-06-07 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Iron Man
חרא של מדינה ועוד יותר חרא המשטרה שילכו קיבינימט

סע לקנדה, אין לך מה לחפש פה.

Krazy-Hawk 07-06-07 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad
רק בישראל זה ככה לך תראה מדינות אחרות שוטרים מתורבתים
לא פוגעים רק אם הם חייבים

זה מה שאתה חושב

elad 07-06-07 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Krazy-Hawk
זה מה שאתה חושב

אני בטוח אני לא חושב

OMRI-TURBO 07-06-07 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elad

אם אני הייתי שוטר שמה הייתי מכה אותם פי 2 יותר חזק, שמאלנים אחד אחד, עם חולצות של קומוניסטים ודגל המפלגה הקומוניסטית מה הם חושבים שהם?
אני חוטף קריזה רק מלראות אותם.
הם מתפרעים באמצע העיר ומשבשים אותה! מה אתה רוצה שיעשו להם בדיוק? חוצפנים וואלה איזה קריזה חטפתי מהסרט הזה.
איפה המכות ראיתי את כל הסרט? מגיעים להם מכות אבל הם לא קיבלו מכות, הם משכו את אלה ששוכבים על הכביש ומשבשים את העיר!!! ואואייי מכות מכות. היו צריכים באמת לחטוף מכות.

Der Metzgermeister 07-06-07 22:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אם אני הייתי שוטר שמה הייתי מכה אותם פי 2 יותר חזק, שמאלנים אחד אחד, עם חולצות של קומוניסטים ודגל המפלגה הקומוניסטית מה הם חושבים שהם?
אני חוטף קריזה רק מלראות אותם.
הם מתפרעים באמצע העיר ומשבשים אותה! מה אתה רוצה שיעשו להם בדיוק? חוצפנים וואלה איזה קריזה חטפתי מהסרט הזה.
איפה המכות ראיתי את כל הסרט? מגיעים להם מכות אבל הם לא קיבלו מכות, הם משכו את אלה ששוכבים על הכביש ומשבשים את העיר!!! ואואייי מכות מכות. היו צריכים באמת לחטוף מכות.

בדיוק מה שבאתי לרשום
אם הייתי שם הייתי מסיים בכלא כנראה.

elad 07-06-07 22:50

מי אמר שהם שמאלנים ? ולמה אתה שונא סטודנטים ?

SuzukiR 07-06-07 23:07

אני בעד אלימות המשטרה לפעמים צריך
ופה היה נטו צריך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ