![]() |
כאב ביד ימנית
כשאני מתאמן יד קדמית....במוט W היד הימנית שלי מתחילה לכאוב חזק....רק בתרגיל הזה ורק יד ימנית לא יודע למה...במקביל אני מאתמין עם דמפלזים כל אחד 20 קילו ולא מרגיש כאב בכלל...מה אני יעשה ??הבעיה שזה תרגיל מאוד חשוב שאיפשר לוותר עליו....עזרהההה דחוף?
|
ציטוט:
|
אה נכון
ממש בין האמה לכף היד
|
אה נכון
ממש בין האמה לכף היד
|
אתה מאמן גם תאמה? כי אני יודע שהאמה עובדת בהמון תרגילים ככה שאפשר להגיע לדלקת או לאימון יתר..
|
לא
ציטוט:
|
לא העצם הגיד כואב לך יש לך דלקת תפסיק להתאמן עד שיעבור ותקרא בפורום פציעות דיברו על זה כמה פעמים
|
גם לי W עשה דלקת=/ =/
|
כנ"ל אצלי..=\ אני עובד רק עם דאמבלים עכשיו...
|
מכיר את הכאב , היה לי בעבר בדיוק את מה שאתה מדבר עליו ובמיוחד עם מוט ישר.. כיום עברתי לאימון ביתי ואני מתאמן רק עם מוט ישר (שבעבר היה לי כואב בהרבה יותר בדיוק ב"עצם" ממוט W) ... כנראה שה"עצם" או מה שזה לא יהיה התרגלה לכאב... אין יותר כאב, שלא יהיה גם. אני זוכר את זה ככאב מעצבן ותמיד שהייתי מסיים סט ועוזב את המוט הייתי מרגיש אותו בעוצמה חזקה.. בעיקר בתחילת אימונים או כשהייתי חוזר לאימונים חזקים
|
ידידי זו התחלה של דלקת...קורה לכולם ,אבל הדבר החשוב זה לא להזניח ולטפל....
תוריד במשקלים בעבודה על הדו ראשי ותנסה לעבוד יותר באחיזת פטישים בזמן הקרוב... כמו כן תמרח וולטרן על האיזור ד"א הכאב הוא בחלק החיצוני של היד,כלומר אם יד ימין,אז ממש מצד ימין,נכון? |
לא יודע מה איתך אצלי זה מהתחלה ככה:|
|
כשאתה מרים את המוט אתה בטח מכופף את כף היד כלפי מטה.
היא צריכה להיות ישרה ולא ליטות כלפי מטה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ