![]() |
מישהוא יכול להביא לי שיר רומנטי?
מישהוא יכול לירשום שם של שיר רומנטי ממש בסגנון מיזרחי עיברי
אני דפוק בדברים האלה חחח ואני צריך לנחם את חברה שלי כל העוזרים תודה מראש ניפגש בפורום פיתוח גוף אבישי |
ציטוט:
Oasis - Stop Crying Your Heart Out.mp3 |
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ביקשת שיר רומנטי קיבלת..:king: |
לא!! אם אתה נפרד ממנה.. אז השיר בדד של זוהר ארגוב לא מתאים...!!! חח
יש את Jagged Edge - All Out Of Loveשיר יפה ושיר שלדעתי מאוד יפה זה: The Lion King - Can you feel the love tonight אני ינסה להיזכר בעוד... לא מוצא כל כך הרבה שירים עיבריים מרגשים אולי: לנצח של סאבלימינל |
מזרחי? אתה רוצה לגרום לה לבכות?
תן לה את: nickelback - far away |
שיר רומנטי בטירוף
Sting - A Thousand Years אין שיר יותר מתאים לחירמונים מזה... אם תרצה אני אעלה לך על לינק |
וואי כל השירים שהביאו לך כאן ממש ממש טובים!!!
הייתי מציע גם את david craig-love dont let me go |
ציטוט:
|
ציטוט:
שיר מדהים! |
ציטוט:
חחח לא ידעתי שיש לי אותו במחשב חח הרצתי חיפשו ומצאתי..חח |
ציטוט:
|
תודה אחים שלי לכולם על העזרה
אים יש עוד אני ישמח לקבל ומה איתך סנדרה? את בחורה איזה שיר היית רוצה לישמוע מימשהוא שאת אוהבת? |
tj mccloud - all these things
tj mccloud - all things new tj mccloud - out of my league Murdoch, Alexi- Orange Sky Ben Harper- Walk Away officially missing you- tamia Jimmy Eat World- Hear You Me donny darko- Mad World (full version) ואחד שאני אוהב במיוחד Jeff Wayne's War Of the Worlds- Forever Autumn |
moby - landing
rammstein - seamann |
האמת שהייתי ממליץ לך על איזה בלדת רוק שקטה באנגלית, תעשה את העבודה יופי..
אבל אם אתה נעול על המזרחית, אז אני ימליץ לך, מן הסתם, על השיר מזרחית היחידי שאני באמת אוהב: עד סוף העולם(הראל מויאל שר את זה יותר יפה מחיים משה? ויואב יצחק). |
פיי יש לי פול שירים רומנטיים - שקטים...
כשאני אמצא זמן היום אני אכתוב כמה מהם קחו 2 בינתיים bryan adams - everyting i do celine dion - my heart will go on |
יש כמה שירים ממש ממש טובים של הלהקה
3 doors down הרב דווקא די מדכאים, אבל המוזיקה שלהם מעבירה בי צמרמורת. אבל רב השירים שלהם נועדו לפרידות, חח אם נפרדתם מחברה אני ממליצה לכם להשקיב לי here without you |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ