![]() |
מכות רצח
|
פיי איזה בן זונה, המשיך לבעוט בו בראש אחרי שהוא כבר איבד ת'הכרה \ לא יכל לקום.
|
בן אלף :):):):)
|
בן זונה ! רק אנשים בלי לב רואים אחד שכבר מאבד הכרה וממשיכים עליו
יכול להיות גם שהבן אדם הזה שאבד הכרה הוא אשם אבל בכל זאת לא ממשיכים על בן אדם שכבר אבד הכרה |
עצוב שזאת באמת השגרה... למרות שאהבתי את המכות :)
|
ציטוט:
|
חתיכת בן זונה מי שהכה אותו. אחרי שהתעלף הוא עוד ממשיך לבעוט בוא. חלאת המין האנושי האנשים שעושים מעשים כאלה.
|
שחיף מסריח!!אין לב..
|
לאנשים אין לב לא ייאמן.
|
בן זונה..בשביל זה צריך ללמוד איזה אומנות לחימה טוב/רשיון לנשק במקרים יותר קיצוניים..
|
איפה אתם חיים?
זה לא חדש! זה קורה כלכך הרבה פעמים לא פעם ולא פעמים יצא לי ליראות מכות אכזריות של ילדים עד מבגורים ללא רחמים אם לא מגיעים כוחות מישטרה זה מיסתיים במוות 90% מהפעמים לילמוד אומניות לחימה תעשה לי טובה טוב כשעולים עליך כמות של אנשים גם אם תיהיה איזה ברוס לי אתה תקבל מכות כשאתה מגיע לריצפה אין מצב שאתה קם עד שאתה מתחיל להתיז דם אז אולי יעזבו אותך בשקט |
צריך להוציא אותו להורג.
העולם יהיה טוב יותר בלעדי אנשים כמוהו. |
אני ראיתי כזה דבר לפני איזה 6-7 שנים ,ועוד 2 אנשים פשוט בעטו לבחור מסכן אחד בפנים ובבטן בלי רחמים,לא זרם לו דם ככה ואני לא יודע איך הוא לא איבד את ההכרה,אבל הוא היה אדום לגמרי אחרי זה,אה וכן וזה היה בגלל שהוא ניסה להתחיל עם איזו קרובה של החבר'ה האלה.
|
ציטוט:
אתה הורג אחד כזה ישר המשפחה שלו תחליט להזדיין ולהוליד עוד 20 רוצחים ולקרוא להם על שמו. |
ציטוט:
|
זה שהיכה ת'בחור השתמש באגרופן....!!
|
איזה בןןןן של :):):):) כוס אמ אמא שלוו הלוואי ימות מחר... והוא עוד בא עליו אחרכך ובודק אותו בן של :):):):)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ