![]() |
נוזלים
איך אני יכו לאבד נוזלים? מה אני לא לאכול ומה כן?
|
המטרה שלך היא לאבד נוזלים? או לקבל נוזלים?
לקבל נוזלים פשוט תשתה מים.. תאכל מוצרים עם נתרן ומלח לאבד נוזלים זה סיפור אחר... אז ככה: יש לך כל מיני חומרים לא חוקיים שאפשר דרכם להוריד נוזלים (משתנים) אך לא נדבר עליהם כאן... במקום זה: פטרוזילה - לפטרוזילה יש יכולת משתנת ולכן טוב לאכול הרבה כשאתה צריך להוריד נוזלים ולהראות יותר חטוב.. עוד אפשרות - אלכוהול - אלכוהול ידוע ביכולת המשתנת שלו אך הייתי נמנע ממנו בגלל הפגיע הכמעט ישירה שלו בנו מפתחי הגוף.. חוץ מזה - תזיע הרבה, אך אם אתה נכנס רציני לאיבוד נוזלים תמנע מפעילות גופנית.. שלא חלילה יקרה לך משהו לא נעים. אה כן.. וגם הייתי נמנע משמש אם אתה באמת מתכוון להוריד המון נוזלים מהגוף.. לך על אמבטיות חמות, מיזוג חם, חליפות חמות ואפילו נייר כסף לעטוף את הגוף אם אתה נכנס חזק לקטע. נ.ב השיטות בסוף שכתבתי הן קיצוניות מאוד.. תאמר את כוונת ובכך תעזור לי לעזור לך.. סלמתק |
כנס לסאונה.
אם אתה לא הולך להתחרות או משהו אין לך סיבה להוריד נוזלים בכלל. |
חח לעטוף את עצמך בנייר כסף נראה לי מצויין
סתם אחי תעשה אירובי (ריצה,אופניים וכו..) |
ציטוט:
נ.ב כשיש דלקת בדרכי השתן הסיבה שהרופא אומר לך לאכול הרבה פטרוזיליה זה בכלל שהיא משתנת |
ציטוט:
|
אם נגיד אני עושה פעולות של איבוד נוזלים...זה פוגע לי בגדילה ...(של השריר...)....יכול לגרום לעייפות או משו...??
|
ג'ניפר לופז לא חטובה.
|
ציטוט:
|
חחח
זה נכון...אבל בלי קשר...היא לא חטובה. חטובה זה אחת כמו מהפיטנס למשל...ורידים ...שרירי בטן בולטים. זה נקרא חטובה. ג'ניפר לופז היא רזה אבל לא חטובה. |
ציטוט:
אתה לא נשאר נטןל נוזלים למשך זמן.. זה זמני לחלוטין |
ציטוט:
|
למה בכלל כשמאבדים נוזלים הגוף נראה יותר "חטוב"?
|
ציטוט:
|
כן את זה הבנתי. אני שואל יותר לעומק - למה העור נצמד?
איתי. |
בגלל הייבוש...כל המים התת עוריים יוצאים מהגוף וכך אין משהו שימנע מהעור להיצמד לשרירים.
|
amir harduf
לאן הצטלמת שהצטרכת להוריד נוזלים? |
אהה אוקיי הבנתי. תודה רבה!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וככל שרואים יותר שריר את\ה יותר מחוטב וככל שאת\ה יותר מחוטבים את\ה יותר דומים לאלוהים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ