![]() |
פשיטת גב
תגידו, יש פה מישהו שממש מתקדם עם משקלים בפשיטת גב?
אף פעם לא ראיתי מישהו מעמיס הרבה משקל, ומעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו כזה... |
כן, אני הייתי מתקדם בזה טוב...
אבל לפי דעתי אם יש דדליפט אתה לא צריך את התרגיל הזה בכלל.... נותן לך מספיק גירוי(גם סקוואטים אגב, בהם הוא משמש כתומך) |
אני עושה אותו בלי משקל :|
|
יש לנו אותו עםשיפוע... אני עושה שם 15 קילו.
במשקולות יד.... מת על התרגיל נותן גירוי רגעי לא רע לגב.. :) !! לדעתי סקווט לא מספיק עובד שם... נותן טיפה יציבות אבל הוא עובד חלש... :/ |
ציטוט:
|
3 סטים על 12-15 חזרות אני עושה את זה סתם כתרגיל סיבולת או אסטטי כזה זה לא חלק קבוע מתוכנית האימונים שלי אני עושה את זה איזה פעם פעמיים בשבוע
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה שריר מייצב, הוא והבטן.. אם אתה יכול לעלות משקל לפי דעתי תעלה כדי שיתחזק לך ולא רק יפתח סיבולת(ברור שהוא גם מתחזק, אבל לא כמו שתוסיף משקל) |
ציטוט:
אני עוד מעט מתגייס... חודש/ חודשיים/ שלוש.. :confused: אני מניח שאני אגיע עד 17.5 .... התחלתי בכלל בלי משקל ולפני 8 חודשיים הייתי עובד עם 5 קילו ועכשיו העלתי.... אני מת על התרגיל הזה!! נותן תחושה מצויינת לגב אף פעם לא כאב לי הגב תחתון! |
נהההה אני בחור מאוד גבוה 186 ככה שיש לי גב הרבה יותר חלש משל אנשים אחרים
אז אני מעדיף לא לעשות לחץ על הגב |
חבר'ה, צריך עצה...
אם אני מבצע באימון גב,רגליים ובייספס, בנט אובר רואז + סקוואט, כדי להוסיף פשיטת גב? או שהזוקפים עובדים מספיק חזק? וכרגע אני לא מעוניין לעשות דדליפט. |
ציטוט:
אם אתה מרגיש באמצע הסקוואט\הבנט אובר הגב תחתון מתעייף לך, תוסיף פושטי גב.. |
ציטוט:
|
סבבה תודה, 2 סטים יספיקו?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ