ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תרופה כנגד אלרגיה מחוזקת בסטרואידים (https://israelbody.com/showthread.php?t=11182)

eyalamzleg 01-06-07 09:30

תרופה כנגד אלרגיה מחוזקת בסטרואידים

אני חייב לקחת כי אחרת אני לא נושם באמצע הלילה[מסוכן....]
האם זה ישפיע אליי באופן מסוכן בזמן שאני מיתאמן?
ויש לציין שזה גורם לי להזעה מטורפת:|

Bullet 01-06-07 10:17

מהי התרופה וממה אתה סובל?
האם התייעצת עם רופא?

eyalamzleg 01-06-07 11:28

כן ברור זה תרופה רק במירשם רופא
זאת אלרגייה כזאתי שאני מצונן כל הזמן וכדי שאני יכול לינשום בלילה כמו בן אדם אז אני לוקח תרסיס כזה
ורופא אמר לי שיש בזה אסטורואידים עכשיו האם זה מסוכן שאני מיתאמן ואני מישתמש בזה?

Desperado 01-06-07 11:31

אסטרואידים יש רק בחלל

ותשאל את הרופא גבר

Bullet 01-06-07 11:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg
זאת אלרגייה כזאתי שאני מצונן כל הזמן וכדי שאני יכול לינשום בלילה כמו בן אדם אז אני לוקח תרסיס כזה
ורופא אמר לי שיש בזה אסטורואידים עכשיו האם זה מסוכן שאני מיתאמן ואני מישתמש בזה?

זה נשמע כמו נזלת אלרגית או משהו... איך נקראת התרופה?
קורטיקוסטרואידים נמצאים בהרבה נוגדי דלקות ובהרבה תרופות נגד אלרגיה. המינון הוא בדרך כלל נמוך מאוד ולא מסוכן, ואם אתה מרסס לאף זה הרבה פחות מסוכן.

IGOR 01-06-07 11:32

בואנה כמה בעיות יש לך? גם בביצים וגם בנשימה תיהיה בריא אחי..לך לרופא הכי טוב.הוא יתן לך תשובה לעיניין!!

P-a-n-1-c 01-06-07 11:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg

תוכל למכור את התרופה לנאסא ולקבל מיליונים
אתה יודע כמה נאסא צריכים אסטרואידים לחקר החלל?

- Idan - 01-06-07 11:36

אני מניח שהתרופה שיש ברשותך היא Flixonase או בגרסה העברית של חברת טבע, "אלגרו".

אכן התרופה מכילה קורטיקוסטירואידים, אבל בכמות דיי זעומה אם אני לא טועה ככה שההשפעה של זה על אימונים היא זניחה ביותר.

eyalamzleg 01-06-07 11:40

אכן Idan צודק תודה

eyalamzleg 02-06-07 16:12

חברה שלי אומרת לי שאני קופץ אמצע השינה כאילו השרירים מיתכווצים
האם זה התופעות של שימוש בסטרואידים?:(

gman 02-06-07 17:26

"שימוש בסטרואידים" הגזמת פה קצת...רק שתדע שהתזה לאף זה בכלל נחשב כשימוש חיצוני בתרופה, ככה שהסיכוי שהסטרואידים האלה ישפיעו איכשהו הוא מאוד מאוד זעום.
כל אחד זז לפעמים בשינה...
אגב אני חושב שקצת הגזמת עם "לא נושם" לא? סך הכל בטח נסתם לך האף בגלל אלרגיה, גם לי זה היה קורה ובאמת הפריע לי לישון נורמלי...

- Idan - 02-06-07 19:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אגב אני חושב שקצת הגזמת עם "לא נושם" לא? סך הכל בטח נסתם לך האף בגלל אלרגיה, גם לי זה היה קורה ובאמת הפריע לי לישון נורמלי...

יש תגובות אלרגיות הרבה יותר חריפות מסתם נזלת או גרד בעיניים. זה יכול להתבטא ממש בהצרת דרכי הנשימה (כמו שקורה באסטמה). היה לי את זה גם פעם מה שהביא אותי להשתמש באותה תרופה.

Bullet 02-06-07 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
יש תגובות אלרגיות הרבה יותר חריפות מסתם נזלת או גרד בעיניים. זה יכול להתבטא ממש בהצרת דרכי הנשימה (כמו שקורה באסטמה). היה לי את זה גם פעם מה שהביא אותי להשתמש באותה תרופה.

פליקסונז אינה תרופה לאסתמה...

gman 02-06-07 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -

גם אני סובל מאסטמה כתגובה אלרגית, אבל אצלי זה קורה פחות או יותר בהדרגה...קודם נזלת, עיטושים ועיניים דומעות ...ורק אם זה נמשך כמה ימים זה יכול להתפתח לאסטמה...
קשה לי לתאר מישהו מתעורר באמצע הלילה ונחנק לגמרי סתם ככה...

עריכה: למרות שדווקא עכשיו כשאני חושב על זה התעוררתי לפעמים בלילה סתם ככה ונחקנתי, לא נעים...

- Idan - 02-06-07 21:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
פליקסונז אינה תרופה לאסתמה...

אני יודע, ולא אמרתי שזאת תרופה לאסטמה. :sleep:

eyalamzleg 02-06-07 21:53

אני לא ניחנק אבל אני מיתעורר מיזה שאני לא מצליח לינשום או שאני מרגיש שבעלתי ליטר נזלת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ