![]() |
מתי לדעתם גוף האדם יתגלה במלואו?
סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים עם כל הקטע של סינטוז החלבון מתי כן מתי לא איך למה וכמה מתי יהיו אם בכלל חוקים מוגדרים לכל זה , מתי האנושות תבין את גוף האדם במלואו ואיך הוא מתפקד ומה בעצם צריך לעשות(מצוות העשה ואל תעשה).
לדעתי זה יקרה מתישהוא לא נראה לי שבחיים שלנו |
ציטוט:
|
אתה מדבר גם על המוח?
עוד 50 שנה לדעתי |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אומר שיקח עוד יותר מ100 שנה עד שגוף הדעם יחקר במלואו..אם לא יותר |
ידיעת מלוא גוף האדם ב 100% לא תתקיים לעולם.
|
ציטוט:
גנים משתנים,הרבה מחלות מתפתחות. ובחיים אי אפשר לדעת איך גוף האדם מגיב לכל דבר. אפשר לדעת כמובן את רוב גוף גוף האדם,אבל לגמרי לגמרי אי אפשר. |
ציטוט:
בכל מקרה גוף האדם מתישהוא יתגלה זה בטוח השאלה מתי 50-500 שנה לדעתי אלו המספרים |
אף פעם.
האבולוציה ממשיכה עם השנים ולא תיפסק אף פעם .. הגנים משתנים מדור לדור וימשיכו להשתנות לעולם. אין סיכוי שיבינו את גוף האדם 100%, במלואו, על כל התהליכים שבו .. |
ציטוט:
תחשוב איזה טכנולוגיות יהיו עוד 1000 שנים. תחשוב על כמות הידע שנצבור עד אז... תחשוב איזה פלייסטיישן עצבני יהיה לאנשים... ותחשוב על איזה באסה שאנחנו לא נהיה שם לשחק בו... |
ציטוט:
|
ציטוט:
הכל סינטטי, כבר לא יהיה שום דבר אמיתי לא בטוח שיהיה מין אנושי בכלל עוד 1000 שנים |
אם אתה שואל אותי,בכיף הייתי מוכן להשאר תקוע בשנות השישים והשבעים
שם באמת הכל היה אמיתי וטבעי והכי יפה ולא בטוח שעוד 1000 שנה ישאר עולם |
גוף האדם לא ישתנה הרבה ב 1000 שנים.
מה זה 1000 שנים בתוך התהליך האבולוציוני? כלום, חלקיק שניה... מה גם שאין צורך לשינויים גדולים בגוף האנושי... אנחנו הקמנו ציויליזציה אדירה, כמעט 7 מיליארד בני אדם. אנחנו כרגע מכונת השרידה האולטימטיבית...וזו המטרה העליונה של האבולוציה. |
ציטוט:
הראשון שמוצא מכונת זמן שיתקשר אלי. |
ציטוט:
חחח גם אני חשבתי על זה חח! |
משה, 1-0 לי. אני אדבר איתך על זה בערב תזכיר לי :jockey:
|
עוד 54 שנים ישתלטו על כדור הארץ רובוטים.
|
הגוף האדם לא ישתנה,אבל כל מה שמסביבו כן ,שזה אומר התנאים האביוטים ,המזג האוויר שמביא איתו מחלות שונות,אבל מה שבטוח שהטכנולוגייה תתפתח ,ואם כבר הם ידעו איך עובד גוף האדם 100 %אז אתם מנסים להגיד שהם יעצרו ת'מוות?
|
In the year 2525
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ