![]() |
Full Moon Festival
http://www.fullmoon-festival.com/control.htm
מישהו יודע עוד פרטים? מה הסיכוי שמישהו היה בזה בשנים עברו? תודה מראש :flowers: בעע איך אני עורך את הכותרת? זה צריך להיות מילה אחת.. |
וואלה לא יודע ניראה טוב
קיצר אחי תיכנס לפוסוט שלי על תאילנד אתה מתכנןו משהו ? בראש שלך ניראה לי גם כזה דבר |
היה לי חבר שהיה בהמון מסיבות כאלו , העיקר שם זה סמים. (99% סמים)
נדפק , נסרט , חזר בתשובה , כיום הוא מהנחמנים שרוקדים עם אנשים ברחוב באילת בקיץ וכול השנה מחלקים פלאיירים ואלוהים יודע איפה הוא.. |
היה לי תיכנון לטוס לתאילנד אבל בגלל עינייני תקציב של החברים זה התבטל.
כרגע נכון לעכשיו התיכנון הוא גרמניה, יש לחברים שלי חברים שם ככה שנוכל לשהות אצלהם. אני אישית לא הכי מתלהב מגרמניה, לאדע.. נראה. |
זה בגרמניה בבסיס רוסי =\
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עזוב אותך מה גרמניה תבקר שם את סיקספק? ;]
|
ציטוט:
הגיע הזמן טיפה הלתקדם ולא להשאר פרימיטיבים. כמובן לא לשכוח את מה שקרה אבל גם לא להתפס מידי אחורה, כי תכלס זה קרה לפני 70 שנה והיום גרמניה היא ידידת ישראל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לפני 74 שנה, ומאז הכל הדרדר. |
ציטוט:
כל אחד וההשקפות שלו.. אני כשאני שומע גרמנית יש לי צמרמורת. |
ציטוט:
ומהלחמה נסתיימה במאי 45 = 62 שנה אל תסתכל מתי הדרדרות החלה, אלא על מתי היא הסתיימה. |
ציטוט:
המצרים בהתחלה, אחר כך הרומים באו, והיוונים, כל המסעות צלב שהיו פה. מה הם שונים מהנאצים? הם גם הצליחו להשמיד אותנו ולגרום כמעט להכחדת העם היהודי. עוד כמה שנים הסיפור של הנאצים יהיה בדיוק כמו הם הרומים. אגב אחי, כבר שנה שאני לומד גרמנית, למרות כל מה שקרה. |
ציטוט:
|
יש מצב אתם שניה מפסיקים לחפור על היטלר ועוזרים לי למצוא כמה שיותר פרטים על הפסטיבל הזה? :book:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ