![]() |
בטן ואימון יתר
אם אני מבצע שלושה אימוני בטן בשבוע בימי המנוחה
האם הדבר עלול להזיק, לגרום לאימון יתר, ולפגיעה במאזן הקלורי. ???????? |
יום מנוחה נועד בשביל מנוחה ולא בשביל שום אימון מה הבעיה לעשות 2-3 פעמים בשבוע 4-5 סטים בטן בסוף כל אימון?
|
זה בעיה
מכיוון שאני רוצה לשים דגש על שרירי בטן ובסוף האימון אני עייף ויוצא לי אימון לא כלכך יעיל לשרירי הבטן
לכן אני מעדיף לעשות את האימונים בנפרד בנוסף גם אימון בטןיעיל גוזל בין 20 דק' לחצי שעה שמאריכים לי את האימון יותר מדיי. |
גם אם תעשה את זה בימי מנוחה זה לא יעזור לך!!!!!
|
ציטוט:
|
איזה שטויות, על מנת שתהיה לך בטן מרשימה כמו שבדר"כ רוצים אתה צריך גם לאמן אותה בצורה יעילה וגם להיות על אחוז שומן נמוך!
אתה יודע כמה אנשים אני מכיר שהאחוז שומן שלהם מתחת ל10, ממש רזים ולא רואים להם בכלל את שרירי הבטן. לדעתי לעשות אימון בטן בימי מנוחה זה אפשרי ולא ישנה הרבה וזה לא מה שיגרום לך להיכנס לאימון יתר אבל אני כמו זה שלפני מעדיף להכניס את זה בסוף אימון. |
סבבה..
כי זה מה שמפריע לי להגיע למצב קטבולי מאימון יתר, זה שהאימון מפר את מנוחתי זה לא נורא.
|
אימון בטן בדרך כלל יוצ בעצימות כזאת נמוכה שהבטן עובדת יותר בצורה לא ישירה ככה שדיי קשה להגיע לאימון יתר עם הבטן אלא אם אתה מתאמן ממש חזק עליה
|
לא יגרום לך נזק, ואתה יכול להתאמן כל יום על הבטן זה לא מזיק. (מי יקפוץ עלי קודם עם תגובות..)
|
ציטוט:
|
תעשה בטן בתחילת האימון שלך
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ