![]() |
הארי פוטר ה-7!
ידעתם שהוא עומד לצאת בתאריך ה-21 ביולי 2007?!
Harry Potter and the Deathly Hallows או בתירגום לעברית: הארי פוטר והקדושים הממיתים? :sweatdrop: איך לתרגם את זה? http://www.amazon.com/dp/0545010225?...3KWEDD27B6X5F& למי שרוצה לרכוש. D: |
"הקדושים הממיתים" אם אני לא טועה
אני דווקא אוהב את הארי פוטר , אהבתי את הסרטים והספר ה 4 היה הכי טוב עד עכשיו, ה 5 אחריו אבל הספר השישי היה בושה לסדרה , ממש לא אהבתי אותו מקווה שהספר השביעי והאחרון יהיה טוב , הוא חייב להיות מי פה עוד קורא? |
לא קראתי את השישי מי מת שם?
|
איך אפשר לא לאהוב?
אני אפילו ראיתי כמה מקרים של ילדים מגמ''ר שהם גמורים מדרגה ראשונה קוראים את הסדרה כמה וכמה פעמים. תודה על התירגום! D: ציטוט:
דמבי מת שמה...>': |
זה יותר כמו רוח רפאים ה
Hallow אם אני ישיג מישהו שילווה לי את השישי אולי אני ימשיך לקרוא , אולי אני ילך לספרייה לא יודע... |
ציטוט:
|
אני קראתי את כול ארבעת הספרים שלו לפני שנה,אך הפסקתי,כי אין זמן,הייתי חולה עליהם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא נראה לי ש: הוא מת באמת הוא השולט, את הכול הוא קולט, על החזקים הוא פולט, קאבום! D:bot: |
יופי לפחות יהיה זמן לקרוא אותו בחופש P:
אגב קשה מאוד לתרגם את השם לפני שקראת את הספר כי יכול להיות מדובר ברוחות\אנשים.חפצים ואולי עוד דברים. |
אני קראתי את כל הסדרה ואני מחכה מאוד לשביעי....
לפי דעתי הוא לא מת ויש שם איזה קימבון של הסופרת בכל מקרה, לא הייתם צריכים לגלות חח |
ציטוט:
לא גילינו כלום על הספר השביעי בגלל שלא קראנו אותו ומה שסיפרנו על הספר השישי ומה שאנחנו חושבים עליו נקרא ספויילר? קראתי אותו לפני איזה שנה... |
הארי פוטר זה הספרים העלילתיים היחידים שקראתי בערך. מת על זה
|
מי זה דמבי??אני קראתי עד הרביעי (גביע האש)והוא לא הופיע....!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ספרים 1-5 כל אחת מדהים בפני עצמו! ואת הסדרה התחלתי לקרוא בכלל מהרביעי, אחרי זה 1, 2, 3, 5. :flowers: |
תגידו, גם אתם קראתם את הסדרה יותר מ-3 פעמים ברציפות?! D:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ