ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קבלו את הדוסים האלה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=10594)

damn 23-05-07 12:46

קבלו את הדוסים האלה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3402887,00.html

שאנחנו לא נביא ביד בגללם?

Amit 23-05-07 12:51

נראה לי פרוקסי יסדר אותנו אותנו במידה וזה יקרה (למרות שאין סיכוי בעולם..)

damn 23-05-07 12:52

מה שמעצבן שהקקות האלה לא עושים צבא, מקבלים פול כסף על זה שלכל אחד יש 10 ילדים.
אבל... כל המדינה חייבת לחיות כמוהם.
רבאק איזה אנשים חולים.

Fatty 23-05-07 12:52

כוסאמא שלהם. הדבר היחיד שזה יגרום זה הריסת הילדות של הישראלים. מזה לעבור שבוע בלי להכנס לפחות כמה פעמים לאתרים האהובים עליכם?

VoRteX 23-05-07 12:57

בונ'ה, אני לא יודע מה יש לשר אטיאס הזה, גם לבטל את הערוצים הפורנוגרפיים, גם לחסום גישה לאתרים פורנוגרפיים.... נראה לי לבנאדם אין זין.
מצחיק איך המדינה שלנו נשלטת ע"י 120 אנשים מושחטים שכל חוק שהם קובעים זה אך ורק בשביל האינטרסים שלהם.

goldBEN 23-05-07 13:00

Xd
עוד לא קם האדם שיילחם נגד האינטרנט, אולי אתרים ישראליים אבל גם הם לא שווים..
אפילו לא צ'אק נוריס יילחם נגד האינטרנט! O:

damn 23-05-07 13:03

...

Amit 23-05-07 13:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
כוסאמא שלהם. הדבר היחיד שזה יגרום זה הריסת הילדות של הישראלים. מזה לעבור שבוע בלי להכנס לפחות כמה פעמים לאתרים האהובים עליכם?

תשתמש באימיול

Deja Vu 23-05-07 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn
מה שמעצבן שהקקות האלה לא עושים צבא, מקבלים פול כסף על זה שלכל אחד יש 10 ילדים.
אבל... כל המדינה חייבת לחיות כמוהם.
רבאק איזה אנשים חולים.

תגיד אתה בכלל בודק דברים לפני שתמדבר עאלק לא עושים צבא עאלק חיים על חשבון המדינה אתה מדבר על חרדים קיצוניים לא על דתיים די כבר להיות גזענים נגד העם שלכם

damn 23-05-07 13:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
תגיד אתה בכלל בודק דברים לפני שתמדבר עאלק לא עושים צבא עאלק חיים על חשבון המדינה אתה מדבר על חרדים קיצוניים לא על דתיים די כבר להיות גזענים נגד העם שלכם

תבדוק באחוזים.
אני לא מדבר על דתיים בכלליות.

Deja Vu 23-05-07 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn
תבדוק באחוזים.
אני לא מדבר על דתיים בכלליות.

למה אתה בדקתה בכלל או שאתה סתם אוהב לשנוא אנשים בלי סיבה? ולא הבנתי תאומר דתיים דוסים זה כן הכללה אז על מי אתה מדבר בדיוק?

damn 23-05-07 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
למה אתה בדקתה בכלל או שאתה סתם אוהב לשנוא אנשים בלי סיבה? ולא הבנתי תאומר דתיים דוסים זה כן הכללה אז על מי אתה מדבר בדיוק?

תראה אני לא אלך ויערוך כל מילה שלי. אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.
אני יודע שיש הרבה דתיים שמשרתים בחטיבות כמו גולני וצנחנים, אפילו הרוב שם הם דתיים.
אבל אחוז המתגייסים של כל הדתיים הוא נמוך משלנו.
עזוב את זה שלהם יש המון טענות וכולם חייבים לחיות ע"פ הרצונות שלהם.

בדקת* חבוב

Leo 23-05-07 13:21

מה שמעצבן זה שכל מי שאומ שה"קקות" האלה לא עושים צבא ולא עובדים לא יודע מה קורה באמת והוא אוכל שמועות.

אבל ש"ס עדיין בני ז***ת , בגללם כל השמועות האלה גם קיימות מפלגה הכי מושחטת שיש

לא שיש בעייה להגיע לשום אתר באינטרנט אלא אם אתה גר ב3 מדינות שהן: צפון קוריאה , סין , קובה.
אז דיי להבכיין

כאילו שהחוק הזה יעבור

damn 23-05-07 13:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
מה שמעצבן זה שכל מי שאומ שה"קקות" האלה לא עושים צבא ולא עובדים לא יודע מה קורה באמת והוא אוכל שמועות.

אבל ש"ס עדיין בני ז***ת , בגללם כל השמועות האלה גם קיימות מפלגה הכי מושחטת שיש

לא שיש בעייה להגיע לשום אתר באינטרנט אלא אם אתה גר ב3 מדינות שהן: צפון קוריאה , סין , קובה.
אז דיי להבכיין

כאילו שהחוק הזה יעבור

אני חושב שהבנת אותי, אני מתכוון לאנשים מהסוג שנמצאים בש"ס.
לא לדתיים "לייט".

slim shady 23-05-07 13:28

אולי זה לא נשמע לכם הגיוני אבל אני מבין למה הם עושים את זה...
לפי האמונה בנאדם שעושה מצוות מקבל שכר מסויים (בעולם הזה או הבא) אבל אם כל העם עושה מצוות השכר שמקבלים הוא הרבה יותר גדול..
יש אפילו הטוענים שהגאולה תגיע אם כל העם יהיו צדיקים...

הגיוני...

Deja Vu 23-05-07 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn
תראה אני לא אלך ויערוך כל מילה שלי. אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוון.
אני יודע שיש הרבה דתיים שמשרתים בחטיבות כמו גולני וצנחנים, אפילו הרוב שם הם דתיים.
אבל אחוז המתגייסים של כל הדתיים הוא נמוך משלנו.
עזוב את זה שלהם יש המון טענות וכולם חייבים לחיות ע"פ הרצונות שלהם.

בדקת* חבוב

ממש לא נכון אחוז הדתיים שמתגייסים בהרבה יותר גבוה משל חילונים הם הכי מורעלים שיש זה שמאכילים לך תראש בשטויות זה כבר משהו אחר שוב אתה מדבר על חרדים שלא תומכים בצייוניות ומאמינים שהמדינה תקום באמצעות הגאולה המשיחית ולא עושים כלום בשביל המדינה אבל הדתיים האורתודוכסים עושים בהרבה יותר מהחילוניים ועוד משהו רק שתדע שבלי הדתיים כבר לא היה פה מדינה יהודית בגלל הרוב הערבי שהיה נוצר בו והסכומים האלה שתמדבר אליהם שם מקבלים מהמדינה זה בסך הכול על הילדים וזה לא הרבה כסף בכלל וגם ההורים שלך קיבלו תכסף הזה

ahtung 23-05-07 13:31

צריך לפרסם באתרים של הדוסים האלה פורנוגרפיה קצת ואז הם כבר יסתמו ויבינו עם מה יש להם עסק.

Leo 23-05-07 13:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי damn
אני חושב שהבנת אותי, אני מתכוון לאנשים מהסוג שנמצאים בש"ס.
לא לדתיים "לייט".

גם דתיים לא לייט שהולכים עם חליפה בעיקר בדעה של ,אל תכניסו זבל לשכונה שאנחנו גרים בה אל תחריכו אותנו לעבוד בשבת , ואנחנו לא נוגעים בכם.

ש"ס אגב מושחטת בגלל שפעם היא הייתה עושה את המוות לממשלה שעשתה טקס 5 דקות לתוך השבת , היום היא נותנת לטקסים רשמיים ופעולות שונות בהתנתקות(כדי שזה יהיה קל יותר) לחלל שבת , הכל כדי שיהיה כסף לישיבות שלהם.

חוץ מזה תראה איך שכתבת את זה ,
אתה באמת רק מתכוון להפיץ שנאה נגד דתיים כי אתה בטח מטאליסט רוסי (אני גם רוסי ואני גם מקשיב למטאל או הארד רוק בכמויות אבל שיהיה) מהסוג שיורק על הגדר של בתי כנסת.

נ.ב 2
@ סלים שיידי , מי שרוצה לזרז ככה את הגאולה ובכלל רוצה להביא לסוף העולם הוא הרי רשע.
יש לכל העסק משמעות קטנה .

slim shady 23-05-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
נ.ב 2
@ סלים שיידי , מי שרוצה לזרז ככה את הגאולה ובכלל רוצה להביא לסוף העולם הוא הרי רשע.

איך בנאדם שרוצה להביא לגאולה הוא רשע?
גאולה זה כשיבוא המשיך תיהיה תחיית המתים ושלום עולמי וכל מה שמבטיחות מלכות יופי... איך מישהוא יכול להיות רשע אם הוא שואף לדבר כזה...

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך..

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

Meir787 23-05-07 13:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
איך בנאדם שרוצה להביא לגאולה הוא רשע?
גאולה זה כשיבוא המשיך תיהיה תחיית המתים ושלום עולמי וכל מה שמבטיחות מלכות יופי... איך מישהוא יכול להיות רשע אם הוא שואף לדבר כזה...

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך..

ואם אני לא מאמין בגאולה ?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ