![]() |
מה זה השריר הזה ??.
|
שריר.. קוראים לו ברכיאליס
יש שריר יד קדמית בייספס שריר יד אחורית טריספס שריר ברכיאליס קטן כזה.. חמוד.. יש תרגילים שמאמנים אותו באופן מיוחד חזק יותר מאת היד הקדמית כי פיתוח הברכיאליס תורם לעיצוב היד וכו'... אז לא כדאי להזניח אותו לגמרי.. |
השריר הזה נמצא מתחת ל_ Biceps והוא נחשב ל_ flexor (שריר מכופף) העיקרי של האמה. דיסטלית השריר הזה נאחז ב_ coronoid process וב_ tuberosity of the ulna.(עצם החישור)
פרוקסמלי הוא מתחבר לצד הקדמי של החצי הדסטלי של עצם ה humerus.(עצם הזרוע) זה מה שמצאתי... לא יודע לפשט לך יותר ממה שפישטתי... חחח אם יש למישהו משהו יותר פשוט בכיף...:basketball: |
אני לא יודע מזה אבל בדיוק במקרה הדבר הזה כואב לי נורא:sad:
ביום ראשון התאמנתי על ביספס ועד היום אני לא יכול לקפל את היד עד הסוף,הידיים פשוט משותקות איאפשר לישר אותם :sweatdrop: מזההה לאזעזאלזאלזאל ?http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon9.gif |
ציטוט:
ואתה בטוח שזה לא doms?? כי לפעמים שיש אחד כזה חזק אי אפשר לישר ת'יד...:happy: |
ציטוט:
שלחתי את אמא שלי אחרי עבודה לקנות לי BETAREN (כדורים) פשוט בליטי נסבל הכאב הזה,וזה לא פציע,זה דלקת קטנה אחרי אימון אבל משום מה לא רוצה לעבור לי ! |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז מספיק פעם בשבוע לאמן את השריר הזה?
|
ציטוט:
חחח.. לא אמורה להיות לך דלקת...:nonono: וחוץ מזה דלקת "קטנה אחרי אימון" יכולה לגדול באימון הבא..:unsure: ככה שאם זה דלקת אז אתה צריך לנוח ולהרפות מהשריר וכל המשחות והחרא הזה.. לפני שאתה נכנס לכל זה אחי תיוועץ עם רופא..:flowers: |
ציטוט:
|
סלים שדי ו טאוס תודה על העזרא חברים:basketball:
וכן אני יכול לקופף,לאמץ את הביספס,אבל לישר את היד עד הסוף כמאט לא יכול,מרגיש כאב ומתיחה חזקה ! כאילו בכוח אני כן יכול אבל יש כאב חזק בשני הידיים ומתיחה,תפוס כזה.. פעם ראשונה שאני עבדיתי ככה על הידיים,וגם פעם אחרונה:happy: ... עוד מאט יגיעו כדורי הרגעה והכול יהיה סבבה:11: |
ציטוט:
|
ציטוט:
:clap: |
עכשיו*..לא הבאנתי :|
|
ציטוט:
|
א משנה עזוב..אז לא עניתם לי על השאלה.לעשות 3 לבייסיפ ו 3 לשריר הזה?
|
כל שבוע מישהו שואל על הבריכיאליס|:מה יהיה איתכם
|
ציטוט:
|
כשהתחלתי להיתאמן זה ניתפס לי כמו שקרה לך רק אחרי שבוע+- זה עבר לי
זה היה סיוט בלילה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ