![]() |
אני לא מתחזק מאימונים...
אני מתאמן בערך שנתיים +
ואני לא מרגיש שינוי משמעותי בכח אלא רק במסת השריר ולפעמים זה מרגיז אותי כי אני רוצה להיות חזק יותר פיזית מהאימונים מישהו יכול לתת לי תשובה תודה... |
מישהו יכול לעזור???
|
אולי תתן יותר פרטים כמו אימונים תזונה משקל באיזה תרגילים וכמה שריר באמת אתה צובר....לא הגיוני שאתה באמת גודל ואתה לא מתחזק בכלל
|
ציטוט:
תוכנית ab שריר גדול 2 תרגילים 4 סטים שריר קטן תרגיל אחד פעם בשבוע 3 סטים חזרות6.7 |
אתה עולה במשקל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה לא צריך לשקול יותר כדי להיות חזק.... |
ציטוט:
|
יש גבול לכמות הכח שאתה יכול לצבור במשקל גוף מסויים [יותר נכון-עבור מסת שריר מסויימת].
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ב.האם גם שומן משפיע על הכוח?נניח שני בני אדם לשניהם יש אותו גנטיקה בול,אותו ותק באימונים,אותו גובה ולשניהם מסה רזה זהה הראשון יהיה 9 אחוז שומן והשני יהיה 15 הכוח שלהם יהיה זהה? |
אני מבין על מה אתה מדבר ואני מסביר שיש גבול לכמה כח אפשר להפיק מכמות מסויימת של שריר. הכמות הזאת של הכח שאפשר להפיק עבור מסה מסויימת של שריר היא לא משהו קבוע, יש כאלו שיכולים להיות יחסית קטנים וחזקים מאוד ויש כאלו שצריכים יותר מסת שריר.
אורי - לשומן אין תפקיד ישיר פה. הבנתי שבסקוואטים למשל הוא עוזר בגלל שהאיזור של האגן רחב יותר וזה עוזר ליציבה, אבל מבחינת כח פרופר החשיבות היא במסת השריר. |
בקיצר לא ניראה לי שמישהו ממש מבין בנושא כמו שחשבתי
אבל בכל מקרה תודה |
לא מבינים בנושא? אולי אתה לא מבין..
ואני חייב לציין שיש לך חתימה מטומטמת. |
ציטוט:
דבר שני , ה"גבול" עליו אתה מדבר הוא גבוהה מאוד , בגלל זה אנשים בגובה מטר 75 יכולים להניף מעל הראש משקל שגבוהה פי 2 ויותר ממשקל גופם... זה לא שאתה מגיע לפלטאו מסויים ומצהיר שהגעת לרמה הכי גבוהה של הכוח שניתן להפיק מהשריר... שיאים בקטגוריות משקל בהרמת משקולות עדיין נשברים לאט לאט... ותרגילים חדשים בהתעמלות קרקע שהיו לא קיימים לפני כן מוצגים (victorian cross לדוגמה) בכל אופן כבר הסברתי לך פעמיים איך לעלות את הכוח (בלי קשר על אותה מאסה או לא) |
1. כמו שאמרתי, יש יתרונות לשומן אבל לא ישירים מבחינת הפקת כח-הבאתי את הדוגמא של הסקוואט.
2. הגבול הוא אינדיבידואלי ואין ספק שאנשים שעוסקים בפאוורליפטינג ברמות גבוהות הם בעלי גנטיקה יותר טובה בתחום הזה. |
גנטירה בספורט כוח עוסקת בעיקר במבנה השלד ואולי קצת גידים ,
כבר לסוג סיבים דומיננטי זה לא משמעותי ז"א מישהו טוב בלחיצה תראה שיש לו ידיים קצרות , אך מישהו שטוב בדדליפט יהיה לו ידיים ארוכות ורגליים קצרות... בסקווט מה שחשוב זה עובי האגן ורגליים קצרות... |
ציטוט:
אתה צודק לגבי הלחיצה יש לי חבר עם ידים קצרות והוא בהחלט מעמיס משקלים לא נורמליים! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ