![]() |
המכון המושלם - איגור יאהב את זה.
http://www.teamandras.com/USC/weightroom/inside3.jpg
כל המכון מלא רק בבנצ'ים, פאוור ראקס ופלטפורמות! גן עדן! |
|
תן לי להרגע שניה
הרגע השפרצתי ניטים.... |
הראשון יותר טוב. גם בודיבילדינג וגם הרמה אולימפית.
|
פשוט חלום של כל מפתח גוף:wub:
|
.....
|
בארהב, רוסיה, ככה נראים רוב המכונים.
בישראל רוב המכונים הם "רשתות", והלקוחות שלהם "לא ברמה גבוהה", לכן הם מוצפים במכשירים. |
אאאאאאאאאאאאא איזה מגניב!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מכוני ההרמה האולימפית הבודדים שיש פה הם בגודל החדר שלי בערך...
|
בתור אחד שטייל בארצות הברית די הרבה
לא כל המכונים שם ככה ,ואפילו לא קרובים , הם בול כמו השייפים למיניהם בארץ ,פשוט יותר גדולים ונוצצים,מדובר במכון של אוניברסיטה ,של נבחרת הרמת המשקולות שלה. |
זה חדר המשקולות של אוניבריסטת דרום קרוליינה , משמש את קבוצות הספורט שלה לאימוני כוח שוטפים,בעיקר את קבוצת הפוטבול, וד"א זה לא תמונה מלאה של המכון ,יש שם גם כן די הרבה מכשירים (האמרים) , זה אחלה מכון לעבוד בו (יצא לי להיתאמן במקומות כאלה ) אבל זה ממש לא מייצג את המכון הממוצע שתמצא בארה"ב .
|
ציטוט:
|
הייתם רואים איזה חדר כושר יש באוניברסיטה העברית בירושלים... בושה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח מה שאמרתי מזכיר לי DBZ מכיתה ז' שהיה בערוץ הילדים שראיתי לפני לא יודע כמה , ששמה הם התאמנו שנה וחזרו באותו יום , תארו לעצמכם ככה עם חדר כושר אוכל וחומרים איןסופיים |
ציטוט:
|
פאקינג גן עדן
|
אבל רגע בילבלת אותי
:9:
ציטוט:
|
ציטוט:
בלי בעיות , ולחזוק לאותו יום + איזה 8-10 קילו על אותו אחוז שומן נגיד ועבדת עם DC כמו שצריך ולוג וכל הזמן שלך , 18 שעות שינה ככה תחשוב... |
חחח ניראה לך
ציטוט:
|
יותר מידי זמן לחכות עד האימון הבא..............
|
יש כזה דבר בהדר יוסף.... איזה 3-2 כאלו..
|
תכלס תנו לי מפעל,לא בית,מפעל ואני מרים שם חדר כושר מטבח וחדר שינה זה הבית המושלם בשבילי!!!!!
זהו מה בנאדם צריך יותר? |
ציטוט:
|
חחח הרג אותי
|
אני מאוהב....
איזה מכון חלומי. |
נראה מגניב הלוואי שהיו כאלה בארץ
|
מכון של פאוורליפטרים חסר שם הרבה דברים שבודיבילדרים צריכים אבל תאמין לי הייתי מעדיף להיתאמן שם ולא במכון המסריח שלי:whistle:
|
אפשר כתובת??
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ