![]() |
מה אתם שומעים בזמן האחרון?
סתם זרקו שמות של שירים,קבלו רשימת דאנס-טראנס שאני שומע(הרבה),חלקם ישנים חלקם חדשים יותר:
ציטוט:
|
פי יש לכם שם כמה נוסטלגיות..
|
לאוהבי ראפ :
Naughty By Nature - O.P.P N.W.A - Express yourself N.W.A - Straight outta compton |
ציטוט:
|
עופר לוי-לנצח לאהוב
שריף-כל החפלות איברהים טטליסס-מאבי מאבי איברהים טטליסס-הוליה שריף-מאמי מאמי זה בקטנה |
ציטוט:
OLD SHCOOL !! |
שריף- האושר שלי
|
ציטוט:
שירי ראפ כבדים מדי לא כולם אוהבים את זה |
אני ראפ שומע בקטנה לפעמים,שירים בודדים,אבל לא מעביר שעות של הקשבה כמו לטראנסים והדאנס ...
אני אביא רשימה עוד מעט בקטנה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם עופר לוי-דרך מפתה..... |
ציטוט:
בכל אופן השירים לא יצאו משהו.. הם הבטיחו שיהיה כמה הופעות חדשות בדיסק.. לא משו בכלל התאכזבתי |
ציטוט:
תביא לי כמה שירי דיכאון יפים אחי אתה נראה לי מבין בעסק.... |
scatman john...^^
|
טוב הנה כמה קלאסות שסטלן שכמוני שומע אותן:
dmx-party up :diractor: CHANGES - 2PAC DMX- One More Road To Cross Blazin Squad - Here 4 One Sean_Paul_-_Give_It_Up_To_Me_ Sean Paul - The Trinity - 03 - Temperature |
עם כבר ראפ כבד אז..
אז DMX Party Up In Here Lord Give Me A Sign X Gonna Give It To Ya Get It On The Floor וגם: Lil Jon Snap Ya Fingers Real Nigga Roll Call Get Low וגם:Xzibit Get Your Walk On Concentrate Front 2 Back וגם:krayzie bone getchu twisted וגם:Snoop dogg Step yo' game up וגם:Eminem Feat Ttricky Welcome to detroid city אין לי כוח לכתוב.. לילה טוב.. |
יובל פרי-אלוהים לא יכול לסלוח לך ילדה
יובל פרי-גורל אכזר יובל פרי-אין סוף לעצב יובל פרי-לא כדי להתאהב בקיצור רק יובל פרי השירים שרשמתי הכי מומלצים |
shinedown מאז שהורדתי את שני האלבומים שלהם אני לא מפסיק
us and them אלבום בנזונה. |
בשביל רן הכלי:
שריף בהופעה מלאה ממועדון סהרה http://upload-il.com/file/5365/By---...harif.mp3.html עופר לוי -אוהב לחיות בהופעה http://upload-il.com/file/7488/By-Ra...cidon.wmv.html זה מה שמצאתי בינתיים..את השאר אני מוריד מהאימיול או משהו אחי.. |
ציטוט:
שום שיר פה הוא לא כבד , אבל כל השירים חוץ משל ליל ג'ון הם על רמה |
ציטוט:
אקזיביט יש דברים כבדים דווקא אבל לא השירים האלו |
Shaggy - Hey sexy lady
Nelly Furtado - Say it right Britney Spears - Toxic Ja Rule-niggas & bitches Fort Minor - Remember The Name P Diddy Feat Keyshia Cole - Last Night אתה קוצוני - כלא6 ותאופיק Justin Timberlake - SexyBack Gwen Stefani & Eve - Rich Girl Remix Hey Sexy Lady (Remix) Eminem - Lose yourself HOUSTON-I LIKE THAT Scooter - Ramp Haystak - You Got Money Tupac - All Eyez On Me 50 Cent - P.I.M.P. Chingy - Right Thurr Chamillionaire Feat. Lil Flip - Turn it up P. Diddy, Usher, and Ginuwine - I Need A Girl (Part 2) Christina Milian ft Joe budden - whatever u want Puff Diddy feat christina aguilera -tell me Nba Live 2007 - Feezy 350 feat. Shauna K - Mr. DJ Ciara - Like A Boy Get Up- Ciara ft Chamillionaire Nelly Furtado ft. Timbaland - Promiscuous Girl |
רקובה, קלטת מה רומא עשו לאינטר בגמר הגביע חחחח
|
ואיי רקובה הבאת פה כמה קלאסות שמוחבאות אצלי במחשב פה,יאללה להפעיל תנגן :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
the game לא רע |
וואי סטס הזכרת לי כמה שירים
X Gonna Give It To Ya כמה היינו חורשים על זה בכתה ו' יאללה אני מוריד את זה עשית לי חשק |
ציטוט:
|
ציטוט:
הרבה שירים הזכירו לי את Nwa |
ציטוט:
|
קחו עוד קלאסות:
TuPac f. Dr. Dre - California Love Destiny's Child - Survivor Destiny's Childs- Loose My Breath Dmx - Dogs Out dmx-gonna give it to you Ja Rule - race against time ii eminem - when i'm gone eminem - fack Eminem - I Got 5 On It (Remix) Eminem - The Real Slim Shady Eminem - The Way I Am 50 cent - Position Of Power 50 cent - Outta Control 50 cent - Piggy Bank fifti cent Feat. Tony Yayo - My Toy Soldier Lloyd Banks - Warrior b2k feat. p.diddy - bump bump bump Nasty Girl RMX-2pac feat. The Notorious BIG akon - lonely rihanna - pon de replay snoop dogg - lets get blown Dr. Dre feat Eminem - Forgot About Dre Eminem - Mockingbird Eminem - Ass Like That Snoop Dogg Featuring Lil' Jon & Trina - Step Yo Game Up |
ציטוט:
תוריד קצת אנדרגראונד , הראפ במיינסטרים לדעתי עכשיו על הפנים, בקרוב פיפטי מוציא אלבום אני מקווה שיהיה ברמה של הראשון או השני שלו כמו שהוא אומר. |
אם אתה רוצים עוד אחים תגידו..
|
ציטוט:
ד"א אתה יודע שאת Position of power הפיק אחד ישראלי,יהודי |
פיפטי על הפנים לדעתי הכל נהיה כבר ממוסחר מגעיל
|
ציטוט:
|
סתם הזכרתם לי שראיתי את flavo flav או איך שלא קוראים לו (זה עם השעון הענק על הצוואר)
בבאולינג באמריקה, הוא היה במסלול לידי :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ