![]() |
שורפי שומן כנגד עייפות
מה דעתכם על שורפי שומן שידועים כממריצים בזמני עייפות? אחרי העבודה כשצריך ללמוד, כשקמים בבוקר שפוכים מעייפות אחרי יציאה וצריך לדפוק אימון, לפני מסיבות [:whistle: ] וכו'?
|
פשוט כך קפאין או שתה קפה
|
ציטוט:
ואני לא מתכוון לשתות קפה עם 5 כפיות זה מגעיל טילים [משפיע, אבל מגעיל טילים]. |
בידיוק באתי לשאול את זה, ויטה לייף קשור לזה ?
|
שורפי שומן חזקים ואנרגטים אם ריכוז קפאין גבוה יכולים לעזור.
|
לא כאדי על בסיס קבוע בסוף הגוף מיתרגל וזה לא ישפע
|
ציטוט:
וין דיזל אני מדבר על דברים חזקים, לא קקמייקות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פאניק, חוץ מקפאין (ואם הוא לא משפיע עליך, תגמל ממנו ואז תיקח שוב, או תעלה את המינון)
יש לך את הסימפטומימטיים למיניהם... |
הקטע שוואלה אנ'לא יודע אם בכלל כדאי לקחת אפדרין, הוטרוקס, ליפו 6 רק בשביל לא להיות עייף?
הבעיה היא שלפעמים אני נתקף בעייפות חולנית, ולא - זה לא קשור לאימון יתר או משהו כזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז תוריד פעילות. ממריצים זה ל-א הפתרון. אם זה מדי פעם זה סביר , אבל אם העייפות נובעת מאורח חיים מסויים ואתה רוצה לעמוד ביותר עומס דרך ממריצים , זה לא פתרון.
|
משה צודק... זה פתרון "זמני" כמו שאומרים שאדם שעייף בנהיגה יכול להיעזר בקפאין אימון אירובי מקלחת וכו' אבל תמיד יהיה עדיף לאותו אדם לישון.. פעם הייתי בבסיס ובאו מהחברה של רדבול לעשות מכירות כאלה.. היינו ביום "דמא" של טירונות קרעו אותנו פתחו לנו תתחת כול אחד מהחברים שתה בשקט 3-4 רדבולים ואחרי 30 דקות נרדם כמו תינוק :p לפעמים שינה זה הדבר היחיד ואי אפשר "לברוח" ממנה
|
ציטוט:
|
אם זה לא משהו עקבי , פעם בשבוע-שבועיים נגיד , אפשר. אבל אם זה שיטתי בשביל לעמוד בלו"ז מסויים אני לא חושב שכדאי לך.
|
למה לקחת שורפי שומן סתם .. אם כבר אז כדורי קפאין שיתנו מרץ ...
אם אני לא טועה הדבר היחיד שממריץ ברוב שורפי השומן זה הקפאין בלבד .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ