![]() |
משקלי עבודה על בייסיפס
רצית לדעת עם איזה משקלים אתם עובדים
ב Curl (משקולות בודדות) מעניין לדעת ? |
סליחה על הבורות מזה Crul?
|
25-27...
|
כתוב לך אחי משקולות בודדות
יפה אחי משקל נאה ++ |
ואללה סבבה אבל מה כאילו עבודה על יד קידמית אם מישקולות בודדות?
|
17 וחצי כל יד ..
|
ציטוט:
לא הבנתי מה הבעיה מישהו כאן לא הבין ? חביבי כמה ק''ג אתה מרים עם הבייספס המסכן שלך :helpsmilie: |
חחחחח
15 ק"ג =\ ועדיין יש לי יד קטנה:| |
חח אפשר לחושב מה ביקשתי ממך
איזה סיפור עשית מזה אחי בקיצור אני עובד עם 17 בינתיים - בבית |
חחח זה מתסכל חחחח אני עובד אם 15 ק"ג והידיים שלי לא גודלות יש לי כתף ענקית ויד קידמית קטנה
http://img409.imageshack.us/img409/9...nv30947jl1.jpg חח תיראה |
טחחח, איך אתה יודע שהבייספס שלו מסכן ומדוע הזלזול?
לגבי השאלה, אני מניח שהתכוונת לכפיפות מרפקים, אז אני עושה את התרגיל הזה בישיבה תמיד בסופר-סטים, 20 קילו כול משקולת ב- 8-10 חזרות, כאשר מיד לאחר מכן 12-14 קילו (תלוי במצב רוח) עד שאני כבר לא מסוגל. |
אחי , מסכנה אחת פשוטה
תעלה משקל אני מכיר אנשים כמוך פוחדים לעלות במשקל תעלה תקרע ת'יד , אתה צריך לצאת מהאימון כשכל היד שלך מתפוצצת אחר כך תראה תוצאות :whistle: |
90 ק"ג 2 חזרות במוט ו במשקולות בכל יד 35 ק"ג
|
|
ציטוט:
|
כן אני יודע רק לפני אימון אחרון פעם ראישונה שניתפס לי השריר ביד :d חחח
|
"אחי , מסכנה אחת פשוטה
תעלה משקל אני מכיר אנשים כמוך פוחדים לעלות במשקל תעלה תקרע ת'יד , אתה צריך לצאת מהאימון כשכל היד שלך מתפוצצת אחר כך תראה תוצאות " מסקנה* אם התכוונת אליי, אז תאמין לי שאני ממש לא מפחד לעלות במשקל, פשוט הבייספס זה השריר הבעייתי שלי ולמרות זאת ועם זאת אני לא חושב ש-20 חזרות רצופות ( נקיות לחלוטין)ב-20 קילו בכפיפות מרפים זה מעט. יש הרבה מאוד סוסים במכון שלי, תאמין לי, ועדיין לא ראיתי מישהו שעבר את ה-30 קילו בטווח חזרות כזה. |
בעיה אחת קטנה לא התכוונתי אליך אחי
:huh: התכוונתי ל היום eyalamzleg |
סבבה אחי. וברשותך, אני אוסיף שאלה לדיון: כמה משקל את מרימים בכפיפות בעמידה עם מוט?
כרגע אני מרים ב- 8-10 חזרות (נקיות) משקל של כ-45 קילו - כלומר 17.5 קילו בכול צד של מוט H או W (יכול להיות שאני טועה, ותקנו אותי אם כן, אבל כמדוני משקלו של מוט W\h הוא 10 קילו). השיא שלי זה 4 חזרות של 60 קילו (20 קילו בכול צד של מוט אולימפי). לא משהו, אבל לאט-לאט מתקדמים... |
אני מרים 15 ק"ג על כל צד מוט W שהמישקל שלו 8 ק"ג
|
40 קילו כל יד 20 חזרות
|
אני לא ידוע מה איתכם אבל רוני מרים קצת יותר (80 ק''ג)
http://www.youtube.com/watch?v=TECV1DtFyRo |
ציטוט:
עריכה: טעיתי, בסט האחרון הוא עושה 75 קילו כול יד, אבל ממש, ממש לא נקי (מן הסתם). עדיין זה מדהים. ולזה שכתב שהוא מרים שתי משקולות של 40 קילו ב-20 חזרות - אני מאמין לזה בערך כמו שאני מאמין שהקיף היד שלי בסוף החודש יגדל ל-60 ס"מ. |
ציטוט:
|
חחחחח
לך תדע אולי הוא מצליח ! אני לא מזלזל באורי |
22.5 קילו.. =)
|
60LBS כל יד... 10 חזרות:jockey:
|
חברה, אם לא הבנתם אורי צחק. הפוסט הזה בעייתי כי כל אחד יכול לבוא ולומר שהוא מרים חמישים קילו כל יד בלי להוכיח.
אישית בתרגיל הזה אני לא עובד. בפריצ'ר אני עובד על 15 כל צד (חופשי עם W) בערך שמונה חזרות. |
אני מסוגל לעבוד עים 30-35 קילו כול יד ( לא הכי נקי) אבל יכול ! העלתי פעם סירטונים
אבל מה,אני לא רואה בזה שום דבר חיובי או איזה שהיא תועלת לכן כרגע אני עובד מקסימום 18-20 קילו כול יד ומבצע את התרגיל בצורה מושלמת ! |
מה האינטרס לשקר
אני בוטח בחבר'ה פה - כולם פה אייכותים אני מאמין שלא תהיה להם סיבה לשקר מי שמשקר פה לבסוף משקר לעצמו |
במוט אני עושה 52 ק"ג 5-6 חזרות אבל לא העבודה הכי נקייה..
|
דאמבל של 65 ליברה לכ10 חזרות.
|
**נערך***
|
לא ממש מעניין אותי משקלים
אני לא פוואר ליפטר אבל אני עובד עם מוט W 15 כול צד ל7-8 חזרות (אחרי אימון גב ורגליים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פשיטת מרפקים כל יד 17 וחצי קילו טווח של 6-8-10 חזרות,אני יכול להגיע למישקל יותר גבוהה אני מעדיף לחקות עם זה קצת
|
12.5קילו-_- 8חזרות 4סטים.
|
אני עובד עם 17
3 סטים של 20 |
אם העבודה נקייה אם מישקל נמוך יוותר אז זה יותר טוב? כאילו יותר מפתח?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ