![]() |
מוזיקה מזרחית...
אהלן, למישהו יש פה המלצות על איזה שירים מזרחיים\דיכאון?
פשוט אני רוצה לנסות משהו אחר לשם שינוי :1eye: וגם, מאיפה אפשר להוריד? |
כל תוכנות שיתוף הקבצים אחי
אי מיול,קאזה מה שיש ואתה יכול גם להוריד מהאתר של אלעד אלזם וממלא פורומים של מזרחית אני אישית ממליץ על דכאון כבד איכותי אחי שאתה ממש מתחבר אליו אבי ביטר,יובל פרי,אלי קפקא,משה כהן,קוקו מאילת,תמיר סולטנה,רביד גואטה,לאלון חסון יש כמה שירים נחמדים אבל לא יותר מדי תנסה ותגיד מה אתה חושב:jockey: |
חח תודה נייט וולף אני עכשיו בודק...שמעתי שני שירים של אבי ביטר נראה מה יהיה עם השאר...
|
יש בלי סוף שירים, הכל עניין של טעם. לדעתי תכנס לפורומי מזרחית, ששם אפשר להוריד, תוריד המון ואז תסנן, ככה אני עושה.
יש את חגיגה, נושמים מזרחית, אלזם ועוד.. www.mizrahit-m.net www.noshmim-m.net www.elzam.net |
למה? למה?
אתה לא יודע למה אתה מכניס את עצמך עזוב פרוש לרוק:disgust: |
ציטוט:
|
לא דיכאון אבל..
כלא 6 ותאופיק - אתה קוצוני |
ציטוט:
|
תגיד טרויה, נכון אתה חושב שכל השירי מזרחית זה יושב אני בין סורגים ואמא מפליקה לי בביצים...אז לא מזרחית זה גם מושיק עפיה, רגב הוד, אייל גולן, נתי לוי, פיני חדד. לדעתי רוק זה מסריח...לדעתך מזרחית זה מסריח אבל למה אתה צריך להכניס אותו לזה? חוץ מזה שכולם בטוחים שמזרחית זה דיכאון, וזה מה שעצוב..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בטח שאפשר לשנוא רוק ומטאל זה גם לא בעיה, כמה אנשים שניראים כמו קוקסינלים, מנגנים על גיטרות חשמליות על שלא נשארות להם אצבעות ותוקעים גרפסים כל השיר. זה גם סוג של אומנות...אבל לא הסגנון שלי. תנסו להקשיב למילים במזרחית ודיכאון, ותבינו מה זה ליגה.
גם אני התחלתי בתור פריק קטן, שירי אבריל לוין, כל מיני להקות כאלה, אפילו לינקין פארק...בסוף כולם מבינים שמזרחית ודיכאון זה ה ד ב ר. |
אני אוהב בעיקר את הקלים אהבתי פעם יותר את הכבדים.
הקלים בעיקר מושיק עפיה קובי פרץ אייל גולן שראל וכאלה. והכבדים תמיר גל הכי חזק וגם עופר לוי מדי פעם |
תפרוש לטראנסים והאוסים אחי !! הכי סבבה בעולם
|
אייל גולן אחי... מלך המלכים
|
ציטוט:
טאוס תגיד לו!:jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תגידו, למה יש לחרא הזה 21 מיליון צפיות??
http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI :huh: :huh: :huh: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בונא הייתי נותן לAVRIL הזאת פיצוץ שהיא לא חלמה עליו!!! |
טוב יאללה מזרחית גלעד יודע שאני אוהב XD
אני הייתי מציע לך להתחיל פה http://www.m-sharif.net/multi.php תיכנס פה לשירים אחר כך אתה יכול לעבור לטורקית או משהו כזה תאמין לי לא תתאכזב |
רוק זה הדבר הכי חרא שיש תשמעו מיזרחית
|
ציטוט:
|
חח תגידו לי איך קוראים ל2 שירים
אחד הולך כזה במועדון את עושה צרות רוקדת על השולחנות השני לו רק אלי תשובי .. משהו כזה איך קוראים להם? |
ציטוט:
במועדון אתה עושה צארותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת רוקדת על השולחנות!!!!! שיר תותח! והשני לא מוכר אחי |
ציטוט:
|
מיזרחית זה הדבר אחי ...
|
ציטוט:
מזרחית בדם באהבת אמת רגש לעולם לא מת:jockey: |
חח אחי השני שיר אחד המוכרים תנסה להיזכר פשוט הבאתי תחלק השני מהפזמון ובטח אתה רואה את זה חושב זה שיר של שלומי שבת אעלק "לו רק אלי תשובי"
חח בחלק הראשון זה מתחיל כזה " כמה , בלבלבלבלה , לו רק, אלי תשובי! " |
ציטוט:
|
גלעד אתה שומר אג'אר?
|
חחח אחי זה לא שלומי שבת פשוט אמרתי שהשם של השיר נישמע שיר של אשכנזים כמו של רמי קליינשטיין "לו רק אלי תשובי" יעני הבאתי לך חלק שנישמע שיר אשכנזי תמבין? חח
קיצור תודה אחי מי שמזהה שיגיד :) |
ציטוט:
|
בידיים התמונות בעיניים הדמעות לא רוצה עוד אכזבות ליבי נשרף
רוצה אותך מכל הלב אל תלכי אני אוהב הישארי כאן לצידי ליבי כואב!!!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
:1eye: עריכה: " You must spread some Reputation around before giving it to Night_Wolf again." |
תוריד
יעקב ביטון , סמי נרקיס, שימי כהן, יניב סימן טוב.... סתם חח, המצאתי אבל בטוח יש כאלה זמרי דיכאון |
ציטוט:
שימי מזרחי,סמי מיאלי,יניב מלכה,ויעקב "קובי" פרץ חחחחחחחחחחחח:1eye: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ