![]() |
תמונות שלי לפני ואחרי
4 קבצים מצורפים)
|
שינוי יפה אחי אבל גם לפני לא היית "קטן"
|
לפי דעתי לא רואים שינוי גדול.. אתה נראה טוב מאוד
|
מוזר, אני לא רואה פה שום שינויי, מצטער, נראה טוב חזה יפה.
|
כנ''ל \=
|
אין שינוי גדול.
אבל הצבע השתנה :1eye: |
נכון השינוי לא משמעותי התמונה 1 צולמה לפני חצי שנה בערך.
והצבע שונה בגלל האור בחדר. |
אני הייתי במקומך מתחילה לעבוד על בטן:)
|
אולי באמת אני צריך להתחיל לעבוד על בטן למראה המושלם!
|
ציטוט:
הפרונט שלך החזה+בטן הכי חשוב ביםם :jockey: |
אין כזה שינוי ! אחי אבל אתה נראה ממש טוב ! קצת עבודה על בטן לא תזיק ( אני אותו בעיה הפסקתי להתאמן על בטן עכשי אני חוזר )
|
ציטוט:
בנות שיר מסתכלות בים על הבטן, אם יש לו קוביות אז ישר הן מבינות שהוא "מתאמן" הן לא מסתכלות לכם כמעט על הידיים או הרגליים או הבייסיפ וכו'... העיקר שיהיה ריבועים רק זה הן מבינות=\ לא כולן כמובן אנלא מכלילה |
ציטוט:
לעומת זאת אם לקוביות מצטרף חזה מרשים וידיים מאסיביות....וכתפיים גדולות... וגב מציץ... קיצר עזבו.פשוט לאמן הכל וזהו :) |
ציטוט:
|
תודה על התגובות אני אוסיף לתוכנית אימונים שלי תרגילי בטן.
תודה על המחמאה סוליקו יש לך גוף פצצה!!! |
ציטוט:
|
צאו מהסרט שלכם לא כוללללל הבנות אוהבות קוביות בבטן אני מכיר הרבה בנות שמעדיפות חזה וכתפיים בריאים על קוביות בבטן
ד"א לדעתי סילחה שאני אומר את זה רק פקצות נימשכות בטירוף לקביות בבטן[סיגנון מייקל לואיס] |
2 קבצים מצורפים)
קובץ מצורף 314
מצאתי תמונה שצולמה מזוית שונה איזה מצחיק אה חחח!!!!! פה רואים בבירור שאין קוביות בכלל. |
ציטוט:
אבל מה עוד יותר טוב !שאין לך שומנים בבטן ( אם יש אז לא רואים ) אז אני בטוח שעבודה של 3 חודשים תהיה מצוין ותראה תוצאות גדולות תודה גבר אחי ! גם לך לא חסר ותודה גם לך SANDRIK |
ציטוט:
|
רגע את גם אומרת שלמייקל לואיס יש גוף יפה ?
אם כן כניראה שאת באמת קצת פקצה לא נוראה זה עניין של גיל... |
נראה טוב מאוד!!
אהבתי תחזה הידיים.. שינוי בסדר, לא משמעותי כזה.. בהצלחה! |
ציטוט:
האמת פעם שנאתי את הגוך של הגברים ונגעלתי ממנו רצחח... וחשבתי שאני לסבית:blink: מאז שהתחלתי להתאמן,וראיתי לא מעט גברים מאתמנים הבנתי את היופי שבגוף הגברי, והבנית שאנלא לסבית:1eye: חח סיפור יפה:whistle: |
לא רואים שינוי.
|
אחטונג - אתה מזריק סינטול לבטן? xD בטן פצצצצה תפוס קצת צבע
|
לא,זה סיליקון :ph34r:
עוד חודש תראה אותי כבר עם צבע. |
ציטוט:
גדול .. מבחינת גודל .. אל תשכח שהוא מאוד גבוה וההיקפים שלו לא נמוכים כמו שאתם חושבים .. |
כן יש לו גוף מגעיל אין לו כימעט אחוזי שומן וזה ממש לא ניראה טוב ככה לפחות אני חושב
|
תתחילו לפרגן למייקל לואיס יש גוף סוף הדרך
לא שחיף ולא בטיח תראו איפה הוא ואיפה אתם אז חאלס כבר לפרגן לא עולה כסף. |
לא עולה אבל הוא עושה מיזה..
|
היית מכוער ונישארת מכוער
|
ציטוט:
שמע אורי, לא רואים שינוי משמעותי, פשוט בתמונה הראשונה לא עשית את הפוזה של front let spread.. גם אני הייתי ממליץ לעבוד על הבטן, ותמשיך מסה אחי! |
ציטוט:
אל תשכח שהוא לא עושה את זה לבד, יש לו כמה וכמה עוזרים, הוא נתמך על ידי הרבה צוות, בקיצור הוא עושה את זה בקלי קלות.. |
ציטוט:
|
נירא טוב מאוד.
אבל כדאי שתתחיל חיטוב. |
אלנה..
הצוות הזה לא בא פתאום ככה
הבנאדם הגיע לאן שהו היום רק בזכות עצמו ועם אני לא טועה הבנתי שהמשקל שלו עומד על 80 ומשו על גובה של 1.91... שזה מכובד מאוד תגידו מה שתגידו. והוא לא באדי בילדר ויש לו גוף מעולה והוא עובר טלוויזיה והכול. ונכון יש פה בפורום כמה שיש להם גוף יפה...לא אמרתי שלא אבל גם לו יש גוף נדיר של אחד לאלף. וזהו משתמט לא משתמט..זה הקינאה אוכלת אותכם הילד בן 19 ומשחק אותה לא רע בכלל. |
להגיד לך תאמת בחו"ל הוא לא היה מצליח למה כי הוא מכוערררר יש לו פרצוף מגעיל
והוא לא במידות מתאימות של דוגמן הוא גבוה מידי ורזה.. מידי... |
ציטוט:
|
אני חושב שקוביות בבטן הם שרירים מאוד יפים אך לא קל לבנות ולהראות אותם
|
אתה נשוי נכון אחי ? לפותח הפוסט
כי השרשרת שלך במסורת מקבלים רק מי שמיתחתן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ