![]() |
תמונות שלי אחרי חצי שנה אימונים....תיהיו עדינים :d
להלהלה
|
היד נראת לא רע.
אתה חייב להתחיל מסה בפרונט. להפציץ בחזה ובבטן ולהוריד אולי גם אחוז שומן. לא נורא שביזבזת קצת תזמן, סך הכל למדת וצברת ניסיון. 16 זה הגיל להתחיל. תקרא פה תלמד ויאללה :))) |
...בסדר...יש מקום לשיפור...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה את רואה להוריד שומן?:wacko: אחי תן מסה עצבנית איפה הייתה 8 חודש?!:blink: אתה שומר על תזונה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
והוא אמר שהוא חצי מהזמן לא ידע איך להתאמן =\ לא נורא לומדים:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
נראה סביר! יד בסדר.. שפר חזה.. מאסה!
בהצלחה! |
ציטוט:
|
בונה אחי אתה שחיף פצצות.מהאודעות שלך בזמן האחרון פה אתה מדבר יכסית הרבה..חחח או שאני מתבלבל בין מישהו אחר?
תתחיל לעלות מאסה ברצינות עוד 10 קילו אמורים להתלבש עליך יפה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לשנה זה די חלש תמשיך להתאמן רציני ולאכול טוב תראה תוצאות יד בסדר בהצלחה
|
ציטוט:
|
חחחחח עכשיו הבנתי למה יש לך תמיד תגובות של ילד ממורמר...מה אתה עושה צחוק איפה ה66 קילו?!..אולי אולייי 55..יש הרבה מקום לשיפור..אתה בטוח שאתה מתאמן 8 חודשים?! אולי לא שמרת על תזונה או שלא התאמנת נכון..כדי שתבדוק את זה..כי האמת שרק בחזה רואים קצת מסה וגם זה לא מסה של 6 חודשים..כל שאר הגוף נראה נורמלי על גבול השחיף..
|
גמני בערך במצב שלך, אולי אני במצב יותר טוב אבל לא משו רציני.
אם אתה יכול להרשות לעצמך, הייתי מציע לך ללכת לגיל ולצבור מידע.. אלא אם כן אתה מסוגל לקרוא את המאמרים ולהבין כל דבר ולבנות בעצמך, זה יהיה נהדר! בכל מקרה, בהצלחה בהמשך הדרך, סך הכל יש לך בסיס טוב! |
אחי קח את זה כביקורת בונה אתה לא נראה אחד שמתאמן בכלל בטח שלא שנה אני בטוח שהתזונה שלך לקויה אתה אוכל לפי תפריט בכלל?
|
ציטוט:
|
מה המשקלים שאתה מרים?
|
ציטוט:
|
אוייי אחי אל תעלב אבל אתה שחיף רצח לא רואים שאתה מתאמן ביכלל...
אבל אני חייב לציין שאתה אחד הגברים כאן ואני מת על התגובות שלך..... |
אחי אני יודע שאני הכי הכי הכי לא קשור בעולם..
פשוט יש מצב שיש לך נרופיברומטויזיס?.. ולחבר'ה פה אל תחפרו על זה..גם לי יש את זה..ומשחררים על זה מהצבא.. ואני שאלתי כי אני חייב לדעת כדי לשאול אותך משו על זה.. |
ציטוט:
לא ידעתי על מה אתה מדבר חיפשתי בגוגל וראיתי שזו איזה מחלה גנטית שאחד התסמינים שלה זה נקודות חומות צבע קפה עד חום ויש לי כזאת בבטן כבר די הרבה זמן הנקודה הזאת זה גם מה שאתה התייחסת אליו? |
לא רוצים לגייס אותי בגלל זה..
וזה מאודד מאוד נדיר... לך תבדוק את זה..כי אם זה כמו שזה אצלו{חיצוני} אז זה בסדר אבל אם זה פנימי יש מצב שזה יפגע לך בריאה{לי כבר יש משקפים} או בשמיעה..שזה אני גם לא שומע הכי הכי הכי טוב ויש שאומרים על עוד דברים זאת גם הסיבה שיש לי לקויות למידה.. אני לא מומחה להגיד לך למרות שממש ממש יהיה לי קשה להגיד לך מזה... אבל בכל זאת יש לך כמה שהם די גדולות... לי זה יצא בגיל 17 וחצי ככה בצו הראשון לא היה לי כלום שלחו אותי לגיבושים אפילו דיברו על קורס טייס..אבל רצו לעשות לי עוד בדיקה..ושם פתאום גילו את זה... |
אני שומע טוב אבל גם לי יש משקפיים(מספר קטן ורק בעין אחת)
ואני לא סובל מלקויי למידה תגיד בן כמה אתה? ואיך ידעת שאתה חולה במחלה הזו? |
ובחצי שנה שהתאמנת נכון שכחת לאכול?
|
אני בערך 20
איך אני יודע=צבא ולא חייב משקפים לא חייב שומדבר...זה יכול להיות קיים וזהו זה כמו גושים כאלה.. כמו חצקון לא מפותח.. |
ofirdesign אתה אשדודי?
|
יש הרבה עבודה
|
נראה בסדר.בלי להעליב.אבל זה מוזר לי שאחרי חצי שנה זה כל מה שהשגתה? מה התוכנית שלך?
|
נראה בסדר יש קצת חיטוב אבל עם זה יש גם גינו שומן ריכוזי מסביב לפיטמה.
תופעה די שכיחה אצל בני הנוער בימנו. תתחיל להרבות במסה! |
ציטוט:
ובאמת לא שמרתי כל כך על תזונה,אני מקפיד לאכול מספיק חלבונים מלאים ביום ואחרי אימון אני צורך אבקה של אופטימום אבל שאר היום אוכל גם צ'יטים |
ציטוט:
שזה אומר ארוחה כל שעתיים וחצי-3 שכל ארוחה תהיה מורכבת מרמה גבוהה של הרבה פחמימות (מסה רצינית במקרה שלך) חלבונים וירקות וצ'יט אחד יספיק לא לאכול כמו מטורף ובלי סדר או תקנה |
ציטוט:
החלבונים נשארים פחות או יותר אותו דבר אתה רק צריך לעלות את כמות הפחמימות ובחיטוב להוריד |
ציטוט:
קראתי פה שכתבו שאפשר לאכל צ'יט פעמיים בשבוע בלי להתחשבן |
ציטוט:
|
זה גם תלוי מה המטרה מי שבמסה ולא עולה מהר בשומן שייתן צ'יטים חופשי,מי שרוצה לעלות נקי אז נגיד פעם ביום ומי שבחיטוב פעם פעמיים בשבוע זה מאד תלוי חח וזה גם לא קבוע כל אחד עושה לפי מה שהוא רוצה וחושב
|
דיזל זה ההוא שקילל את אימפרזה אותו זמן בפורום חחח?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ