![]() |
תמונות שלי.
שלום לכולם.
מזמן לא העלתי לפה תמונות שלי. אלה תמונות די עדקניות. תגובות יתקבלו בברכה. http://www.showme.co.il/media/2007/5...02463255_b.jpg http://62.219.26.85/media/2007/5/1/9...02467894_b.jpg http://www.showme.co.il/media/2007/5...02471156_b.jpg |
יש מסה!
ידיים יפות אהבתי, רגליים גדולות. חזה לא ניתן להבין כו כל כך אולי תעלה תמונה של הפרונט ? בכל מקרה יש מסה,אני מציע לחטב ליקראת הקיץ. |
אחלה רגלים (אבל לא הייתה חייב להיות עם תחתונים)
|
ציטוט:
|
יפה אחי מה הנתונים עכשיו?
|
ציטוט:
|
אחי יש מסה אבל בלי להעליב יש לך הרבה שומן ונוזלים להוריד ככה שאני לא בטוח שיישאר מימך הרבה אחרי חיטוב יש לך בשקט עשר קילו לרדת בשביל להיות באחוז שומן סביר אני ממליץ לך לייכנס לחיטוב ולאחר מכן לחזור למסה יחסית נקייה
|
נתונים:
יד 35.8 גב 115 רגל 65 |
ציטוט:
אני מציא לך לשפר את היד לפי התמונה נירא כאילו יש לך יותר |
ציטוט:
נ.ב אתה נוצרי ? |
גב חזק, רגליים מעולות, פרונט וידיים צריכות שיפור.
|
לדעתי ניראה טוב אני הייתי ניכנס לחיטוב..
|
יש מסה נכבדת מאוד, אחלה גב, הייתי עושה חיטוב במקומך כבר.
ובקשר להיקף גב של 115 אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד (אמרתי כבר מאוד?) בספק לגבי זה, קרייסלר הוא 116 אז קשה לי להאמין שאתה גם. |
יש מאסה גב טוב רגליים מעולות תשפר חזה וידיים :jockey:
|
רגליים טובות לאללה אהבתי...=]
גוף טוב ביותר שפר בייספס קצת.. |
פיי איזה תותחח!
הרגליים שלך מטורפות סתם שתיהיה בעניינים;) אני זוכר שלפני כמה חודשים אמרת לי שהיד שלך 32.. סחטין על השיפור.. קיצר..אחלה תמונות וטוב לראות אותך.. |
פיי פשוט קטלני...
יד קדמית טובה..רגליים פשוט מפחידות תעשה רק קצת חיטוב לפני הקיץ ואתה פשוט קטלני |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכן , הייתי ממליץ בכל זאת לחטב ואז לבוא לבנות פה תפריט (הוא עלה המון בשומן מהתמונות הקודמות שלו) שנעזור ''לנקות'' את העלייה שלך... בהצלחה בהמשך , רגליים באמת טובות! |
יפה~! גב טוב מאוד, רגליים טובות, תשפר את הפרונט, תשפר בייספס, לפי מה שהצלחתי לראות כשעשית פרונט דאבל בייספס יש לך ידיים אחוריות טובות, וחסר בייספס..
רואים שיש עבודה טובה, יש תמונות לפני שהתחלת להתאמן? כדי להשוות? ו.. כמה זמן מתאמן? |
יפה!
בהצלחה בחיטוב... זה אני בן מהכיתה...^^ |
ציטוט:
מה שהכי אהבתי אלו הרגליים פשוט לא יאמן:diractor: בכל מקרה אתה צריך להתחיל חיטוב ובהצלחה! |
נראה טוב, בעיקר הרגליים
|
אחלה רגליים
|
יפה נראה טוב מלא מלא מלא נוזלים חטב דחוף יש מסה
|
גב יפה ידיים נחמד רגליים יפות..:)
|
מה הצלב הזה?!?!?
|
עשית כאן אחלה עלייה במסה!
הרגליים שלך ממש ענקיות ביחס לשאר הגוף. אם באמת ואכן היקף הגב שלך 115 והידיים שלך 35.8 אז החוסר פרופורציה הוא ענקי לדעתי הגב לא 115 אבל אם אתה אומר מי אני שיתווכח איתך אגב מה הגובה שלך? הגיע הזמן לעשות חיטוב חזק לקראת הקיץ נ.ב אני שמח שחזרת אחרי כל כך הרבה זמן שלא היית כאן |
ציטוט:
|
יזבל יא מאניק יא מפקיר איפה נעלמתה אחי?!?!:diractor:
נהייתה עצוםםםםםםםם מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך בנאבא תשמע אחי קבל במוניטין |
תודה על התגובות חברים.
וכן אני מתחיל חיטוב בזמן הקרוב (שבוע שבועיים) תפריט של גיל כמובן. ירידה מקסימלית בשומן ובנוזלים ומינימלית בשריר. בקיצור, יהיה טוב :) |
נראה טוב!
בהצלחה בחיטוב על כמה % שומן אתה פה? 16~ משו כזה לא? |
סביביות ה 14.
|
לפי התמונה הראשונה יש לך באמת משהו כמו 16 אחוז, אבל לפי התמונת רגליים באמת רואים לפי הבטן שאתה לא שמן.
|
וואי איזה סוס אחי אהבתי~!!!!!!!!!!!!!!
בהצלחה בחיטוב!!! |
רגליים גדולות,היידיים הייתי מצפה למשהו יותר מסיבי עם כאלו רגליים,אחלה גב,בסה"כ מסה מכובדת אחי.
ולדעתי כדאי לך לצאת לחיטוב . |
נראה לא רע בכלל.
אבל תוריד קצת שומן אחי ולגבי האלה שאמרו שזה צלב אז זה לא אלא זה סמל החיים או סמל הגינות משהו כזה כמו שאמרו של התקופה העתיקה של מצרים משהו כזה. אשמח אם תביא הסבר יותר מפורט על זה |
ציטוט:
גוף בן :):):):) רגליים ענקיות תן בראש |
רגליים קטלניות! גב בסדר.. שפר קצת ידיים..
בהצלחה! |
ציטוט:
The ankh seems at least to be an evolved form of, or associated with the Egyptian glyph for magical protection, sa. However, what the sign itself represents is often disputed. For example, Sir Alan Gardiner thought that it showed a sandal strap with the loop at the top forming the strap, but if so, the symbolism is obscure and so his theory has found little real favor early on. However, this interpretation seems to have received some acceptance among modern writers. It would seem that the ancient Egyptians called that part of the sandal 'nkh (exact pronunciation unknown). Because this word was composed of the same consonants as the word "life", the sign to represent that particular part of the sandal, was also used to write the word |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ