![]() |
נשנושים זעתר-אמרתי נפתח נאכל כמה
בסוף פירקתי חבילה
חיטוב עלק חח |
:):):):)
|
חחחחחחחח ימעפן אתה ככה עושה בחיטוב? lol
זה ידוע שאם פותחים את זה זה לא יסגר... תדע להבא להמנע מראש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היום גם אני דפקתי צ'יט.
אבטיח שסק ואפרסק וגם קצת גרעינים טיפה אבל טיפה. |
הבנים יותר בדיאטה מכל הבנות יחד O=
אני אם יש בבית משהו מתוק ולא בריא, לא ארגע עד שלא אקח אותו... (למזלי אין לנו אוכל בבית לעיטים קרובות) :) |
ציטוט:
וזה מבאס 3 וחצי חודשים לאכול אותו דבר, בלי דברים טעימים. ייאלה 8 אחוז שומן תגיע כבר. |
ציטוט:
אני קוראת לזה אוכל בריא:P צ'יט אצלי זה שוקולד :blush: אחח מתה אני על שוקולד:mushy: :cry_1: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני גם אוכלת כל יום אוות דבר, אבל מרמה פה ושם. למשל הרגע (אמצי הלילה) אכלתי תפוח בלי קשר |
אני אוהב שוקולד אבל לא לאלה שישבו ויאכלו פלטה או משהו כזה
אבל אני לא יכול בלי השייק,אני מחכה למשלוח כבר 5 ימים,אני מרגיש בגמילה :( |
ציטוט:
אסור לי בשבת חבר שלי בא אליי לבית עם ביסלי בטעם בצל,מז טעים רק מהריח השתגעתי. לא אכלתי,טוב לקחתי 3 עיגולים קטנים,בעצם בנונים וגדולים חח אבל בקטנה זה נימאס כבר. |
ציטוט:
היום חברה שלי פירקה פיצה ואני ישבתי לידה וניסיתי לשאוב קצת מהריח של הפיצה.. :cry_1: |
ציטוט:
אוי הבנות כולן פרות יחסית לכל החבר'ה פה בפורום, רק אם הייתם יודעים מה הן אוכלות כל יום...(חח לא אני כן?) |
לא הבנתי, אכלת חבילת זעתר?
|
ציטוט:
ומחזור זה התירוץ שלהן לכל האוכל שהן בולסות :jockey: |
ציטוט:
אף בת לא מתקרבת למה שאנחנו אוכלים,וסובלים כול יום בחיטוב. אני מתגעגע להמבורגר, לשווארמה,לביסלי לבמבה.. רבאק מזל שאין לי ביסלי בבית אחרת היתי נופל עליו,אני הולך לקחת עוד גרעיניים :ph34r: |
הנשנושים הזה יש על זה אזהרה על החבילה אם לא שמת לב :P
sandrik גיל צודק אף בת לא מתקרבת ולא תתקרב חוץ מהסוסות באמת לאוכל שאני יכול להכניס לגוף והרבבה בנים "בריאים" יכולים... |
אובססיביות...:wacko:
איזה כיף זה כשיש גנטיקה אה?:whistle: |
ציטוט:
לא הייתי במקדונלדס מכיתה ו :cry_1: פיי הייתי מכורה לבמבה, לא זוכרת מתי פעם אחרונה נגעתי בה. |
אבל זה לא מבאס כל הזמן ככה? יש אנשים שנהנים כל כך מאוכל טעים ושומני כל יום...
אלינה זאתי החברה שלי אכלה היום מול הפרצוף שלי בשיעור אנגלית באגט לבן כזה עם מלא צ'יפס נקניקיה קטשופ סלט וקולה אררררררררררר$%q@%#%q!!!! ואני הוצאתי את היוגורט 0% שלי Xd |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש פה בעיה עם רוסים? אם כן הולכת להיות פה תגרה משהו בן-פרוצה!!!!:diractor: |
ציטוט:
|
|
אני אוכל כל מה שזז,היום הלכתי לאכול פרגית בבוקר,ולפני יומיים כנפיים בצ'ילי יאמי :)
|
ציטוט:
|
הרוסים ינצחו אבל מתן...for Mother Russia
|
We got the power of the motherland!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם פוטין איך שהוא היום לא במיוחד יעזור לנו \=
נשארנו פרטיזנים ...צוות אנטון. |
פוטין הוא כוסון >_<
|
:ph34r:
ציטוט:
|
anton's revenge
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ