ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   גניקומסטיה (https://israelbody.com/showthread.php?t=8935)

toxicity 28-04-07 22:53

גניקומסטיה

פעם הייתי שחיף מת, לא שהיום אני לא רזה אבל הרבה יותר בנוי מפעם.
העלתי התקופה של כ-7 חודשים 15 קילו משקל, ושמתי לב דווקא ממשקל 62-70 שהיית עליה מאוד דרסטית ומהירה(כ3 חודשים), התפתח לי הג'ינו הוגעלי הזה.
האחוז שומן שלי נמוך(10-11) אז אני לא רואה איך זה יכול להיות שומן, גם אני מרגיש קשה שמה בפנים. אני בן 15 וחצי, אבל תאמתי אני לא רואה איך זה יעבור אחרי גיל ההתבגרות.. יש איזה משו שאפשר לעשות חוץ מניתוח? אין איזה זריקת קורטיזול או כדורים או משו אחר?

Jones 28-04-07 23:04

רק ניתוח נראה לי .

P-a-n-1-c 28-04-07 23:08

תעלה תמונה.

toxicity 28-04-07 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תעלה תמונה.

אל תפדח אותי בחייאת גבר, אני ראיתי תמונות של אחרים שיש להם, ואני רואה בדיוק אותו דבר, אולי טיפה יותר בקטנה, אבל הוא עדיין קיים..

יiסי 28-04-07 23:14

toxicity ברוך הבא גם אני סובל מהתופעה לפי דעתי רק ניתוח פתרון טוב ויעיל יש לי בכיתה עוד 3-4 ילדים (!) עם גינו שלאחד מהם זה ממש ממש חמור .. לי יש בחזה ימין קצת פחות משמאל אבל בערך אותו דבר.. אם החרא הזה לא יטשטש מספיק שזה ירצה אותי אחרי החיטוב הרצחני אני נשבעתי להעיף את זה בניתוח בגיל 18. (כיום עוד מעט 17 וחצי)

שים לב:
בבריכה לא רואים
בים לא רואים
באימונים לא רואים בכול המצבים האלה זה מתכווץ ונראה רגיל

P-a-n-1-c 28-04-07 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אל תפדח אותי בחייאת גבר, אני ראיתי תמונות של אחרים שיש להם, ואני רואה בדיוק אותו דבר, אולי טיפה יותר בקטנה, אבל הוא עדיין קיים..

חלילה אחי.
פשוט ככה נוכל להגיד לך האם באמת מדובר בג'ינו או שמה אפשר יהיה להוריד את זה בחיטוב קטנטן.
כשאתה נוגע בפיטמות אתה מרגיש גושים?
וזה ממש מפריע לך ד"א?

Ilan-V 28-04-07 23:16

אפשר לדעת מזה בדיוק?

יiסי 28-04-07 23:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
אפשר לדעת מזה בדיוק?

יש בחזה הגברי שומן שריר ורקמת שד קטנטנה. במקרים של גינו הרקמת שד גודלת ונשארת . יוצר חזה דמוי אישה ..

toxicity 28-04-07 23:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
toxicity ברוך הבא גם אני סובל מהתופעה לפי דעתי רק ניתוח פתרון טוב ויעיל יש לי בכיתה עוד 3-4 ילדים (!) עם גינו שלאחד מהם זה ממש ממש חמור .. לי יש בחזה ימין קצת פחות משמאל אבל בערך אותו דבר.. אם החרא הזה לא יטשטש מספיק שזה ירצה אותי אחרי החיטוב הרצחני אני נשבעתי להעיף את זה בניתוח בגיל 18. (כיום עוד מעט 17 וחצי)

שים לב:
בבריכה לא רואים
בים לא רואים
באימונים לא רואים בכול המצבים האלה זה מתכווץ ונראה רגיל

היום היה לי אימון, עם גופיה, ואתה רואה את הפיטמות בולטות דרך זה..

ציטוט:

חלילה אחי.
פשוט ככה נוכל להגיד לך האם באמת מדובר בג'ינו או שמה אפשר יהיה להוריד את זה בחיטוב קטנטן.
כשאתה נוגע בפיטמות אתה מרגיש גושים?
וזה ממש מפריע לך ד"א?

לא מרגיש גושים, מרגיש גוש, גדול.
וכן מאוד מאוד מפריע לי אסטטית, פשוט נראה כמו חזה של איזה כוסית.

Meir787 28-04-07 23:20

ציטוט:

נו מה זה אתר דוגמנות ? אף אחד לא יצחק עליך.

יiסי 28-04-07 23:20

טוקסי בראדר , בוא נגיד שחם הפיטמות נפוחות ולא רואים ת'שפיץ כן?
שקר למשל שים קרח על הפיטמות פתאום זה יואצ בחוץ והם נראות רגילות לכאורה נכון ?!

toxicity 28-04-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
נו מה זה אתר דוגמנות ? אף אחד לא יצחק עליך.

לא רואה סיבה לזה.. אני כבר מודע לתפועה..

toxicity 28-04-07 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

הם תמיד בחוץ דיי בולטות.. בחיים לא ניסיתי לשים קרח עליהם..

Ilan-V 28-04-07 23:28

אויש.. וממה דבר כזה קורה?

יiסי 28-04-07 23:28

הסבר לי. מה בחוץ? הפיטמה עצמה ("שפיץ") או שהפיטמה כזאת בפנים ושפוט בקושי רואים אותו וזה בולט כזה מהחולצה?

Meir787 28-04-07 23:28

ציטוט:

הם תמיד בחוץ דיי בולטות.. בחיים לא ניסיתי לשים קרח עליהם..

לא חייב לשים קרח, נסה לצבוט קלות. הן מתכווצות ?

יiסי 28-04-07 23:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
אויש.. וממה דבר כזה קורה?

אין הסבר סגור .
עליות דרסטיות במשקל השמנה עישון גראס בכמות שתיית אלכוהול בכמויות התפחתות והשתוללות הורמונים

toxicity 28-04-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
הסבר לי. מה בחוץ? הפיטמה עצמה ("שפיץ") או שהפיטמה כזאת בפנים ושפוט בקושי רואים אותו וזה בולט כזה מהחולצה?

הפיטמה מנופחת כזאת ויוצאת החוצה בולטת, כמן כן קצת אחריה גם מנופח טיפה, חלק מהעור יאנו לא דע קשה להסביר את זה ככה, אבל יאני לא רק הפיטמה התנפחה, אלא גם קצת אחריה..

DropDead 28-04-07 23:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

חח צודק .. שיש לך צמרמורת וקר לך (עור ברווז כזה) הם נהיות נורמאליות

toxicity 28-04-07 23:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Meir787
לא חייב לשים קרח, נסה לצבוט קלות. הן מתכווצות ?

לצבוט בכלל לא עוזר, תאמתי ניסיתי לדחוף אותם כזה פנימה בכח לכיוון בית החזה חזק, ומה שכאילו "העלים" אותם לכמה דקות, אבל עדיין אני מרגיש קשה שמה, פשוט הפיטמה לא מנופחת

יiסי 28-04-07 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
חח צודק .. שיש לך צמרמורת וקר לך (עור ברווז כזה) הם נהיות נורמאליות

בדיוק, קח שוט של אבסנט תראה איך הגינו רגיל לחצי שעה

יiסי 28-04-07 23:34

תשמעו חברה זה נראה לכם שזה בעיה נדירה או משהו זה ממש ממש לא נדיר יש גינו לבין 40-60 אחוז מהגברים בעולם... יש למלא מבוגרים ולמלא מלא נערים בני 14-15-16 בערך הגילאים האלה רואים את זה הרבה וגם 17... אני אישית מכיר לפחות 3-4 אנשים שיש להם , כמובן שהם לא יודעים מה זה לא מייחסים לזה חשביות ולא כלום כי המודעות העצמית לגוף שלהם בריצפה הם לא מתאמנים ועושים פוזינג 24/7

P-a-n-1-c 28-04-07 23:36

גם אני מכיר הרבה מאוד אנשים עם הבעיה הזאת. אם זה לא ממש ביג דיל אז לדעתי אין צורך לנתח, אלא אם כן יש לכם 15 אלף שקל לביזבוזים.

toxicity 28-04-07 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
גם אני מכיר הרבה מאוד אנשים עם הבעיה הזאת. אם זה לא ממש ביג דיל אז לדעתי אין צורך לנתח, אלא אם כן יש לכם 15 אלף שקל לביזבוזים.

תאמתי זה הקטע שקצת פחות מעניין אותי, ואני מדגיש קצת. הבעיה שלי עם הניתוח הזה היא שקודם כל לא יעשו לי אותו בגיל הזה, וגם אני לא הכי מעוניין, כי אני מאמין שאולי הוא יחזור,
שתיים זה תהליך ההחלמה, להיות חודש עם חגורת לחץ או מה שזה לא יהיה, ואז עוד לחכות עוד כמה חודשים עד שאני יחזור למשקולות, זה ממש ממש מבאס אותי =\ שלא לדבר על איזה כואב זה תהליך ההחלמה, ושיש המון לקוחות לא מרוצים..

יiסי 28-04-07 23:51

ציטוט:

תאמתי זה הקטע שקצת פחות מעניין אותי, ואני מדגיש קצת. הבעיה שלי עם הניתוח הזה היא שקודם כל לא יעשו לי אותו בגיל הזה, וגם אני לא הכי מעוניין, כי אני מאמין שאולי הוא יחזור,
שתיים זה תהליך ההחלמה, להיות חודש עם חגורת לחץ או מה שזה לא יהיה, ואז עוד לחכות עוד כמה חודשים עד שאני יחזור למשקולות, זה ממש ממש מבאס אותי =\ שלא לדבר על איזה כואב זה תהליך ההחלמה, ושיש המון לקוחות לא מרוצים..

טוקסיטי - זה ניתוח עם אחוזי הצלחה מאוד גבוהים במיוחד אם אתה הולך למנתח חיה..
לפי מה שהבנתי יש כאבים אחרי אבל לא משהו כ"כ רציני (הלבוי ז"ל דווקא אמר שכן כאבים רציניים)
אני אומר תירד עוד בשומן עד 8 תראה אם יש איזשהו שיפור אולי?!

toxicity 28-04-07 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
טוקסיטי - זה ניתוח עם אחוזי הצלחה מאוד גבוהים במיוחד אם אתה הולך למנתח חיה..
לפי מה שהבנתי יש כאבים אחרי אבל לא משהו כ"כ רציני (הלבוי ז"ל דווקא אמר שכן כאבים רציניים)
אני אומר תירד עוד בשומן עד 8 תראה אם יש איזשהו שיפור אולי?!

שוב, זה לא שומן, אני על אחוז שומן דיי נמוך ואין לי כמעט בכלל שומן בחזה חוץ מבאזור הזה של הגינו. וירידה של עוד אולי חצי קילו- קילו של שומן בכלל לא נראה לי תיהיה משמעותית. אבל שוב - שומן לא יכול קשה, ועוד במיוחד שומן לא יכול להיות קשה ולהאיגר עוד בתוך הפיטמה..
והללבוי אמר שהוא הפסיד שנה ולא יכל לזוז כמה ימים אחרי הניתוח.. אבל גם לא יעשו לי תניתוח בגיל הזה.. ): אני משתגע אני שהפסקתי להיות שחיף :):):):):):) וקיבלתי קצת צורה אני מקבל תחרא הזה :[

יiסי 29-04-07 00:07

יש להרבה תחרא הזה אין מה לעשות... לפי דעתי חיטוב טוב רק מטשטש אבל בכול מקרה אני צריך לראות איך זה נראה אצלך אם אתה לא מתבייש לשלוח לי תמונה באייסי או משהו שאני יגיד לך אם זה כמו שלי ושל אנשים שאני מכיר 226799398איסיקיו.

toxicity 29-04-07 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
יש להרבה תחרא הזה אין מה לעשות... לפי דעתי חיטוב טוב רק מטשטש אבל בכול מקרה אני צריך לראות איך זה נראה אצלך אם אתה לא מתבייש לשלוח לי תמונה באייסי או משהו שאני יגיד לך אם זה כמו שלי ושל אנשים שאני מכיר 226799398איסיקיו.

בהזדמנות אני ישלח לך, כי יש לי קצת בעיה לעלות תמונות למחשב

Vee 29-04-07 00:15

בגיל הזה זה לפעמים נורמלי, זה מלווה בכאבים ? אם כן זה עובר.

toxicity 29-04-07 00:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vee
בגיל הזה זה לפעמים נורמלי, זה מלווה בכאבים ? אם כן זה עובר.

רק כשאני נוגע בזה, וממש לא נראה לי שזה הולך להעילם..

ג'פרי 29-04-07 00:22

ציטוט:

רק כשאני נוגע בזה, וממש לא נראה לי שזה הולך להעילם..

אחי יש לי אותו דבר כמוך זה כמו גוש כזה בפיטמה ושאני נוגע אז זה כואב
http://img205.imageshack.us/img205/1284/image34wg9.jpg
תראו בתמונה שהפיטמה שלי נפוחה
אה שאלה זה עובר מתי שהוא ? בגיל יותר מאוחר או שחייב ניתוח ?

toxicity 29-04-07 00:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'פרי

שלי יותר קיצוני קצת, כמה זמן יש לך את זה כבר?

Powerlifter 29-04-07 00:27

לי יש גם כזה אבל יותר גדול בהרבה משלך ג'פרי.. ושאני צובט הם מתכווצות... זה יעבור?(אני בן 15.5)

ג'פרי 29-04-07 00:31

ציטוט:

שלי יותר קיצוני קצת, כמה זמן יש לך את זה כבר?

משהו כמו 4 חודשים אני משער

יiסי 29-04-07 00:51

4 חודשים? צעיר אם אני לא טועה יש כדורים שמעיפים את זה אם זה כ"כ צעיר משהו שזה אותה התרופה שנותנים לנשים חולות סרטן השד לא עלינו.

ג'פרי 29-04-07 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
4 חודשים? צעיר אם אני לא טועה יש כדורים שמעיפים את זה אם זה כ"כ צעיר משהו שזה אותה התרופה שנותנים לנשים חולות סרטן השד לא עלינו.

מחר נילך לרופא נברר בדיוק מזה ואיך אפשר לטפל בזה

יiסי 29-04-07 00:59

לא נראה לי שיהיה לרופא מה להגיד יותר מדיי.. או שיגיד לך יעבור בסיום ההתפתחות או שיפנה אותך לרופא המומחה אנדריולוג משהו כזה אם אינני טועה שהוא כבר יבדוק אותך יותר ויאשר לך את החששות אם זה גינו אורגינל או "פסיאדורוגינו" משהו כזה שזה גינו שהוא 100% שומני ואז הוא ימליץ לך על דיאטה...

toxicity 29-04-07 01:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

לי יש את זה משו כמו פחות מחודשיים, אתה אומר יש איזה תרופה מהירה?

Fatty 29-04-07 08:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'פרי

'בואנה אחי, מה שיש לך זה באמת שום דבר. חבל להתעסק בזה יותר מדי. אני בטוח שאף אחד שרואה את הגוף שלך לא ישר מסתכל על הפטמות שלך שטיפונת בולטות.

P-a-n-1-c 29-04-07 09:32

ג'פרי אתה אוכל סרט. לדעתי אין סיבה לעשות ניתוח במקרים כאלה.
במקרים כמו של הלבוי [אני מקווה שזה בסדר מבחינתך שאני מביא אותך בתור דוגמא, גם ככה עכשיו יש לך פיטמות דנדשות :1eye: ] זה כן די קיצוני ואז צריך לעשות.
מה שכן אפשר באמת לראות שאומנם יש כאבים לאחר הניתוח אבל הוא עובד! הניתוח של הלבוי הצליח אחושארמוטה לדעתי.

גם אני פעם חשבתי על לעשות את הניתוח הזה, עזבו אתכם ניתוח זה לא צחוק. אומנם אחוזי ההצלחה גבוהים מאוד אבל עדיין יש את הסיכונים ויש את ההחלמה וגם ניתוח זה לא הכי בריא לגוף בגלל ההרדמה וכו'.
אין סיבה לדעתי, באמת שאין סיבה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:29.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ