![]() |
חצי גמר ליגת האלופות: יונייטד-מילאן
דידה ממשיך בפאשלה הקבועה שלו בכל משחק. קאקא ממשיך בתצוגות המטורפות שלו עם 2 גולים מדהימים..
יאלה יונייטד! |
משחק חזק ,קקה הזה מאיפה הביאו אותו??????????????
|
השנה הכי חלשה שלי בליגת האלופות בקושי הייתי מעודכן בקושי כלום.. כנראה בגלל יובה שכבר לא שם.. עוד שנתיים בעזרת השם :)
והמשחק הזה אני רואה אותו רק בגלל רונאלדו תאמין לי אחד השחקנים זה |
קאקא שחקן גדול
|
מנצ'סטר בלתי ניתנת לעצירה, אני עדיין לא מעכל שקקה וקריסיטאנו רונאלדו משחקים באותו המשחק..
|
ציטוט:
וואלקקק רוני הזה שדדדדדדדדדדד |
תיקו D:
|
ציטוט:
פשוט אלו שני שחקנים שאני מאוד מעריך, אבל אני אוהד מילאן... |
ציטוט:
|
איזה מהפך!!!!!!!!3-2 למנצ'סטר משחק ענק של גיגס!!!:jockey::jockey::jockey:
|
איכסה !!!)!*@)(&@*)!@! בושה וחרפה, מנצ'סטר קבוצה על הפנים גרועים!!)*@)(!!
הגול הראשון לא נחשב גול בשבילי, ועם מלדיני וגטוסו מילאן היו הופכים את זה ל3-1 בכל מקרה אתם תראו מה יקרה בסן סירו.. Forza Milan |
איזה משחק !!
|
חבל באמת חבל,מילאן היו פשוט מצויינים,ואילולא הפציעות אני בטוח שהייתה גם מנצחת את המשחק הזה. איזה שחקן קאקא,הוכיח מי הכוכב האמיתי,ולא רונאלדו האפס האיגואיסט הזה.
בסוף נותר טעם רע בפה בגלל ברוקי המטומטם שהיה חייב לאבד את הכדור במרכז המגרש,אבל סה"כ אני מאמין ששבוע הבא בסאן סירו מילאן תצליח לנצח עם כל הקהל המילאנזי מאחורה :) דרך אגב,מישהו פה רושם בפורום של מילאן בארץ? |
אחטונג פציעות הם חלק מהמשחק, קח בחשבון שגם אצל היונייטד לא היו חסרים פצועים..
|
כן רקובה,אבל אל תשכח שאלו הם שינויים תוך כדי משחק.
אני כמובן לא מתרץ,כי אני יודע שבסאן סירו מילאן תביא ליונייטד בומבה,מכאן ומכאן מילאן היו צריכים לשחק התקפה,אז מילא עדיין 3-2 ישחק לטובתה. |
|
ברצלונה - ריאל מדריד / צ'לסי .
אם אין את המשחק הזה לפחות ברבע גמר .. אני לא רואה שום שלב חוץ מהגמר. פשוט מילאן, ליברפול וכל שאר הקבוצות המכוערות האלה לא מעניינות אותי. |
ציטוט:
נו מה זה לא היה ברור עוד אתמול? בכל משחק בשלבים האחרונים חייבים לדפוק את מילאן. מי שאומר שמילאן קבוצה שמשחקת כדורגל מגעיל,לא רעה אותה משחקת מעולם. |
היום צ'לסי - ליברפול
אני אומר 2-1 לצ'לסי יש עוד הימורים? :) |
2-1 ליברפול...היא פשוט טובה בליגת האלופות
|
גמר אנגלי יהיה בסוף.
|
יש הרגשה שצ'לסי לוקחת היום, אבל יש גם הגרשה שליברפול (והמזל שרק אלוהים יודע) תעלה לגמר..:ph34r:
|
צ'לסי תנצח 2-0
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ