![]() |
סקר: הפציעות השכיחות בחדרי הכושר בישראל
|
רררררררר אני שונא את המושג "אימון משקולות"
|
אכן הם צודקים, אני יכול להעיד אישית על הכתפיים.
|
מעיד על ברכיים
|
ברכיים וכתפיים ?
מה עים המרפקים ?http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon8.gif אבל הכי חזק פצועות האוזניים במכון נמאאס לי מגלגלץ :cry_1: |
מה עם דלקת במפרק כף היד?
רק על זה אני יכול להעיד.. |
לדעתי הפציעה הכי שכיחה זה דלקת שורש כף היד,אין הרבה שלא חוו את זה...
|
:):):):) איזה מצחיק.. אני נפצעתי גם בכתף וגם בברך
|
ציטוט:
|
Kachok צודק!!
|
מצטרף לקצ'וק וטרויה..
לי הייתה (ועדיין כנראה יש) פציעה מאוד מאוד רצינית בשורש כף היד הימנית.. |
נשחק לי הסחוס בברכיים
עכשיו ברוך שם זה עבר :z |
רוב הפציעות שלכם בשורש כף היד זה ביצוע לא נכון של תרגילים מסוימים !
וזה עובדה,אבל יש גם כאלה שגנטית שורש כף היד שלהם רגיש מאוד,יש לזה כמה הסברים מדעים אבל לרוב זה ביצוע לא נכון ! |
גם פציעות גב
לכל המתחילים שלא ממש יודעים ממה ואיך להתחיל את התרגיל אז הם דופקים לעצמם את הגב למרות שהם יראו את זה רק בעוד כמה זמן |
כן הכתף או החיבור של הטרפז לסקאפולה בצד שמאל דיי כואב לי או מציק מטח בגלל הדדליפטים שהעלתי משקל מהר.
או הלחיצות חזה במכונה אבל לא נראה לי. בכל אופן התגובות שמה הן מדהימות בטיפשות שלהם... אבל שיהנו הכבשים האלה. אגב , דייב טייט האגדי ידוע כאחד שחטף עשרות פציעות ואפילו לא הפסיק להתאמן בגללן! רק שאחרי 20 ומשהו שנים הוא נאלץ לפרוש מהרמות כוח אבל לא מאימונים ועשה חיטוב עצבני ועכשיו הוא נראה כמו סוס עוד העלה מאסת שריר... |
נכון להיום לא הייתה לי שום פציעה שקשורה לאימונים.
|
מצטרף לחבר'ה שחוו פציעה בכתף... לא נעים
|
היה לי פעם פציעה בבייספס..
בכתפיים.. אבל בקטנה לא משהו ריצני. |
ציטוט:
|
אתם מתאמנים עם חגורת גב ומגיני מפרקי שורש כף היד?
אתם מבצעים נכון חימום אקטיבי ופסיבי?
|
אני גם בכתף וגם בברך
|
אני רק דלקת ביד..
|
ציטוט:
|
טפו טפו טפו, עדיין לא היו לי דלקות ומקווה שזה יימשך כך.
|
פריצת דיסק,אבל לא בטוח שזה מאימונים :cry_1:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל זה לא עד כדי כך נורא.. אני עד היום לא יודע את הסיבה,אולי מהמכון,אולי מהעבודת העמסות שעבדתי או אולי בגלל שהחלקתי פעם בבית ונפלתי על הגב. |
ציטוט:
|
שום ניתוחים וכדורים,רק מתיחות וכירופרקטים למרות שזה לא מעט כסף,אבל אחרי איזה 15 פעמים הרגשתי הקלה רצינית למרות שעד היום לפעמים פה ושם ממש טיפה כאבים.
|
ציטוט:
|
לצערי יכול להעיד על כתף (כרגע), מרפקים (שבגללם כבר איזה שנה לא עושה לחיצה צרפתית ודברים בסגנון), שורש כף יד (שהשביתה אותי לשלושה חודשים), מפשעה (שמונעת ממני לעשות לג פרס)..
להמשיך?:cry_1: |
ציטוט:
אבל שימותו כל האורטופדים. אה ודרך אגב,כדור טניס זה אחלה מסאז' לגב ומשחרר הרבה פעמים קליקים שגורמים להקלה מטורפת :) הנה תמונה להמחשה דרך אגב איך זה פועל כל החרא: http://www.programapostural.com.br/r...niadedisco.jpg 2 חוליות ,בינן דיסק(הבעייתי אצלי),ומה שקורה כשהוא יוצא הוא לוחץ על תעלת העצבים מה שגורם לכאבים השונים,אז אצלי הוא הרבה פחות יוצא,עם סטייה לצד ימין מה שמקרין לי כאבים לרגל. תודה לאל אני כמעט ולא חש בהם כבר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ