![]() |
טונה בשמן בחיטוב
נגמר לי האבקת חלבון, וטונה בשמן זה הדבר הכי נורמלי שנראה לי לקחת אחרי האימון. יש בזה כולה 8 גרם שומן (אחרי שמעיפים טוב טוב את השמן יש פחות, בסביבות ה6-5).
נראה לכם בסדר? |
עדיף מאוד שלא כי זה שמן מנועים..
אין לך טונה במים\בשר\קוטג'? |
פאניק ההומור שלך משהו סוף..
טונה במים בחיים לא תכנס לפה שלי, קוטג' לא מתאים לי אחרי האימון גם בגלל שהחצי אחוז מגעיל לאללה, בשר (עוף) אוכלים בארוחה הגדולה. למה טונה בשמן לא נראה לך? |
כבר גמרת את האבקה?!?! בן אדם הבאתי לך קילו וחצי!!!
תנסה קוטג' חצי אחוז עם שוקולית. |
נו עברו כמעט חודשיים, וזה 2 מנות ביום! (כולל שבוע שבכלל לא נגעתי באבקה ולא התאמנתי), תעשה חישוב..
|
מה ההתנגדות שלכם לטונה בשמן?! זאת השאלה..
|
אחד מהדברים הכי בסיסיים בתזונה אחרי אימון זה חלבון מהיר ויימנעות משומן שמאט תספיגה בטונה בשמן לא רק שיש שומן הוא אפילו לא אכותי קיצר ממש לא מומלץ בטח שלא בחיטוב ובטח ובטח שלא כארוחה אחרי אימון
|
יוגורטים יהיה סבבה לא?
|
תזכור שהכי חשוב זה פחחמה. לא חלבון
|
בשביל זה יש בננה! :diractor:
|
אן על אבקת חלבון ואם לא אז טונה במים לדעתי שאר הדברים כמו גבינות למינהם פחות מתאימים לאחרי האימון תדפוק טונה אם פרי וזהו תממילא אחרי אימון כולך מפורק לא שם לב למה אתה מכניס לפה ולא הבנתי תמזמין עכשיו חלבון ומחפש פתרון זמני או שתמפסיק לקחת חלבון?
|
נגמר לי האבקה וכרגע אין לי כסף לזה חח..
גועל נפש טונה במים אחי!!! גועל נפש!!! |
ציטוט:
|
:):):):) איזה סרוט:wiggle:
איך הצלחת לשלב את המילה "טנה במים" ו"מעדן" במשפט אחד? :ph34r: :ph34r: :ph34r: |
ציטוט:
|
תנסה טונה במים ושים בה כף שמן זית= שומן איכותי שגם ככה אתה צריך וזה עדיף על טונה בשמן "מנועים" כפי שנאמר פה וכשמתרגלים זה גם טעים...
|
ציטוט:
|
ראיתי בסופר טונה בשמן זית ם_o
עולה איזה 10 שקל לקופסא... |
ציטוט:
|
רקובה אתה יכול לאכול דג אחר במקום טונה, יש הרבה דגים בים כמו שאומרים P:
|
ציטוט:
טונה בשמן לא נראה לי כי השמן שם לא איכותי בלשון המעטה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים בפורום הזה זה הדבר האחרון שאני יקח קשה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
למה חצי מהאנשים פה הולכים על ה"חלון הזדמנויות הזה" עם הספיגה המהירה וכו' וחצי לא?
מה חלק השתכנעו מהמאמרים והמיתוסים על זה וחלק לא? |
תסתכל על הרכיבים של הטונה בשמן הרגילה ואני מבטיח לך שכבר לא תרצה לקנות אותה... אהםסויהאהם.
|
ציטוט:
|
נראה לי שאני ילך בסוף על 2 יוגורטים של יופלה 0% (בטעם בננה פקאן) + בננה.
|
ת'אמת ,אני בחיטוב לא חיטוב אוכל טונה בשמן כי במיים זה מגעיל לאללה,ולא רואה שום הבדל בין השניים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרבה פה עושים חיטוב עם קוטג' 3 אחוז למשל, ככה שבחבילת קוטג' הם אכלו יותר שומן ממה שיש בטונה בשמן. אני אוכל גבינה לגנבה/קוטג' 0.5%, יוגורטים 0%, חלב 1%, ככה שזה נראה לי סבבה לגמרי.. ה-6 גרם שומן שבטונה בשמן יכולים לרדת לי עד הביצים ולשחק שם מחבואים.. |
ציטוט:
צמע אבל לא כדאי שהשומן הזה יבוא ממשו איכותי יותר במקום שמן קנולה? |
שומן איכותי בא בכל מקרה, חומוס בפסטרמה, אבוקדו בסלט, שמן זית בגבינה. ה-6 גרם האלו לא יהפכו את העולם, בטח ובטח כשאני אוכל הכל על ה-% המינימליים..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ