![]() |
ארוחה ענקית שאכלתי ומה אתכם?
היום אני ביום האוהב עליי בחיטוב יום העמסת הפחמימות אז תשמעו מה אכלתי היום אחרי אימון שייק חלבון עם שלוש בננות אחרי חצי שעה חזרתי הבייתה שתי תפוחים שתי תפוזים ארבע לחם מלא ואחרי שהוא נגמר עברתי לעשר לחם קל ועשר פרכיות אורז עם מאה גרם חזה עוף מה אומרים מכובד? יאללה שכל אחד יחלוק פה איזה ארוחה גדולה שהייתה לו בזמן האחרון או איזה ציט עצבני לכל האנשים בחיטוב ראו הוזהרתם לא לייכנס יאללה שוטו
|
אני בחיטוב והיום עשיתי צ'יט. אכלתי מסטיק. :mushy: , מרגיש רע עם עצמי...
:shok1: |
חחחח..עכשיו דפקתי פרוסה עם שוקולד מרגיש מלך
|
חח אני רואה שאן לי פה מתחרים :carry86w: בונה זה לא מצחיק נראה לי שברתי שיא גינס בסיבים תזונתיים ליום אחד אני עוד שנייה מתפוצץ ולחשוב שמחר אני חוזר לאכול בכל ארוחה בנס שתי פרכיות עצוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אם כבר דופקים ארוחה, למה לא איזה סטייק טוב? למה להתבאס על פרחיות ולחם קל?
|
ציטוט:
סטייק = חלבון. |
מה אתם ילד !!! באמא שלי !!!
אני מזמין 2 מגשים של פיצה !!!!! או 2 בגטים אם שוארמה או 10 פיתות אם חומס ושמן זית וחריף |
2 פיצות משפחתיות מדומינו'ס עם תוספות בשריות + לחם שום ... :ninja: לפני חודש וחצי בערך...
|
חחח אני לא עושה את זה כ"ציט" אבל בתקופה שהייתי אוכל כמו בהמה שאני לא יודע למה זה בדיוק תרם לי ואם זה תרם לי לגוף משהו חוץ מהרבה מאוד שומן (למרות שגבהתי הרבה באותה תקופה) עשינו הימור עם חברים מה יכול לאכול הכי הרבה בעל האש שעשינו עם הכיתה :
4 פיתות עם חומוס מפוצצות בבשר (בערך 2 המבורגרים בכול פיתה) 10-15 נקניקיות 8 קבבים :) פעם גם אכלתי לארוחת "ביניים" בין הבוקר לצהריים 4 המבורגרים של זוגלובק כול אחד 100 גרם + חטיף דוריטוס ענק :) ואחרי זה עוד אכלתי קוסקוס של אמא אם בבאדיבילדינג אני בחיים לא יתחרה אז יש לי ענף אחר שגם דיי אהוב עליי :p |
התחלתי חיטוב לפני איזה שבוע וחצי ככה... אבל אני לא עושה העמסות, זה באמת ניראה לי מיותר, ולא ניראה בכלל שבפועל זה תורם למשהו. (את התיאוריה אני מכיר)
|
ציטוט:
|
לא מבין את האנשים שאוכלים שווארמה בבגט.
מה הם צרפתים? |
ציטוט:
ב. זה גדול ! |
ציטוט:
אני עושה אחורה כזות פעם בשבוע ביום שבת ! אני עושה את זה יותר בישביל הרגשה טובה בישביל הנפש כמו שאומרים !! |
סתם לא נוח בבגט.
לhell, הבחור דיבר על ארוחות גדולות, וכל החברה מדברים על צ'יטים אז למה לא להנות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
של דומינוס שכל פיצה שלהם דקה כמו דף נייר או של פיצה האט ששם כל פיצה עבה כמו ספר :XDemoticon: זה גם נחשיו אני אישית מגש שלם של פיצה האט בקבוק פאנטה ענבים לחם שום ולקינוח גלידה ואחרי זה נרגילה קולה ופיצוחים ..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
נרגילה אה? אין על דובדבן! וואי אחרי ארוחה זה משהו לפנים
|
פעם, מזמן, עוד לפני שהתאמנתי כמו שצריך, בגיל 15 וכמה חודשים בודדים, אכלתי מגש פיצה שלם + כמעט בקבוק שלם של קולה... זהו שיא הצ'יט שלי.
אם אני עושה צ'יט בחריגה מתזונה נכונה, הוא לא כזה גדול... זה מתבטא בארוחת שחיתות אחת של איזה 700-800 קלוריות, מתוכן 400-500 של ג'אנק. אני פשוט לא רגיל לכמות ג'אנק אדירה בקצת זמן ובמכה אחת. |
הבעיה שלי שהצ'יטים שלי הם לא לאפה עם שאוורמה או פיצה, אלא שוקולד, גלידה וכל דבר מתוק שיש. צ'יטים של מתוקים זה על הפנים בניגוד לשיפודים בבגט שזה עוד סבבה יענו הערכים של זה אחלה.
ועוד בעיה בצ'יטים האלה של המתוקים שאתה לא מרגיש שובע בשיט, אתה פשוט רוצה עוד ועוד ועוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל הרעיון של ההעמסה הוא להחזיר את הליפטין וחבריו לרמות הרגילות שלהם בגוף בכדי שהחיטוב ימשיך בצורה טובה ולא תתקע אחרי כמה שבועות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:cry_1:
|
ציטוט:
רק בלאפה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ