![]() |
סוף סוף קיבלתי סמל (:
אחרי מספיק זמן קיבלתי סמל בטקס יום העצמאות, סוף סוף.
אגב... מי משרת בקריה? אני מש"ק משמעת ותורנויות שם... יכול לעזור לכם (: |
מזל טוב יא שועל מולדבני
חשבתי סמל בצד שלך בריבוע הקטן הזה חחח |
חח יפה בהצלחה בהמשך!..
|
מה זה אומר? D:
|
ציטוט:
כל הכבוד, ככה זה בחיים צריך להתקדם... יפה לך.. |
מברוק ,אני כולי צעיר רק עוד מעט רב"ט =\
|
ציטוט:
מה אתה אוג 06? :jockey: |
מברוק,מזל טוב.
|
ציטוט:
אכן אוג' 06 אנוכי אבל אל דאגה ,אני אקרע את ים סוף ,ובעיקר את גבי אשכנזי ,ואשיג לעצמי קיצור שירות כל כך מאסיבי ,שאני עוד אשתחרר לפניך |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרגות זה לפי פז"מ , קרביים מקבלים את הרב"ט ממש בסוף הטירונות ,וג'ובניקים אחרי 10 חודשים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שלא יישלח חייל קרבי לאימון מתקדם שהוא עוד לא סיים טירונות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר לצאת לקצונה גם בדרגת רב"ט. ואני אומר זאת מניסיון. |
אפשר גם ללכת למסלול קצונה יעודי..
שום דבר לא חד משמעי בצבא |
ציטוט:
|
ציטוט:
מרבית החיילים שיוצאים לקצונה, לפחות עורפיים ותומכי לחימה, יוצאים טרם קבלת דרגת הסמל. נוטים להעדיף כי חיילים יצאו לקצונה בפז"ם נמוך יותר וזאת בכדי שתיוותר להם יתרת שירות גדולה יותר בתור קצינים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לחיילים עורפיים אין קורס סמלים. לעומת זאת, לחיילים תומכי לחימה מסויימים, דוגמת חיילים במשטרה צבאית, יש קורס סמלים ואף על פי כן, רובם המכריע יוצאים לקצונה מבלי לעשות קורס סמלים. מעבר לכך, חיילים שיוצאים לאחר שעשו קורס סמלים נחשבים "חריגים" מאחר ויתרת השירות שלהם קצרה יחסית לאחרים. |
ציטוט:
לרוב בקרבי יוצאים לקצונה רק אחרי קורס מ"כים אבל תמיד יהיו חריגי פז"ם. קורס מ"כים מעניק קיצור דרגה רק למי שיצא אליו מיד בתום אימון מתקדם (הקצאה ראשונה) כל השאר בלאו הכי יקבלו סמל אחרי שנה ו-4. חוץ מזה מי בכלל רוצה קצונה, סמ"ח מסייעת כבוד!:king: |
אחי אתה מש"ק תורנויות מהרנ"ג בקריה?
|
למחוק
|
תודה, בכל אופן אני רוצה להגיע לתפקיד בכיר קרבי
|
shiko אני דווקא שמעתי שאחד הדברים הגרועים הוא לצאת לקורס מ"כים ביציאה מוקדמת.
|
ציטוט:
בדרך כלל השפיצים יוצאים בהקצאה ראשונה וזה פחות או יותר נכפה עליהם, והסיבה העיקרית היא שמחזור אח"כ רוב רובם הולכים להיות מ"כים בבא"ח. הרוב בד"כ רוצים לראות קו מיד אחרי אימון מתקדם ומעדיפים לצאת בהקצאה שנייה או שלישית. |
מזל טוב צעירוס ;)
|
ציטוט:
אני מודה, צעיר אני יהיה עד פז"מ של שנתיים וחצי בצבא. ואז 4 וחצי חודשים לשחרור אני יקבל את הכבוד שמגיע לי. למרות שתוקף תפקידי יש לי כבוד מפז"מ 0, כי אני מש"ק משמעת ותורנויות, נראה אותך מציק לי... :jockey: אני חייב לציין שלעתי שנה ו-9 (פז"מ קבלת הסמל) זה אכן נחשב צעיר עדין, אבל בוא נזכור שבנות למשל בפז"מ כזה אוטוטו משתחררות, אז עדין זה תקופה מכובדת. |
אליאב מזל טוב יתותח על!!!!!!!!!!!!!
כפרה אני עליך אין אנשים כמוך אליאב... |
ציטוט:
|
אחי מאיפה את בקריה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ