ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   שייק שהמאמן נתן - הגיוני ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=8070)

ג'וק בירידה 16-04-07 22:22

שייק שהמאמן נתן - הגיוני ?

שלום,

המאמן שלי נתן לי את השייק הבא לאחרי האמון:

200 מ"ל חלב
3 חלבון ביצה
כף דבש
2 תמרים
3 כפיות סוכר ענבים
2 בננות.

זה לא מעט מדי חלבון ? הרי צריך בסביבות 30 גרם אחרי אימון, לא ?

damn 16-04-07 22:23

סלמונלה :)
לא כדיי..

YNZ 16-04-07 22:25

כן גם קצת חלבון וגם סלמונלה לא כדי ..
עדיף במקום שתשים אבקת חלבון וכל שאר המרכיבים נראה לי סבבה ..

Vin diesel 16-04-07 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'וק בירידה
200 מ"ל חלב
3 חלבון ביצה
כף דבש
2 תמרים
3 כפיות סוכר ענבים
2 בננות.

תן לו מכות...
*ותשיג אבקת חלבון.

Vin diesel 16-04-07 22:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YNZ
וכל שאר המרכיבים נראה לי סבבה ..

איך סבבה?שתי בננות+2 טמרים+3 פכיות סוכר ענבים זה איזה 95-100 גרם פחמימות..מה הוא שוקל 115-120 קילו?ועוד הדבש...ועוד החלב אם השומן...מה קשור ביכלל?

ran_z 16-04-07 22:34

תגיד לי מה יש למאמן שלך? מה הוא הפך לך את הארוחה של אחרי האימון לארוחה בנאפיס.
לך עכשיו תתחיל למדוד חלב, לספור חלבוני ביצה, כפות של דבש וסוכר ענבים, תוסיף למיניין גם תמרים ובננות, וכל זה מיד אחרי האימון? צריך בשביל זה עוזרת בית טבחית ומנקה.
תקנה לך אבקה טובה של אופטימום או צ'מפיון תוסיף לך גם סוכר ענבים לתוספת גלוקוז מתוק וטעים, וגמרת הסיפור.

ג'וק בירידה 17-04-07 11:40

מישהו יכול להמליץ לי על אבקה כזאת ?
תודה.

Vin diesel 17-04-07 11:48

תירשום נתונים אחי...משקל,גובה,אחוז שומן.

ג'וק בירידה 17-04-07 11:56

בן 25
משקל 57 ק"ג
גובה 168
אחוזי שומן אני לא כ"כ זוכר, אני חושב שבפעם האחרונה היו 10 או 11.

אגב, אחרי שחשבתי הרבה החלטתי על חלבון ולא על אבקת עליה במסה פשוט כי לפי כל המאמרים פה, מי שאין לו בעיה להשמין - לא צריך עליה במסה. אם אני אוכל בלי חשבון, הבטן גדלה. חוץ מזה שפחמימות אין לי בעיה לאכול, חלבון כן (אני גם צמחוני).

אני מתלבט בין החלבון של צ'מפיון לבין זה ש אופטימום. אשמח אם תעזור לי קצת כי אין לי שום מושג.
תודה רבה !!!

Vin diesel 17-04-07 12:02

אוקי חלבון אז חלבון.
גם אופטימום וגם צמפיון שתיהם חברות מעולות.
אבל אני ממליץ לך יותר על השק של אופטימום 4.7 קילו אבקה זה אריזת חיסכון..הרבה יותר משתלם..אם אתה צריח גם קצת עזרה בפרטי דבר איתי..באי סי קיו..

ג'וק בירידה 17-04-07 12:14

כתבתי לך לאיי סי. תודה.

Moshe 17-04-07 12:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ג'וק בירידה
בן 25
משקל 57 ק"ג
גובה 168
אחוזי שומן אני לא כ"כ זוכר, אני חושב שבפעם האחרונה היו 10 או 11.

אגב, אחרי שחשבתי הרבה החלטתי על חלבון ולא על אבקת עליה במסה פשוט כי לפי כל המאמרים פה, מי שאין לו בעיה להשמין - לא צריך עליה במסה. אם אני אוכל בלי חשבון, הבטן גדלה. חוץ מזה שפחמימות אין לי בעיה לאכול, חלבון כן (אני גם צמחוני).

אני מתלבט בין החלבון של צ'מפיון לבין זה ש אופטימום. אשמח אם תעזור לי קצת כי אין לי שום מושג.
תודה רבה !!!

לא בא לי לבאס אותך אבל אם אתה צמחנוי מטעמי רחמים על חיות שתדע שיש מצב שאבקות חלבון עושים מחיות כאלה ואחרות כדי שתקח לצומת לבך
ובכללי לצמחוניים לעלות במסה קצת משימה בלתי אפשרית למרות שזה אפשרי אבל זה יותר קשה בהרבה ולא ראיתי הרבה מפתחי גוף צמחוניים שהשיגו תוצאות אם בכלל

DropDead 17-04-07 12:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
לא בא לי לבאס אותך אבל אם אתה צמחנוי מטעמי רחמים על חיות שתדע שיש מצב שאבקות חלבון עושים מחיות כאלה ואחרות כדי שתקח לצומת לבך
ובכללי לצמחוניים לעלות במסה קצת משימה בלתי אפשרית למרות שזה אפשרי אבל זה יותר קשה בהרבה ולא ראיתי הרבה מפתחי גוף צמחוניים שהשיגו תוצאות אם בכלל

אתה מתכוון מהחלב של החיות כן ?

Johnny 17-04-07 16:19

dropdead לצמחונים מותר לשתות חלב, איך הוא יאכל ביצים ולא חלב?
אגב יש בוגאס תחרות פיתוח גוף לצמחוניים נקיים מסטרואידים ויש תוצאות.

Bodybuilder 17-04-07 16:22

1):XDemoticon: שיהיה לך בתיאבון

2)כשתמאס עליך לשתות את החרא הזה קנה אבקת חלבון http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon12.gif

ג'וק בירידה 17-04-07 17:54

שמע,

אני אכן צמחוני מטעמי "רחמים", אבל זה בסדר, כי אני לא מתכוון להיות מפלצת שרירים. אני פשוט רוצה יותר צורה, ולכן אני לוקח חלבון ולא אבקת עליה במסה.

ובנוגע לחלב וביצים, אני לא טבעוני, ולכן אני כן אוכל ביצים ושותה חלב.
יש הבדל עצום בין צמחוני לטבעוני, שתדע :-)

תודה על התשובות בכל מקרה.

Bodybuilder 17-04-07 17:59

דרך אגב גם בג'וק יש חלבון :mushy:

Johnny 17-04-07 19:29

בג'וק יש הרבה חלבון, כשהייתי בתאילנד ניסיתי זה דווקא לא כל כך מגעיל. ברחובות שם יש מנגלים עם מאות חגבים וגו'קים מתבשלים, לזה אני קורא חטיף חלבון :)

Moshe 17-04-07 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
בג'וק יש הרבה חלבון, כשהייתי בתאילנד ניסיתי זה דווקא לא כל כך מגעיל. ברחובות שם יש מנגלים עם מאות חגבים וגו'קים מתבשלים, לזה אני קורא חטיף חלבון :)

אני בטוח שגם בכלב וגם בתוכי על האש יש הרבה חלבון

DropDead 17-04-07 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
אני בטוח שגם בכלב וגם בתוכי על האש יש הרבה חלבון

קניבל

Fiend 17-04-07 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
dropdead לצמחונים מותר לשתות חלב, איך הוא יאכל ביצים ולא חלב?
אגב יש בוגאס תחרות פיתוח גוף לצמחוניים נקיים מסטרואידים ויש תוצאות.

http://www.veganbodybuilding.org/martin.htm
http://www.veganbodybuilding.org/robbie.htm

Vin diesel 17-04-07 22:29

שחיף.

Johnny 17-04-07 23:16

באמת שחיף.
פעם פרסמו פה סרטון של איזה בחור שהתחרה בתור טבעון (!) והיה גדול יחסית לממוצע, היתה לו מאסה גדולה יותר מרוב חברי הפורום.

Yoggie 17-04-07 23:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
שחיף.

מסכים איתך שהוא לא נראה משהו אבל משיטוט קטן באתר קראתי שהוא מתחרה במאסטרס (הבחור בלינק השני). כשאני רואה מישהו מבוגר מתאמן ככה ומגיע לתוצאות גם אם הן לא כמו של בודיבילדר צעיר ומקצועי אני מתמלא הערכה רבה כלפיו.

Vin diesel 17-04-07 23:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
מסכים איתך שהוא לא נראה משהו אבל משיטוט קטן באתר קראתי שהוא מתחרה במאסטרס (הבחור בלינק השני). כשאני רואה מישהו מבוגר מתאמן ככה ומגיע לתוצאות גם אם הן לא כמו של בודיבילדר צעיר ומקצועי אני מתמלא הערכה רבה כלפיו.

חחח קראתי עכשיו את האודעה שלך וראיתי "הבחור בלינק השני" , אני ביכלל לא ניכנסתי ללינק השני..חח חשבתי שהוא בטעות נתן שתי לינקים אותו דבר..כך זה נראה לי ממבט ראשון..עכשיו סמתי לב שזה לינק שונה..
אז וואלה יש הערכה.על העבודה הקשה..
אבל בכל מקרה לא משהו..בוא נגיד כך לא האיתי משלם כסף בשביל ללכת ליראות את התחרות,מסכים?
*תגיד לי מה אם תמונות של המכנסיים והחולצות?תפציץ כמה תמונות מאיזה אימון אצבני..:CARRY86W:

Moshe 18-04-07 08:57

הוא פירסם שם את התפריט חיטוב שלו .. פשוט מזעזע אבל הוא מזהיר שזה לא לאלו שרוצים להוסיף שרירים
אבל לפחות לשמר :\

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:11.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ