![]() |
סאבלימינל ומרי בן ארי - אדון עולם שיר לרגל יום השואה
שיר של סאבלימינל ושל מירי בן ארי לרגל יום השואה
ההורדה חוקית! להורדה: http://www.my-video.co.il/adon/index2.html |
...יפה.
|
הסאבלימינל הזה עובר כל גבול מאז שהאלבום האחרון שלו היה חרא הוא מנסה לפרסם שירים שלו בכל דרך אפשרית קודם תאונות דרכים עכשיו על יום השואה פשוט בושה :cry_1:
|
לא סובל אותו
|
אחלה שיר
|
ציטוט:
|
אחד הזמרים.. מת עליו
|
אחלהה שיר אחלה זמן ומי שאומר אחרת לא מבין מעצמו
הוא הכניס תראפ לארץ |
ציטוט:
אבל בכל זאת הוא הכניס ת'ראפ לארץ והוא הזמר הכי טוב בארץ ואני מקווה שעם הזמן הוא ישתפר. עוד יותר.. |
שיר יפה.... אני לא מבין למה אתם אומרים שהוא חרא... אחלה שי אחלה מילים מה לא מוצא חן בעיניכם
|
הוא באמת ראפר טוב וכנראה גם הכי טוב בארץ אבל לאחרונה הוא התמסחר בשביל כסף ופרסום הוא יעשה ראפ על השואה על תאונות דרכים על שוקו קרלו וזה כבר נהיה מצחיק תשמעו תאלבום הראשון שלו ותבינו אך הוא הדרדר
|
השיר הוא חינמי לא כדי לקדם מכירות אלא כדי להעביר את המסר שבשיר
היה על זה כתבה בחדשות והוא ציין שזה שיר מיוחד שכבר המון שנים הוא חושב לעשות אותו. אני גם לא כל כך מת על סבלימנאל(כל אחד אחר שנוהג לשמוע את אמינם,jay Z וכו'...) אבל יש לו כמה שירים טובים דווקא |
ציטוט:
|
פחחחח defa vu מי הכניס לך לראש שהוא הראפר הכי טוב בארץ? רק כי הוא מפורסם לא אומר כלום, זה כמו לומר שפיפטי סנט הוא הראפר הכי טוב באיסט קוסט.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתם מדברים על סאבלימינל, מה עם מירי בן ארי?
עם כל הכבוד לסאבלימינל, ויש כבוד, היא הצליחה בחו"ל הרבה יותר ממנו. היא עבדה עם הראפרים המצליחים ביותר, אז תנו גם לה כבוד. |
תודה רבה
|
לא מפריע לי שסאבלימינל ההתמסחר.
גם חלק מהשירים שלו נחמדים. אבל אין מה לעשות ככה זה שלוקחים שירים קלאסיים מזמרים כמו ג'ו באדן בפרסית וקלאסי כמובן, avalenches - that boy needs therapy בריספקט מהאלבום הקודם, מליל ג'ון שאפילו את האוקיי שלו חיקו (באם סי נטו) והרשימה עוד ארוכה ופשוט מעתיקים.. שלא לדבר על כך שחצי מהשירים שלו מסומפלים משירים ישראליים (טורו - הפרח בגני, פרחים בקנה ועוד ועוד...) מי שהיה בהופעה של פיפטי זה היה ממש מצחיק. הם עשו "זוז ביצ'" על הביט של move bitch וסאבלימינל העז בכלל לשיר על הביט של break your neck של באסטה כאילו הוא בכלל יכול להתקרב לפלואו שלו ועוד בשיר הזה. |
ציטוט:
|
תשמע, קובי לא ראפר רע, אבל אל תעשה ממנו הכי טוב בארץ, במיוחד כשאתה לא מכיר עשירית מהראפרים בארץ. רוב הראפרים בארץ עדיין באנדרגראונד בגלל שהתחום עדיין לא במיינסטרים. חוץ מזה, פיפטי לא רע, אבל הוא לא הכי טוב וגם לא מתקרב.
|
ציטוט:
וד"א חרא של כתבה הייתה בעיתון. כמעט כל שיר שכתבו שהעתיק וכתבו את ה"מקור" זה לא היה נכון. המפגרים האלה כתבו שהוא העתיק את קלאסית ופרסי מ I just wanna love you של ג'ייזי..:cry_1: ותגידו מה שתגידו, הראפר הכי טוב במזרח כיום הוא נאס ולא יעזור כלום.. לא שזה אומר שאני הכי אוהב אותו. על טעם ועל ריח אין להתווכח. אבל גם עם עובדות אי אפשר להתווכח ;) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.indie911.com/index.php?cID=16345 בקשר לסאבלימנל , עכשיו אני לא סובל אותו, אבל בכל זאת פעם הוא היה באמת ראפר טוב |
ציטוט:
ד''א אני לא מבין בראפ אני מתעסק באלקטרונית חח שמתם לב שהוא מזכיר בקול שלו את אמינם? |
כל הכבוד לו
הוא עושה את זה למטרה טובה וספק אם להכניס כסף לעצמו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א... עוד ראפר יהודי טוב זה מתיסיהו מת על המוזיקה והשירים שלו... זה לא בדיוק ראפ יותר סגנון ג'אמיקני כזה אבל ממש יפה.. |
ציטוט:
"King without a crown" . בקשר לאמינם , תשמע את יישי ואז תגיד "לא לשאת את שמו לשווא" |
ציטוט:
בכל מקרה לא שמעתי אף אחד שאהבתי כמו אמינם אפילו לא טופאק אבל נראה... |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ