ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   כמה סטים עושים בתוכנית abcd (https://israelbody.com/showthread.php?t=79822)

VADIM_FT 23-07-13 23:29

כמה סטים עושים בתוכנית abcd

כמה לשריר גדול , וכמה לקטן ? ועוד שאלה הבנתי שזאת תוכנית למתקדמים , אני מתאמן כבר 7 חודש בab של 4 בשבוע , משקלי עבודה לא בשמיים אבל לא מאוד נמוכים בנץ-75 סקוואט- 80 חתירה בנט אובר- 60 , לחיצת כתפיים - 45 (חופשי , לא בסמית משין ) האם כדי לי לנסות abcd ?

Yoshi-Moto 24-07-13 06:15

אני לא חושב שיש סיבה לעשות פיצול קיצוני יותר מabc.. התדירות שבה אתה מאמן כל שריר נהיית נמוכה מידי

VADIM_FT 24-07-13 16:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoshi-moto (הודעה 1170541)
אני לא חושב שיש סיבה לעשות פיצול קיצוני יותר מabc.. התדירות שבה אתה מאמן כל שריר נהיית נמוכה מידי

אבל העצימות תיהיה ענקית ... וזה יקח שבוע להיתאושש ... כמה סטים צריך בזה ?

MaD 25-07-13 22:39

כמות הסטים שעשית לשריר גדול בab בשבוע , תעשה אותו דבר בabcd
אל תשכח שבab התאמת לפחות פעמיים שלוש על שריר גדול בשבוע תראה במצטבר כמה יצא לך על שריר גדול לעבוד וכמה על קטן וכך תדע
כמות הסטים יכולה להשתנות בין מתאמן למתאמן מכיוון שלכל אחד מאיתנו קצב התאוששות שונה

VADIM_FT 26-07-13 00:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mad (הודעה 1170650)
כמות הסטים שעשית לשריר גדול בab בשבוע , תעשה אותו דבר בabcd
אל תשכח שבab התאמת לפחות פעמיים שלוש על שריר גדול בשבוע תראה במצטבר כמה יצא לך על שריר גדול לעבוד וכמה על קטן וכך תדע
כמות הסטים יכולה להשתנות בין מתאמן למתאמן מכיוון שלכל אחד מאיתנו קצב התאוששות שונה

אוקיי זה נישמע לי הגיוני , אז יוצא לי שריר גדול - 18 , קטן -12 , כתפיים - 14. אחלה תודה . איזה חלוקה אתה מציע לי לעשות ? נגיד באיזה ימים להכניס את תרגילי המשנה כמו בטן גב תחתון עמות ידיים ? או שלעשות יום ניפרד לידיים?

IGOR 26-07-13 11:16

אלוהים ישמור כמה טימטום. ואדים אתה מתאמן 7 חודשים וזה המשקלים שלך? גם אם היית מתחיל ממוט ריק יכולתה להגיע למשקלים הרבה יותר טובים.
18 לגדול 12 לקטן? Wtf? לך תקרא דחוף מאמרים .

VADIM_FT 26-07-13 16:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1170671)
אלוהים ישמור כמה טימטום. ואדים אתה מתאמן 7 חודשים וזה המשקלים שלך? גם אם היית מתחיל ממוט ריק יכולתה להגיע למשקלים הרבה יותר טובים.
18 לגדול 12 לקטן? Wtf? לך תקרא דחוף מאמרים .

לא עשיתי תוכנית כוח וזה לא מעניין אותי משקלים על המוט ... לחיצת כתפיים התחלתי לא מיזמן לעשות בלל זה רק 45 ... וכל השאר לא מעניין אותי ואם אין לך משהו חכם להיד אז אל תענה בכלל שאלתי שאלה כמה סטאים וזהו לא צריך תדאה שלך ..

TrueBlood 26-07-13 16:15

כמו שיצא לך (18,12,14) זה מעולה.

בהצלחה אחי תן בראש.

אמות אתה יכול להכניס באימון יד קדמית או באימון כתפיים או ברגליים אם ישאר לך כוח.
ואפשר גם ביום נפרד לעשות בטן גב תחתון ואמות. זה בעיקר בחיטוב עושים ככה.

IGOR 26-07-13 16:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim_ft (הודעה 1170685)
לא עשיתי תוכנית כוח וזה לא מעניין אותי משקלים על המוט ... לחיצת כתפיים התחלתי לא מיזמן לעשות בלל זה רק 45 ... וכל השאר לא מעניין אותי ואם אין לך משהו חכם להיד אז אל תענה בכלל שאלתי שאלה כמה סטאים וזהו לא צריך תדאה שלך ..

........

IGOR 26-07-13 16:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim_ft (הודעה 1170685)

אם הבנתי אותך נכון אתה מחפש לגדול.
אתה אידיוט אם אתה חושב שעם 18 חזרות אתה תגיע לאנשהו.
אל תבכה אחר כך שאחרי שנה בקושי תגדל כי לפי המשקלים שלך אתה מאונן במכון.
ביי יום טוב

MaD 26-07-13 17:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim_ft (הודעה 1170661)
אוקיי זה נישמע לי הגיוני , אז יוצא לי שריר גדול - 18 , קטן -12 , כתפיים - 14. אחלה תודה . איזה חלוקה אתה מציע לי לעשות ? נגיד באיזה ימים להכניס את תרגילי המשנה כמו בטן גב תחתון עמות ידיים ? או שלעשות יום ניפרד לידיים?

אני אישית כרגע בדיוק מסיים תכנית abcd ואצלי היא מחולקת ככה:
A רגליים+כתפיים
bחזה
cגב
dיד קדמית+אחורית
בטן פשוט תעשה יום כן יום לא
גב תחתון תוסיף באימון הגב שלך
אמות תוסיף לאימון ידיים
כל זה בגדר המלצה שוב יש אלפי שיטות חילוק ומה היא מטרתך לגדול ? להתחטב ?

VADIM_FT 26-07-13 17:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1170689)
אם הבנתי אותך נכון אתה מחפש לגדול.
אתה אידיוט אם אתה חושב שעם 18 חזרות אתה תגיע לאנשהו.
אל תבכה אחר כך שאחרי שנה בקושי תגדל כי לפי המשקלים שלך אתה מאונן במכון.
ביי יום טוב

תקשיב אין לי שום כוונה להיכנס איתך לוויכוח , היו לי כל מיני פציעות כמו דלקת בברך ( ולא יכולתי לעשות סקוואט ) ודלקת הטרייספס ועשיתי הפסקה וכל פעם שחזרתי הייתי חייב להוריד משקלים מי תוך ה 7 חודש יש איזה חודש וחצי שלא התאמנתי אבל בכל מקרה אתה סוס וזה הכי חשוב , ואתה מרים 200 סקוואט וזה הכי טוב ובייספ שלך היקף 60 , אז יאללה אחי סלמתק
ציטוט:

פורסם במקור על ידי mad (הודעה 1170695)
אני אישית כרגע בדיוק מסיים תכנית abcd ואצלי היא מחולקת ככה:
A רגליים+כתפיים
bחזה
cגב
dיד קדמית+אחורית המטרה שלי מאסה בראבק
בטן פשוט תעשה יום כן יום לא
גב תחתון תוסיף באימון הגב שלך
אמות תוסיף לאימון ידיים
כל זה בגדר המלצה שוב יש אלפי שיטות חילוק ומה היא מטרתך לגדול ? להתחטב ?

VADIM_FT 26-07-13 17:56

מאסה אחי

MaD 26-07-13 18:04

אין שום דבר רע בabcd אל תקשיב לכל אלה שאומרים שזה לא טוב
הייתי ממליץ לך לגוון בחזרות לדחוף סופר סטים ודרופ סטים באימונים שלך לגוון זה מאוד חשוב(כל 3 אימונים על שריר מסוים תשחק עם התרגילים תשנה אותם תזיז אותם וזה) והחלק הכי חשוב:
כל אימון תשאף להוסיף עוד משקל למה שאתה מרים אם עכשיו עשית חזה עם 20 קילו שבוע הבא תעשה חזה עם 25 קילו מבין ?
במקרה שאתה לא מצליח לעלות תבדוק מה לא בסדר ? שינה אוכל אימון .
במקרה של ירידה במשקלים שאתה מרים תבדוק מה לא בסדר אם הכל בסדר תחליף שיטת חילוק כי כנראה היא לא מתאימה לך !

IGOR 26-07-13 18:12

חחח הוא טיפש זה מה לא בסדר. יאללה גבר תמשיך להפציץ עם 80 קילו!!

VADIM_FT 26-07-13 21:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1170700)
חחח הוא טיפש זה מה לא בסדר. יאללה גבר תמשיך להפציץ עם 80 קילו!!

אני יעלה במשקלים לאט לאט אל תדאג , וחוץ מיזה אני שאלתי כמה עושים ? לא אמרתי עושים ככה וככה , בכל מקרה אני לא מבין מה אתה רוצה מימני , לעשות פוזות שאתה מרים יותר ? כל הכבוד לך מה אני יגיד לך אתה גיבור על:)

hypertrophy 27-07-13 01:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vadim_ft (הודעה 1170697)
תקשיב אין לי שום כוונה להיכנס איתך לוויכוח , היו לי כל מיני פציעות כמו דלקת בברך ( ולא יכולתי לעשות סקוואט ) ודלקת הטרייספס ועשיתי הפסקה וכל פעם שחזרתי הייתי חייב להוריד משקלים מי תוך ה 7 חודש יש איזה חודש וחצי שלא התאמנתי אבל בכל מקרה אתה סוס וזה הכי חשוב , ואתה מרים 200 סקוואט וזה הכי טוב ובייספ שלך היקף 60 , אז יאללה אחי סלמתק

אם אתה מתאמן כולה 7 חודשים ויש לך כל כך הרבה פציעות.....אז אולי אתה פשוט מתאמן בצורה ממש אבל ממש לא נכונה?

hypertrophy 27-07-13 01:22

וכל הצעה שנכתבה פה רק מעצבנת אותי יותר עם הטימטום של אנשים פה והחלוקות ההזויות והלא יעילות שלהם....איך חזרנו כל כך הרבה אחרוה ברמה???

hypertrophy 27-07-13 01:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי yoshi-moto (הודעה 1170541)

האמת.....אחרי ab אני קופץ עם מתאמנים שלי מייד ל abcd
אני ממש לא מבין מה הקטע בפיצול של שלושה חלקים :/
איך אתה עושה אותו?

VADIM_FT 27-07-13 13:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1170710)
וכל הצעה שנכתבה פה רק מעצבנת אותי יותר עם הטימטום של אנשים פה והחלוקות ההזויות והלא יעילות שלהם....איך חזרנו כל כך הרבה אחרוה ברמה???

אז אולי תיתן תשובה אחי ? אני שאלתי כי אני לא יודע לא כי משהו אחר

Yoshi-Moto 27-07-13 16:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 1170711)
האמת.....אחרי ab אני קופץ עם מתאמנים שלי מייד ל abcd
אני ממש לא מבין מה הקטע בפיצול של שלושה חלקים :/
איך אתה עושה אותו?

חזה יד אחורית
גב יד קדמית
רגליים כתפיים

לא עשיתי abc שנים, אני מעדיף ab

gin 27-07-13 21:58

מחזק את hypertrophy. התכנית ABCD היא טובה למאסה ויעילה. 16 סטים שריר גדול ו 12 קטן זה בסדר. אפשר לעשות אותה 6 פעמים בשבוע. אפשר לתת דגש לשריר מסוים ולהוסיף גם תרגיל בחירה באחד הימים (יד קדמית ו/או אחורית למשל). לא רוצה ABCD? תוסיף את האות E והתכנית תיהיה סביב 15-18 סטים כל שריר, למעט ידיים שיהיו קצת פחות. 5 פעמים בשבוע. מצויין למאסה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ