ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   סקר: מי מכם מאמן בטן ישירות? (https://israelbody.com/showthread.php?t=7918)

Antonator1 14-04-07 19:40

סקר: מי מכם מאמן בטן ישירות?

???

SiX PACK 14-04-07 19:41

היית צריך לשאול מי לא...

כל אחד שמחשיב את עצמו משקיען מאמן בטן ישירות אין דבר כזה...

Bullet 14-04-07 19:44

אני מאמן בטן ישירות, אבל לא הרבה סטים. 2-4 סטים. תלוי בהרגשה, אם הבטן עבדה חזק בסקוואט דדליפט לחיצת כתפיים בנצ' פרס וחתירות אני מוריד קצת סטים

slim shady 14-04-07 19:48

אני ת'אמת בימים האלו עובד על הבטן חזק כי יש לי הרגשה שהיא טיפה מפגרת ובלי שום קשר אני רוצה לתת לה דגש...
אני עושה בין ה-6-8 סטים.... זה נכון לעשות כל כך הרבה סטים..??

אור 14-04-07 19:56

אני אישית עובד פעם בשבועיים, על הבטן, 6 סטים, לא יותר, היא עובדת במספיק תרגילים אחרים,
זה ממש נדיר שאני עובד על הבטן , תאכלס היום פעם ראשונה מזה חודש שעשיתי אימון בטן..

Gangsta 14-04-07 19:56

אני לא עובד על בטן
וגם אם...אז זה פעם ב....כמה חודשים ככה...

kibinimat 14-04-07 19:58

אני עובד ישיר פעם באימון בסוף אימון סביבות ה4-6 סטים בדר"כ, לפני הקיץ צריך להשקיע בה קצת יותר.

Deja Vu 14-04-07 20:04

בסוף כל אימון אני דופק שניים שלוש סטים וזה כי אני בחיטוב עד לפני חודשיים לא עשיתי בטן חצי שנה ככה דבר שלא כל כך מומלץ

Avi 14-04-07 20:06

בסוף כל אימון נותן איזה 2 סטים לבטן

Shauder 14-04-07 20:11

חחחחחח בדיוק מחר אני מתחיל!

Yoshi-Moto 14-04-07 20:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Terminator
חחחחחח בדיוק מחר אני מתחיל!

חחח בטח אתה "מחר מתחיל" כבר חודשיים..

אני מאמן בטן באופן ישיר...
תגידו אתם חושבים שיש בגיון בלתת לבטן 6 סטים כמו לכל שריר או שזה מיותר?

nati10 14-04-07 20:19

פעמיים בשבוע, 3 תרגילים, 4 סטים של 15 חזרות כל תרגיל.

igorek 14-04-07 20:20

בסוף אימוני פלג הגוף התחתון שלי אני עושה כמה סטים *כבדים* לבטן.

Fatty 14-04-07 20:20

פעמיים בשבוע שלושה תרגילים שלושה סטים, 15 חזקות

damn 14-04-07 20:22

יש מכונה כזאת שיושבים, ואתה שם על עצמך כמו חגורות כאלה של הרכבות הרים חחח ומרים משקולות בכפיפת בטן..
עושה 80 חזרות עם 30 קילו .. בלי סטים

Leo 14-04-07 20:30

אני :(
מאנייקים הכריחו אותנו לעשות כפיפות בטן בשיעור ספורט.

בדרך כלל אני לא , הדבר המוזן שגיליתי שהבטן לשי מוכרבת עכשיו מיותר סיבי כוח מסיבולת , כי אני עושה דראגון פלאגז בקלות אבל אני מתעייף מהר בכפיפות רגילות למלא חזרות.

Daniel-Barak 14-04-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אני מאמן בטן ישירות, אבל לא הרבה סטים. 2-4 סטים. תלוי בהרגשה, אם הבטן עבדה חזק בסקוואט דדליפט לחיצת כתפיים בנצ' פרס וחתירות אני מוריד קצת סטים

גם אני ככה. לגבי תדירות - כשהייתי מתאמן סדיר, היה יוצא לי לעשות את התרגילים שבולט רשם אחת ל-4 ימים. הייתי נותן גם, בערך, 2-3 סטים בסוף אימון רגליים לבטן.

maya 14-04-07 20:40

עמים בשבוע 6 סטים או 10 דקות רצוף

Amit 15-04-07 00:01

אחרי דדליפט נתפסת לי לפעמים הבטן :x אני לא מרגיש צורך לאמן ישיר

gog 15-04-07 00:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
בסוף אימוני פלג הגוף התחתון שלי אני עושה כמה סטים *כבדים* לבטן.

מה זה מבחינתך סטים *כבדים* לבטן?
משקולת מאחורי העורף?

אליאב קרייסלר 15-04-07 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
היית צריך לשאול מי לא...

כל אחד שמחשיב את עצמו משקיען מאמן בטן ישירות אין דבר כזה...

לדעתי לא שווה לעבוד על בטן כשאתה טבעי, אף פעם לא תגיע למסה רצינית שם..:disgust:
לכן אני לא עובד בטן :cry_1:

SiX PACK 15-04-07 20:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר

טוב אחי כי לך אין קוביות אתה אומר את זה..

צריך אבל לעבוד על הבטן, זה גם השריר שאני הכי מזניח אבל צריך..

Yoshi-Moto 15-04-07 20:24

אליאב אני מופתע שאתה אומר את זה...
עזוב שלא תראה שם קוביות או מסה... בטן זה שריר מייצב והוא שריר שיעזור לך במלא דברים באימונים ובלי קשר אליהם...

maradona 15-04-07 20:25

כבר 4 חודשים ויותר שלא עבדתי על בטן..חח
המקום שיש לי הכי הרבה מסה זה בבטן למרות שהגנטיקה מבחינת צורת הריבועים לא יפה
לא רוצה בטן גדולה מדי,כבר יש לי כרס עם ריבועים בקטנה שאני על אחוז שומן נמוך(11 ומטה)
אגב רואים לי גם את הריבועים על 15-16 אחוז שומן.

MagneZium 15-04-07 20:26

בדרך כלל כול יומיים אבל בזמו האחרון בגלל החיטוב אני מסיים תאימון אין לי זין לבטן

Ori-Silver 15-04-07 20:30

אני עובד בטן יום כן יום לא 4 סטים (אימון פול בודי)

Ori-Silver 15-04-07 20:32

ציטוט:

לא נכון אפשר לפתח קוביות יפות מאוד אני חשבתי תמיד שאין טעם לעבוד על בטן כי זה שריר גנטי ותמיד לא היו לי קוביות עכשיו במאסה עבדתי עליהם וניהיו לי קוביות לא רעות בכלל

Dino Psaras 15-04-07 20:35

כבר איזה חודש אני עובד בטן יום כן יום לא (חיטוב)..

Troya 15-04-07 20:48

לא עובד ישיר

Bir0x 15-04-07 22:04

2 אימונים בשבוע אחרי האימון..4 סטים של 12 חזרות עם משקל מקסימל..אני מכור לכאב שאחרי זה =]

Takima 15-04-07 23:34

לדעתי צריך לעבוד על הבטן ישירות כי בתרגלים אחרים השריר הזה רק מייצב.

kibinimat 15-04-07 23:36

תשמעו בטן זה שריר לכל דבר - תעבדו עליו הוא יתנפח. לכל אחד יש צורה של קוביות ובגלל זה יש כאלו עם יותר מסה ופחות מסה - בעיקרון כל אחד יכול לפתח מסה בבטן בלי קשר לגנטיקה כמו שכל אחד יכול לפתח מסה ביד. לכל אחד תהיה צורה שונה והמהירות העלאת מסה גם תהיה שונה.

אליאב קרייסלר 15-04-07 23:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
טוב אחי כי לך אין קוביות אתה אומר את זה..

צריך אבל לעבוד על הבטן, זה גם השריר שאני הכי מזניח אבל צריך..

חחחחח למה אתה סתם ממלמל אני על אחוז שומן יפה מאוד ביחס למסה שלי ויש לי קוביות (אני מדבר על תקופת השיא)
עכשיו אני כבר חודש וחצי עם בעיות בכבד ירדתי במשקל הגוף כ6-7 קילו (אני לא מגזים) כנראה זה בגלל שחתכתי 1000 קלוריות (הרוב חלבון) מהתפריט שלי בהוראה של הרופא... ככה שכרגע הקוביות לא רעות בכלל...אבל גם בשיא המסה שלי היו לי קוביות אחי אחרי הכל אתה שוכח שבמצב ההתחלתי שלי הייתי תת תת של תת משקל ככה שאין נטייה להיות קבב :jockey:

אליאב קרייסלר 15-04-07 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kibinimat
תשמעו בטן זה שריר לכל דבר - תעבדו עליו הוא יתנפח. לכל אחד יש צורה של קוביות ובגלל זה יש כאלו עם יותר מסה ופחות מסה - בעיקרון כל אחד יכול לפתח מסה בבטן בלי קשר לגנטיקה כמו שכל אחד יכול לפתח מסה ביד. לכל אחד תהיה צורה שונה והמהירות העלאת מסה גם תהיה שונה.

חח תכף תגיד לי שהיקף הבטן גודל בהיקפים כמו שהיקף הגב-חזה גודל

kibinimat 15-04-07 23:42

ציטוט:

חח תכף תגיד לי שהיקף הבטן גודל בהיקפים כמו שהיקף הגב-חזה גודל

כן גם היקף בטן יכול ליגדול. אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר לעלות במסה בבטן?

אליאב קרייסלר 15-04-07 23:45

ציטוט:

כן גם היקף בטן יכול ליגדול. אתה רוצה להגיד לי שאי אפשר לעלות במסה בבטן?

גודל בכזה קצב שלא שווה את ההשקעה לדעתי , שלא נדבר על זה שגם אם הוא יגדל קצת , הוא יתקע תוך זמן קצר... אי אפשר להגיע לבטן מאסיבית ללא סטרואידים די כבר ,
עכשיו מישהו יקפוץ - ''אבל לא צריך בטן מאסיבית , מסתפקים בבטן יפה''... בשביל זה יש חיטוב אחי:wiggle:

kibinimat 15-04-07 23:47

ציטוט:

גודל בכזה קצב שלא שווה את ההשקעה לדעתי , שלא נדבר על זה שגם אם הוא יגדל קצת , הוא יתקע תוך זמן קצר... אי אפשר להגיע לבטן מאסיבית ללא סטרואידים די כבר ,
עכשיו מישהו יקפוץ - ''אבל לא צריך בטן מאסיבית , מסתפקים בבטן יפה''... בשביל זה יש חיטוב אחי:wiggle:

שמע בישביל כל דבר צריך להשקיע יש דברים שצריך לעבוד יותר קשה ויש יותר קל.. עבודה על בטן אף פעם לא מזיקה ואני אישית ראיתי שיפור די גדול גם אצלי וגם אצל הרבה אנשים שהתחילו לעשות עבודה אינטנסיבית על הבטן, פחות רואים את זה כי זה מאוד מושפע מהאחוז שומן אבל זה כן משנה. צודק שקשה להגיע למסה יפה בלי סטרואידים...אבל עם הרבה רצון ומעט יכולת גם סוס יכול לזיין תרנגולת.

אליאב קרייסלר 15-04-07 23:53

ציטוט:

שמע בישביל כל דבר צריך להשקיע יש דברים שצריך לעבוד יותר קשה ויש יותר קל.. עבודה על בטן אף פעם לא מזיקה ואני אישית ראיתי שיפור די גדול גם אצלי וגם אצל הרבה אנשים שהתחילו לעשות עבודה אינטנסיבית על הבטן, פחות רואים את זה כי זה מאוד מושפע מהאחוז שומן אבל זה כן משנה. צודק שקשה להגיע למסה יפה בלי סטרואידים...אבל עם הרבה רצון ומעט יכולת גם סוס יכול לזיין תרנגולת.

חחח תן לסוס לזיין סוסה ועזוב אותו בשקט (קח סייקל התכוונתי) חחח סתם אני צוחק ,
שמע יכול להיות מאוד שאתם צודקים , אני אנסה... אולי שם יהיה מזל לשם שינוי , אני אחרי הפסקה מתזונה נכונה אז קיצרתי את האימונים שלי ככה שיש לי זמן לתת לזה.

Bullet 15-04-07 23:57

עזוב אותך בטן מסיבית, לא מאמנים בטן בשביל ההתפתחות אלא בשביל החוזק של הבטן. אני לא חושב שזה רעיון טוב לאמן גב תחתון בדדליפט ולא לאמן בטן. לדעתי זה עלול ליצור יציבה לא נכונה בטווח הרחוק. כמו שיש את האלו שמאמנים רק בטן ולא עושים דדליפט ולא עושים גב, ועושים הרבה חזה אז הם עומדים שפופים.

אליאב קרייסלר 15-04-07 23:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
עזוב אותך בטן מסיבית, לא מאמנים בטן בשביל ההתפתחות אלא בשביל החוזק של הבטן. אני לא חושב שזה רעיון טוב לאמן גב תחתון בדדליפט ולא לאמן בטן. לדעתי זה עלול ליצור יציבה לא נכונה בטווח הרחוק. כמו שיש את האלו שמאמנים רק בטן ולא עושים דדליפט ולא עושים גב, ועושים הרבה חזה אז הם עומדים שפופים.

צודק כולם העירו לי על זה פעם כי לא הייתי עובד על השכמות (חתירות רחבות וכו'...הייתי עושה בגב רק פולי עליון וכדומה , בלי שום תרגילים למיד-טרפז , דלתא אחורית וכו')

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ