![]() |
תמונות התקדמות של הגב, ועל הדרך גם ידיים.
אהלן כולם! בן 19 עוד מעט, מתאמן קרוב לשנה (בערך 10-11 חודש), גובה 1.82 משקל 87 פחות או יותר, היקף ידיים 40.
**מתאמן ב"מכון" שאתם רואים בתמונות (שזה בבית של דוד שלי) 6 חודשים , ועוד 4וחצי במכון רגיל המשכתי. תמונות גב: (מקווה שעשיתי את הפריסה כמו שצריך) http://i11.tinypic.com/3128ry1.jpg http://i14.tinypic.com/4cawil1.jpg - למי ששואל מה אני מחזיק שם ביד, זה מכשיר שלקחתי לבדיקה ללב 24 שעות עלי שהיה עלי מיום חמישי עד שישי בבוקר (והתמונות זה מחמישי12 אפריל 07 בלילה). ידיים על הדרך: http://i16.tinypic.com/2v3n891.jpg אז מה אתם אומרים? |
אחי היית שמן ממש אני זוכר יפה אתה עדיין מחטב או במאסה?
|
בתמונה האחרונה אתה נראה טוב מאוד, ידיים יפות..
גב חלש ביותר תעבוד עליו קשה, בהצלחה... |
סוס אחי
|
כן אחי תה פרונט ממש אהבתי תה שאר לא ממש אני חושב שאתה צריך לעבוד אל הגב
אבל ניראה טוב אחי |
לא יודע מה איתכם אבל אני לא רואה פה היקף יד 40
|
כן ...
max 35 אתה צריך להמשיך לחטב אחי יש לך צמיג של טריילר במוטן !! :wiggle: |
איזה טריילר
צמיג של שופל |
ציטוט:
|
איזה לא אופר זה שיש ילדים שרק בתחילת האימונים שלהם מגיים ל40 בכיף
ולעומת זאת יש כמוני שרק אחרי שנתיים עומדים על 36 וחצי :( |
גב חלש מאודדד..אתה עובד עם מולטיטריינר?
ידים טובות.. |
ציטוט:
מה אתה אומר על : "כי ככה בא לי" |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי בחיאת מה נסגר איתך? לא יודע תפסתי ממך בהתחלה בנאדם סבבה מה זה הדבר הזה יום השואה קרב ובא? בואנה לא מתאים בכלל.. |
יפה אחי !! כל הכבוד
* מה הרטבת את התחת אחויה חח ?? |
בסיס טוב,המשך באימונים ואל תשכח הקיץ קרב תתחיל להתנענש בהליכון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחד זה מאוד נראה באיזור ה40 ס"מ, בהתחשב בגובה, שתיים, מה קשור צמיג טריילר, אז לך יש יד ספגטי, הנה אתה מרגיש טוב יותר עם עצמך? |
למה אתם יורדים על הבן אדם מסכן?
אני בטוח שאתם לא הייתם יותר טובים ממנו שהתחלתם וסיקס פאק תירגע כבר אז יופי אתה חטוב ואתה ניראה סבבה..זה אומר שאתה יכול לרדת על אנשים אחרים? ולפותח הפוסט תמשיך להתאמן ובקיץ מתקרב אז אם אתה לא מתכונן לתחרות בקיץ הבא או באביב אני הייתי מחטב |
ציטוט:
אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך ! אבל בעקרון אתה סמרטוט פנלים בוא נפסיק עם זה פה , כי הכוונה שלי היתה לתת לו סיבה להמשיך להתאמן :whistle: |
ציטוט:
בקשר לסמרטוט פנלים, בוא למר ישראל, ותגיד את זה שם. אין טעם למשוך את זה על גבי הפורום. |
homie יא חמודד ;)בוא למסן
|
ידיים שלך בסדר..
החזה דרוש שיפור .. והגב.. בהצלחה! |
חאלס עם הדיבור הנגוע אנשים,המריבה הזאת תיפסק או שמשתמשים יורחקו , אין אפס ,הריבים שלכם מורידים את הרמה של הפורום לריצפה.
|
ציטוט:
|
חח הומי באמא שלי אתה אחד האשכנזים
|
טוב דבר ראשון לכל מי שנתן חוות דעת ואמר את דעתו הכנה (וזה טוב לדעתי) , אז תודה מראש.
דבר שני לכל אלה שהתחילו עם הירידות קצת, זה פורום חופשי וזכותם לכתוב מה שהם רוצים , אני בטוח שכל אחד פה מודע לבעיות שיש לו ולרמת ההתקדמות שלו באימונים,לי אישית לא כלכך מזיז שאמרו על הצמיג שופל והאמת זה אפילו היה מצחיק ואם יש לי צמיג שופל בפועל זה רק בעיה שלי ועל זה צריך לעבוד. ובקשר לסיקספאק, תוכל להסביר למה התכוונת שאמרת בקשר ליום השואה? תודה מראש. |
סבבה אחי
רק שתדע שהכוונה דווקא לפרגן כדי שתמשיך לעבוד ולא להעליב יש כאלה שנעלבים במכומך כנארה יש להם רגשי נחיתות ! בהצלחה בהמשך |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיי:1eye: :1eye: |
אני אמרתי את שלי, תגידו לי את זה במר ישראל (ולטיפשים, אממ אממ סיקס פאק,
אני לא הולך להתחרות, כנראה שתית יותר מדי משקאות מסוג A.s ) |
Homie מגבה אותך ב100%
|
ציטוט:
דווקא החזקתי ממך בואנה לפי מה שסמתי לב יש פה כמה כאלה היו בסדר פירסמו תמונות שלהם וואלה קיבלו תגובות סבבה חשים תעצמם למה מה יש לך להיתלהב עליו אני לא מבין קצת צינעות אנשים קצת |
אמרתי מראש שאני לא יורד לרמה הזאת
מצטער על העקיצה אבל הוא חושב שהוא יענו מר עולם ס''כ אמרתי לבחור שהוא צריך עוד עבודה קצת בצורה בוטא אוליי ,הוא בעצמו אמר שהוא לא נעלב :huh: בקיצר הסיפור נגמר |
ציטוט:
ציטוט:
אתה רומז על משהו.? אם כן תגיד את זה בלי לרמוז שנדע.. |
six הוא לא רומז שום דבר, הוא כתב סיקס פאק.
לzooned, אפשר לתת ביקורת אבל לא צריך באופן כזה בוטה ופוגע. |
טוב הבנו כבר !
טעות שלי , תהרגו אותי וזהו |
אתה יכול לעלות תמונות של לפני ואחרי ! כי אני לא יודע את השינוי שלך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אנשים מתי תבינו ש 40 זה חלש ביותר(לפחות ל1 שהוא גבוה יחסית),אז תפסיקו להגיד לא רואים שזה 40... כי 40 זה חלשש |
מי זה הלוך השמן הזה ניראה כמו איזה פג טרופי
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ